bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
10 günden sonra dün gittim markete.Ben taktım ama müşterilerden maske takan azdı.Market çalışanlarıda hatta.
Çalışanların takmasina izin yok galiba. Zaten kuryeler, market calisanlari, saglik calisanlari extra risk altinda. Corona bulasan aile hekimlerinin de çalışmaya ara verdikleri ıcin maaslari yarıya inmiş. Saka gibi.

Son düzenleme:

Bu teknik olarak mümkün değil.

2020 bugün
1918-1920 arası İspanyol Virüsü

Adam 101 yaşında ise 1 yaşında falandır. Sanki biraz moral olsun diye haber yapılmış

Çalışanların takmasina izin yok galiba. Zaten kuryeler, market calisanlari, saglik calisanlari extra risk altinda. Corona bulasan aile hekimlerinin de maaslari yarıya inmiş. Saka gibi.
Diğer marketleri bilmiyorum ama migros çalışanlarına maske ve eldiven tedarik ediyor

İyi çok şükür. Ara sıra öksürüyor ama nadiren. Namazlarını kılıyor 3 gündür. Bugün dikiş falan dikti birşeylerle uğraştı. Onu öyle görmek çok mutlu ediyor beni.
Maşallah annenize Rabbim daha iyi olmasını nasip etsin

Kızlar merhaba. Birşey sorabilir miyim?
Bu iller arası seyahat kuralları nedir?
Şahsi arabamızla ya da araba kiralayarak gitme şansımız var mı?
İzin vs gerekiyor mu?
Annemle kardeşimi kasabadaki eve göndermek istiyorum. kendimde sevgilimin memleketindeki eve gideceğim.

Benim kuzenimde kıbrıstaydi gelince hergün aradılar, 14 gün diyorlar hep, siz bekleyin yinede çıkmayın ama kalbinizi ferah tutun stres yapmayın insallah herşey iyi olur

Yardım toplamıyorlar yalnız,bağış topluyorlar.Yasa gereğince belediyeler bağış toplama yetkisine sahiptir.Ama her zaman olduğu gibi bunu da işine geldiği gibi halletme peşindeler.
Yiyin efendiler yiyin, bu han-i istiha sizin,
doyunca, tiksirinca, çatlayincaya kadar yiyin!

Valla herkes vizir vizir geziyor arabyla ,ben valilik izniyle diye biliyorum ama herkes şahsi arabasıyla sehir degsiriyorsa valililten izin yoktur heralde

3 Sokak aşağımda 2 çocuk annesi ,33 yaşında bir kadın var ,yoğum bakımda kaç gündür.Umutla beklemekteyim.İnşallah iyileşir.
Cok gecmis olsun cok gençvarmiydi başka bir rahatsızlığı

Bu teknik olarak mümkün değil.

2020 bugün
1918-1920 arası İspanyol Virüsü

Adam 101 yaşında ise 1 yaşında falandır. Sanki biraz moral olsun diye haber yapılmış
İspanyol gribi uzun yıllar devam etti. Ama o yıllar arasındaki etkileri ( 1918 - 1920 ) pik noktası yaptığı yıllardı. benim bildiğim öyle. O dönemi geçirmiş bir şekilde. Sonuçta pandemi yıllarında doğmuş.

Son düzenleme:
Valla herkes vizir vizir geziyor arabyla ,ben valilik izniyle diye biliyorum ama herkes şahsi arabasıyla sehir degsiriyorsa valililten izin yoktur heralde
Bilmiyorum herkes gidiyor ama yine de sorayım dedim. Sanırım şehirden çıkarken ateş ölçümü noktaları varmış, eğer mazeretini geçerli bulamazlarsa şehirden çıkamıyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…