Yok ya bence iki üç hafta sonra pik olup düşmeye başlayacak diye düşünüyorum benSalgının ne kadar süreceğiyle alakalı bir bilgi var mı?
7 8 ayı bulabilir deniyor. :/
Aynen kredi kartıyla denedim ama olmadı. Sitede problem vardı belki o an..
Carrefoura baktım en erken cumartesi teslim diyordu. Şoku deneyeyim yarın. Teşekkürler..
Bence amaç buydu.Gidecek yer kalmadı zaten çıkan insanlar nereye gidiyor merak ediyorum
İyileşen insanlardan plazma transferi de yapılmaya başlanıyor inşallah oda faydalı bir yöntem belkide çin böyle atlattıjaponyada doktorluk yapan turk'un eksi sozluge yazdiklarindan bir kisim..
- önemli bir kısmımız, birkaç aya kadar bir şekilde normal hayatlarımıza geri dönebileceğiz.
- şirketler ve üniversiteler etkili, seri ve ucuz serolojik testler geliştirecekler.
- serolojisi pozitif çıkan insanlar hastalığa karşı korunmuş olacaklar.
- kişisel fikrim: hastalığın ölümcüllük oranı dolayısıyla, nüfusumuzun önemli bir kısmı olarak doğal yollardan aşılanabileceğiz gibi duruyor...
Bizde dün eşimle bunu konuştuk bu kışın başında öyle bir grip olmuştuki yataktan kalkamadı kaç gün kemikleri kalçaları çok kötü agrıdı .gögüs agrısı ve Nefes alamamaktan hayatında ilk defa acile gitmişti test yapmadılar o nasıl gripti öyle anlayamadık . ama antibiyotik içince 1ayda anca düzelmeye başlamıştı belki domuz gribi ,belki de Korono geçirdim Türkiye çok önceden de girmiş olabilir diye konuştukgeçmiş olsun canım. Ben de çevremde 1 ay hastalanıp ne antibiotik içerse içsin iyileşemeyenlere şahit oldum bu kış. Hatta görüştüm bile hasta arkadaşımla bana bulaşmadı.
acaba boşu boşuna mı evlerdeyiz şuan eğer öyle ise sonrasında çekeceğimiz sıkıntılardan kimm sorumlu olacak ya
İtalya gibi olmayalım da. Zaten dışarıda insan yok. Bende düşer diye umuyorum ama dünya olarak gidişat korkutucu. İlk 100bine 67 günde ulaşılmış diğer 100binlere çok daha kısa sürede. Bilemiyorum. Umarım düşündüğümüz gibi olur. :/Yok ya bence iki üç hafta sonra pik olup düşmeye başlayacak diye düşünüyorum ben
Gidecek yer kalmadı zaten çıkan insanlar nereye gidiyor merak ediyorum
Ümraniyedeyim.ist un neresi? onur da getiriyor.
7 8 ayda dunya da insan kalmaz yaSalgının ne kadar süreceğiyle alakalı bir bilgi var mı?
7 8 ayı bulabilir deniyor. :/
Bir de dünya genelinde vakalar çok hızlı artmıyor mu?
Ümraniyedeyim.
o domuz gribi nerde görsem tanirimBizde dün eşimle bunu konuştuk bu kışın başında öyle bir grip olmuştuki yataktan kalkamadı kaç gün kemikleri kalçaları çok kötü agrıdı .gögüs agrısı ve Nefes alamamaktan hayatında ilk defa acile gitmişti test yapmadılar o nasıl gripti öyle anlayamadık . ama antibiyotik içince 1ayda anca düzelmeye başlamıştı belki domuz gribi ,belki de Korono geçirdim Türkiye çok önceden de girmiş olabilir diye konuştuk
asıl fransaya ne demeli karantinadalar ama 500 kişi ölmüş bugün bizi düşününce biz ne yapacagiz karantinada bile degiliz biz yandık anammmİtalya gibi olmayalım da. Zaten dışarıda insan yok. Bende düşer diye umuyorum ama dünya olarak gidişat korkutucu. İlk 100bine 67 günde ulaşılmış diğer 100binlere çok daha kısa sürede. Bilemiyorum. Umarım düşündüğümüz gibi olur. :/
Yok niye öyle olsun ki? Günde 1000 insan ölse 365.000 insan ölmüş olur. Dünyanın çeyreğini çeyreğini çeyreği bile değil. Ben sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum asıl, süreç ne kadar sürecek nasıl ilerleyecek herşey belirsiz, virüsün mutasyona uğradığı, bazı ülkede farklı bir mutasyonun görüldüğü açıklandı. Bu durumda aşı yapmak mümkün olabilir mi? Ya da ne yapalım tüm dünya topluca sokağa çıkma yasağı uygulayıp tüm vakalar sıfırlanana kadar evden mi çıkmayalım ne yapalım bilmiyorum :/7 8 ayda dunya da insan kalmaz ya
ne yapmamiz gerekiyor pro içinÖğrencilerimizin burslarını kesme kararı aldık.
Oraya aktaracağımız parayı ve bundan sonraki tüm KK Pro kart gelirlerini Ahbap Platformu Resmi Sitesi tarafına yapma kararı aldık.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Evet gidilebilecek heryer kısıtlandı aslında bakıldığında bi yasak kaldı hani şöyle çıkayım desen marketten başka biryere gidemiyosun bizim burda orman girişinde cezaevi var ormana bile sokmuyo jandarmaBence amaç buydu.
Sosyla hayatı bitirmek. Böylece insanlar kendi kendilerine sokağa çıkma yasağı uygulamış olacaktı. Çünkü insanların gidecek alanı yok, avel avel sokaklarda gezen dengesizler hariç kimse ihtiyaç ve iş dışında sokağa çıkmıyor. Güzel oldu bu.
Fransa yayılımı durduramadı. Yine biz iyi başladık. Ama sokağa çıkma yasağı olmaması biraz kötü. Umarım gelir diyeceğim ama benim annemle babam yine çalışmak zorunda kalacak sanırım. Annemde babamda medikal ürün üretimi yapıyorlar.asıl fransaya ne demeli karantinadalar ama 500 kişi ölmüş bugün bizi düşününce biz ne yapacagiz karantinada bile degiliz biz yandık anammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?