bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hastalik ihtimali olmayabilir ama tasiyici olma ihtimali olabilir, siz yine de dikkat etmeye devam edin bence.. super tasiyicilar varmis sosyal izolasyona devam Covid-19: Süper taşıyıcı ne demek? Kimler bu tanıma giriyor?

Bu teknik olarak mümkün değil.

2020 bugün
1918-1920 arası İspanyol Virüsü

Adam 101 yaşında ise 1 yaşında falandır. Sanki biraz moral olsun diye haber yapılmış
On dönemi sağ atlattı manasında denmiş olabilir. Sonuçta herkes hastaydı . ( anne ,baba , doktorlar hepsi ) Birini daha buldum.

Amaç bencede chp li belediyelerin önünü kesmek söz sahibi yapmamak karalamak
Olayları kendi menfaatlerine çevirmek
Bazen diyorum bu kadar da olmaz ama oluyor bal gibide oluyor

Bilmiyorum herkes gidiyor ama yine de sorayım dedim. Sanırım şehirden çıkarken ateş ölçümü noktaları varmış, eğer mazeretini geçerli bulamazlarsa şehirden çıkamıyormuşsun.
Şehirden çıkma koşullarını bilmiyorum ama ola ki şehir dışına çıkarsanız gittiğiniz yerin muhtarlığına adınızı soyadınızı yazdırıp geliş tarihinizi bildirmek ve 14 gün evde karantina altında kalmak zorundasınız, bu şartlara uymaz evde 14 gün karantinada kalmazsanız cezai işlem uygulanıyor.

Küçük oğlum durup dururken ateşlendi 38.8 olmuş Allahım ne sıkıntılı süreçteyiz ya
Panik atağım yoklamaya başladı
Benim 4 yaşındaki yeğenime de oldu.tam da bu dönemde. Çok korkmuştum o gün. Meğer Laranjit geçiriyormuş. Şükür iyi şimdi.
Telaşlanmayın. Zaten hayatımızda corona belası olmasaydı da bu dönemde herkes hastalanacaktı. Biliyorsunuz tam mevsimi.

Amaç bencede chp li belediyelerin önünü kesmek söz sahibi yapmamak karalamak
Olayları kendi menfaatlerine çevirmek
Bazen diyorum bu kadar da olmaz ama oluyor bal gibide oluyor
Aynen öyle böyle bir zamanda bile bünün derdine düşmüşler.

Babam, bugün de dahil olmak üzere, en az iki günde bir çıkıp boş boş gezip eve geliyor. Annem eve erken geldiği için seviniyor ve o şekilde babamın kendini koruduğunu zannedip mutlu oluyor. Ben ise günlerdir kendi kendime karantina yapıyorum.
Bugün anneme, babama söyle, dışarı çıktıktan sonra isterse hiç gelmesin, karantina demek hiç çıkmamak demektir, böyle bir anlamı yok dedim. Bu gerçekleri söyleyince suçlu hep ben oluyorum, istediğim sadece dikkatli olmaları.
Şimdi evlenmiş olsaydım, kendi evimde günlerce kalabilirdim diye düşünüyorum, ama şuan annemle babamın evindeyim, söyleyecek söz bırakmıyorlar.
Anne en azından benim odama gelme diyorum, burası benim evim, özel alan yok, heryer benim, bu evin parasını ben ödedim diyor. Bunu kendi evladına söylüyor.
Ben artık bu dört duvar arasında delirmemek için kendimi zor tutuyorum.
Biz kurallara uyan, kendini koruyan bir avuç insanız, ve dikkatsiz ve bencil insanlar yüzünden bu risk ile karşı karşıyayız.
Bu kim olursa olsun, böyle.
Evinizde rahatça oturabiliyorsanız, evinizin düzenini siz sağlıyorsanız, lütfen kıymetini bilin. Zira ben sizler gibi insanlara çok imreniyorum..
#edit kelime düzenlemesi

İnşallah öyledir bişey olsa hastaneye gidilecek gibi değil ki ortam bu ürkütüyor beni
Şimdi calpol verdim inşallah inatçı ateşle karşılaşmam

Üzüldüm.ya cikmasi icin bir sebep olmadan çıkmasına, ise gitmek zorunda olanlar var ama.keyfiye cikmasi.yanlis. benim dayimda yazik kizo hastanede çalışıyor kendini kapatmis.odaya odadan çıkmıyor. Sanirim korkmuyor babaniz.

Korkuyor (!) Ama gezmesini engelleyecek kadar değil..

Kızlar hangi online marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Memnun musunuz? İstanbul'dayım bu arada..

Son düzenleme:
kim görecek bakayım diyordum ve iyileşen sayısı ölü sayısını geçti bu da güzel haber...

Evet mortalitemiz düşük bu güzel. Ama yoğun bakım gerektiren ve entübe olan hastalardaki il dağılımına göre oralarda daha sıkı önlemler alınmalı diye düşünüyorum. Hatta sosyal mesafe kurala bağlanmalı, herkes en az 1.5 m mesafeye şartsız uymalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…