Çalışanların takmasina izin yok galiba. Zaten kuryeler, market calisanlari, saglik calisanlari extra risk altinda. Corona bulasan aile hekimlerinin de çalışmaya ara verdikleri ıcin maaslari yarıya inmiş. Saka gibi.10 günden sonra dün gittim markete.Ben taktım ama müşterilerden maske takan azdı.Market çalışanlarıda hatta.
O toplam iyileşen sayısı mı yoksa bugün iyileşen sayısı mı?Bugün 243 kişi iyileşmiş inşallah iyilesenlerin sayisi artar
101 yaşındaki bu amca coronovirüs atlatmış. İyileşmiş.
eski zamanlarda da İspanyol gribine yakalanmış. Onu da atlatmış . Ne diyeceğimi şaşırdım çok dirençli bir vücudu var. Sağlıkla ömrünü geçir amcacım.
Eki Görüntüle 2611930
Diğer marketleri bilmiyorum ama migros çalışanlarına maske ve eldiven tedarik ediyorÇalışanların takmasina izin yok galiba. Zaten kuryeler, market calisanlari, saglik calisanlari extra risk altinda. Corona bulasan aile hekimlerinin de maaslari yarıya inmiş. Saka gibi.
En son gittigimde görmedim. Umarım bir dahaki gidişimde gorurum.Diğer marketleri bilmiyorum ama migros çalışanlarına maske ve eldiven tedarik ediyor
Maşallah annenize Rabbim daha iyi olmasını nasip etsinİyi çok şükür. Ara sıra öksürüyor ama nadiren. Namazlarını kılıyor 3 gündür. Bugün dikiş falan dikti birşeylerle uğraştı. Onu öyle görmek çok mutlu ediyor beni.
Asıl çalışanlar takmalı.Bizden çok insanla muhatap oluyorlar.Çalışanların takmasina izin yok galiba. Zaten kuryeler, market calisanlari, saglik calisanlari extra risk altinda. Corona bulasan aile hekimlerinin de maaslari yarıya inmiş. Saka gibi.
Bence disariya cikan herkes takmali. 7 den 65 ine.Asıl çalışanlar takmalı.Bizden çok insanla muhatap oluyorlar.
Merhaba,
Cok sayfa var okumak imkansiz ve diger mecralarda da net bilgi bulamadim, bir sey sormak istiyorum.
Biz esimle 14 Martta yurtdisina ciktik, ucus yasaklari baslayinca 17 sindeki son ucakla geri donduk ve ayin 17 sinden beri evimizde karantinadayiz(havaalaninda ates olcup form imzalatip eve gonderdiler, aile hekimi sadece 1 kez aradı) karantinamiz yarin bitiyor.Bu 14 gun icinde esim ve ben ates, oksuruk gibi hicbir belirti gostermedik, sadece 5. veya 6. gunde benim gogus bolgemde hafif agrilar ve bas agrisi vardi( normalde migrenim oldugu icin cok ciddiye almadim) duzenli ates olctum ve D vitamini, propolis kullandim, devam da ediyorum.
Hastaligin kulucka suresi 14 gun deniyor ama genel ortalamanin 5,5 gun oldugu da soyleniyor.Yani hasta olmussam da ben ayakta atlattim sanirim.Aile hekimini test icin aradigimda atesiniz yoksa hastaneye gitmeyin dediler, gitmedik.
Sorum su, artik hasta olma ihtimalim var mi sizce, yani 14 gunde cikmayan semptomlar cikar mi? Biraz tedirginim acikcasi.
Tesekkur ederim.
Toplam diye biliyorum.O toplam iyileşen sayısı mı yoksa bugün iyileşen sayısı mı?
Yardım toplamıyorlar yalnız,bağış topluyorlar.Yasa gereğince belediyeler bağış toplama yetkisine sahiptir.Ama her zaman olduğu gibi bunu da işine geldiği gibi halletme peşindeler.Süleyman Soylu'dan Genelge: 'Belediyeler, Valilikten İzin Almadan Yardım Toplayamaz'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara, İzmir ve İstanbul Büyükşehir belediyelerinin, koronavirüs nedeniyle ortaya çıkan ekonomik zorluklara karşı topladığı ...onedio.com
Valla herkes vizir vizir geziyor arabyla ,ben valilik izniyle diye biliyorum ama herkes şahsi arabasıyla sehir degsiriyorsa valililten izin yoktur heraldeKızlar merhaba. Birşey sorabilir miyim?
Bu iller arası seyahat kuralları nedir?
Şahsi arabamızla ya da araba kiralayarak gitme şansımız var mı?
İzin vs gerekiyor mu?
Annemle kardeşimi kasabadaki eve göndermek istiyorum. kendimde sevgilimin memleketindeki eve gideceğim.
Benim kuzenimde kıbrıstaydi gelince hergün aradılar, 14 gün diyorlar hep, siz bekleyin yinede çıkmayın ama kalbinizi ferah tutun stres yapmayın insallah herşey iyi olur
Cok gecmis olsun cok genç3 Sokak aşağımda 2 çocuk annesi ,33 yaşında bir kadın var ,yoğum bakımda kaç gündür.Umutla beklemekteyim.İnşallah iyileşir.
İspanyol gribi uzun yıllar devam etti. Ama o yıllar arasındaki etkileri ( 1918 - 1920 ) pik noktası yaptığı yıllardı. benim bildiğim öyle. O dönemi geçirmiş bir şekilde. Sonuçta pandemi yıllarında doğmuş.Bu teknik olarak mümkün değil.
2020 bugün
1918-1920 arası İspanyol Virüsü
Adam 101 yaşında ise 1 yaşında falandır. Sanki biraz moral olsun diye haber yapılmış
Ben de öyle biliyorum ama o yorumda bugün kelimesini görünce sormak istedim..Toplam diye biliyorum.
Bilmiyorum herkes gidiyor ama yine de sorayım dedim. Sanırım şehirden çıkarken ateş ölçümü noktaları varmış, eğer mazeretini geçerli bulamazlarsa şehirden çıkamıyormuşsun.Valla herkes vizir vizir geziyor arabyla ,ben valilik izniyle diye biliyorum ama herkes şahsi arabasıyla sehir degsiriyorsa valililten izin yoktur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?