bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar hangi online marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Memnun musunuz?
Ben migros sanali cok kullaniyorum ama simdi sok da eve getirmeye başlamış. Oturduğum apartmanin altinda var ama iki cocukla inmem mumkun degil. Kisa zamanda onu da deneyecegim. Migros iyi bu arada.

Evlensende esın mecbur işe gidecektı esım mecbur gıdıyor ve gıdecek. Küçük kız cocugu davranmaya hakkın yok. Babanın yaptıgı yanlıs kurallara uyması lazım.

Ben migros sanali cok kullaniyorum ama simdi sok da eve getirmeye başlamış. Oturduğum apartmanin altinda var ama iki cocukla inmem mumkun degil. Kisa zamanda onu da deneyecegim. Migros iyi bu arada.
Bugün migrosu denedim, ödeme sayfasından 3 kere attı beni :/ Alışverişi tamamlayamadım.

Su foto beni o kadar duygulandirdi ki bir an koronayi falan unuttum. Dogup buyudugum yer. Az ilerde london house dil okulu var, calistigim yer. Ozlemisim

Evlensende esın mecbur işe gidecektı esım mecbur gıdıyor ve gıdecek. Küçük kız cocugu davranmaya hakkın yok. Babanın yaptıgı yanlıs kurallara uyması lazım.
Küçük kız çocuğu gibi davranmak değil bu, bir insanın kendi odası mahremi değil midir, bunu istemek biraz olsun hakkım değil mi? İki katlı bir evde yalnızca benim ufacık odamda mı gelinip oturulmalı?
Sadece biraz içimi dökmek istedim burda.

hergün ölen insanların haberi gelince yüreğim daralıyor. Bir an kendimi düşünmeyi bırakıyorum.
o insanları düşünüyorum. Ne çok acı çektiklerini düşünüyorum.
Sonra yine kendi hayatıma dönüyorum.
Hep öyle olmaz mı zaten. ateş düştüğü yeri yakıyor işte.
karantina kurallarına uymak insanları hayatta tutacak. Tek bir Hayat bile çok değerli. Elimizden geldiğince kurallara uyalım.

Bugün migrosu denedim, ödeme sayfasından 3 kere attı beni :/ Alışverişi tamamlayamadım.
Şok,a101 ve Carrefour da online satış yapıyor bilginiz olsun.Birde istagelsin var oda iyi getir tarzında bir uygulama ama seçenek daha fazla.

Su foto beni o kadar duygulandirdi ki bir an koronayi falan unuttum. Dogup buyudugum yer. Az ilerde london house dil okulu var, calistigim yer. Ozlemisim
Umarım bir an önce hepimiz normal hayatlarımıza döner, özlediğimiz yerleri ziyaret ederiz. :/

Salgının ne kadar süreceğiyle alakalı bir bilgi var mı?
7 8 ayı bulabilir deniyor. :/
Bir de dünya genelinde vakalar çok hızlı artmıyor mu?

Su an kapida odeme ve banka karti gecerli degil. Kredi karti kabul ediliyor. Bir de ben istanbulda degilim. Belki yogunluktan falan olabilir.
Aynen kredi kartıyla denedim ama olmadı. Sitede problem vardı belki o an..
Şok,a101 ve Carrefour da online satış yapıyor bilginiz olsun.Birde istagelsin var oda iyi getir tarzında bir uygulama ama seçenek daha fazla.
Carrefoura baktım en erken cumartesi teslim diyordu. Şoku deneyeyim yarın. Teşekkürler..

Ben de cok sıkılıyorum. Doktorlar sokaga cikma yasagi onerirken... Alinan onlemler taksit taksit. Ne sağladı bize. Entube ve yoğun bakımdaki hasta sayısi fazla. Allah onların ve bizim yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…