- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
yunus ve carrefourdan yapiyorum ozellikle yunustan cok memnunumKızlar hangi online marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Memnun musunuz?
Yunus hiç duymadım İstanbuldayım, siz sanırım başka şehirdesiniz? Mesajımı İstanbul olarak güncelleyeyim :)yunus ve carrefourdan yapiyorum ozellikle yunustan cok memnunum
Ben migros sanali cok kullaniyorum ama simdi sok da eve getirmeye başlamış. Oturduğum apartmanin altinda var ama iki cocukla inmem mumkun degil. Kisa zamanda onu da deneyecegim. Migros iyi bu arada.Kızlar hangi online marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Memnun musunuz?
Ay çok özlemişim ya çarşıya gitmeyeli çok zaman oldu sevindim uymalarınaBu arada ben yaklaşık 15 gün önce uymayanlar görüyordum ama şuan ciddi anlamda uyuluyor sanırım. Burası Pendik meydan saat 17.00 civarları. Pendikte hayat %90 oranında durmuş durumda. Eki Görüntüle 2611990
Evlensende esın mecbur işe gidecektı esım mecbur gıdıyor ve gıdecek. Küçük kız cocugu davranmaya hakkın yok. Babanın yaptıgı yanlıs kurallara uyması lazım.Babam, bugün de dahil olmak üzere, en az iki günde bir çıkıp boş boş gezip eve geliyor. Annem eve erken geldiği için seviniyor ve o şekilde babamın kendini koruduğunu zannedip mutlu oluyor. Ben ise günlerdir kendi kendime karantina yapıyorum.
Bugün anneme, babama söyle, dışarı çıktıktan sonra isterse hiç gelmesin, karantina demek hiç çıkmamak demektir, böyle bir anlamı yok dedim. Bu gerçekleri söyleyince suçlu hep ben oluyorum, istediğim sadece dikkatli olmaları.
Şimdi evlenmiş olsaydım, kendi evimde günlerce kalabilirdim diye düşünüyorum, ama şuan annemle babamın evindeyim, söyleyecek söz bırakmıyorlar.
Anne en azından benim odama gelme diyorum, burası benim evim, özel alan yok, heryer benim, bu evin parasını ben ödedim diyor. Bunu kendi evladına söylüyor.
Ben artık bu dört duvar arasında delirmemek için kendimi zor tutuyorum.
Biz kurallara uyan, kendini koruyan bir avuç insanız, ve dikkatsiz ve bencil insanlar yüzünden bu risk ile karşı karşıyayız.
Bu kim olursa olsun, böyle.
Evinizde rahatça oturabiliyorsanız, evinizin düzenini siz sağlıyorsanız, lütfen kıymetini bilin. Zira ben sizler gibi insanlara çok imreniyorum..
#edit kelime düzenlemesi
ankaradayim ankaranin her kosesine market acinca insan turkiyenin her yerinde var olduklarini saniyorYunus hiç duymadım İstanbuldayım, siz sanırım başka şehirdesiniz? Mesajımı İstanbul olarak güncelleyeyim :)
Bugün migrosu denedim, ödeme sayfasından 3 kere attı beni :/ Alışverişi tamamlayamadım.Ben migros sanali cok kullaniyorum ama simdi sok da eve getirmeye başlamış. Oturduğum apartmanin altinda var ama iki cocukla inmem mumkun degil. Kisa zamanda onu da deneyecegim. Migros iyi bu arada.
Su foto beni o kadar duygulandirdi ki bir an koronayi falan unuttum. Dogup buyudugum yer. Az ilerde london house dil okulu var, calistigim yer. OzlemisimBu arada ben yaklaşık 15 gün önce uymayanlar görüyordum ama şuan ciddi anlamda uyuluyor sanırım. Burası Pendik meydan saat 17.00 civarları. Pendikte hayat %90 oranında durmuş durumda. Eki Görüntüle 2611990
Küçük kız çocuğu gibi davranmak değil bu, bir insanın kendi odası mahremi değil midir, bunu istemek biraz olsun hakkım değil mi? İki katlı bir evde yalnızca benim ufacık odamda mı gelinip oturulmalı?Evlensende esın mecbur işe gidecektı esım mecbur gıdıyor ve gıdecek. Küçük kız cocugu davranmaya hakkın yok. Babanın yaptıgı yanlıs kurallara uyması lazım.
Su an kapida odeme ve banka karti gecerli degil. Kredi karti kabul ediliyor. Bir de ben istanbulda degilim. Belki yogunluktan falan olabilir.Bugün migrosu denedim, ödeme sayfasından 3 kere attı beni :/ Alışverişi tamamlayamadım.
Şok,a101 ve Carrefour da online satış yapıyor bilginiz olsun.Birde istagelsin var oda iyi getir tarzında bir uygulama ama seçenek daha fazla.Bugün migrosu denedim, ödeme sayfasından 3 kere attı beni :/ Alışverişi tamamlayamadım.
Bende uzun zaman sonra çıktım. Bayağı uyuluyor zaten her yer kapanmıştı. Bununda etkisi var bence.Ay çok özlemişim ya çarşıya gitmeyeli çok zaman oldu sevindim uymalarına
Umarım bir an önce hepimiz normal hayatlarımıza döner, özlediğimiz yerleri ziyaret ederiz. :/Su foto beni o kadar duygulandirdi ki bir an koronayi falan unuttum. Dogup buyudugum yer. Az ilerde london house dil okulu var, calistigim yer. Ozlemisim
Aynen kredi kartıyla denedim ama olmadı. Sitede problem vardı belki o an..Su an kapida odeme ve banka karti gecerli degil. Kredi karti kabul ediliyor. Bir de ben istanbulda degilim. Belki yogunluktan falan olabilir.
Carrefoura baktım en erken cumartesi teslim diyordu. Şoku deneyeyim yarın. Teşekkürler..Şok,a101 ve Carrefour da online satış yapıyor bilginiz olsun.Birde istagelsin var oda iyi getir tarzında bir uygulama ama seçenek daha fazla.
Gidecek yer kalmadı zaten çıkan insanlar nereye gidiyor merak ediyorumBende uzun zaman sonra çıktım. Bayağı uyuluyor zaten her yer kapanmıştı. Bununda etkisi var bence.
Ben de cok sıkılıyorum. Doktorlar sokaga cikma yasagi onerirken... Alinan onlemler taksit taksit. Ne sağladı bize. Entube ve yoğun bakımdaki hasta sayısi fazla. Allah onların ve bizim yardımcımız olsun.hergün ölen insanların haberi gelince yüreğim daralıyor. Bir an kendimi düşünmeyi bırakıyorum.
o insanları düşünüyorum. Ne çok acı çektiklerini düşünüyorum.
Sonra yine kendi hayatıma dönüyorum.
Hep öyle olmaz mı zaten. ateş düştüğü yeri yakıyor işte.
karantina kurallarına uymak insanları hayatta tutacak. Tek bir Hayat bile çok değerli. Elimizden geldiğince kurallara uyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?