bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
farkli mutasyonlarinin gorulmesi aslinda bizler icin bir yandan iyi virusde insan vucuduna adapte olabilmek icin bolunmeler yasiyor ama butun bunlar olana kadar o 365.000 kisinin icinde sadece 10 tane yakini olsa insanin dunyasi basina yikilir.

markete..
bugün kendimi eşime markete gezmeye gitsek mi eve söylemesek hem hava alırız derken buldum
Ben onada gidemiyorum kronik hasta olarak evde bunaldık bebekle birlikte en azından haftada bir iki çıkardık kahvaltıya falan son günlerde çabuk sinirlenmeye başladım

Vala iki topal keçiyle yaylaya çıkacam
Kendi ellerimle bir kulübe yapacağım dağdan ot mantar neyin toplayacağım pişereceğim
Sonra buraya hayatta kalma mücadelemi paylaşacağım
Ha o kıvamdayımm
Eşim gülüyor bu halime

benim aglamak gibi duygularim bitik sanirim ama benimde sinirlerim ve psikolojim harap oldu onun farkindayim.

Evet gidilebilecek heryer kısıtlandı aslında bakıldığında bi yasak kaldı hani şöyle çıkayım desen marketten başka biryere gidemiyosun bizim burda orman girişinde cezaevi var ormana bile sokmuyo jandarma
Aynen öyle bunu yapmak istiyorlardı. Böylece zorunlu yasak getirmeden keyfi yasak getirmiş olunacaktı. Mesela gençle için olan cafeler, ps salonları, İnternet kafeleri, yemek yerleri kapandı. Yetişkinler için mağazalar, piknik alanları, sahiller ormanlar kapandı. 65 yaş üstü zaten yasaklı. E insanlar dışarı çıkıp aval aval dolanmayacağına göre ihtiyacını alıp eve kapanacaklar. Bir yerde yine iyi gittiğimizi düşünüyorum. Şahsen ne ben ne kardeşim günlerdir sokağa çıkmıyorduk. Bi çocuklar için marketlere yasak geldiği için dün ben çıktım o kadar.

farkli mutasyonlarinin gorulmesi aslinda bizler icin bir yandan iyi virusde insan vucuduna adapte olabilmek icin bolunmeler yasiyor ama butun bunlar olana kadar o 365.000 kisinin icinde sadece 10 tane yakini olsa insanin dunyasi basina yikilir.
Ama bir yandan da kötü gibi.
Ah.. Bilmiyorum inan bana. O ölenlerin arasında annemin babamın ya da kardeşimin olmasındansa kendimin ölmesini tercih ederim. Hepimiz turp gibi insanlar değiliz, illaki bir hastalığımız olmasa bile bağışıklığı düşük aile bireylerimiz vardır. Düşündükçe nefesim daralıyor.

Ben annemle kardeşimi böyle bir yere yollayacağım açıkçası, imkanı olanında gitmesini tercihi ederim. Çok zor bir durum, her dışarı çıkışımızda acaba virüs kaptık mı, acaba belirtilerimiz var mı diye kendimizi yemek yerine inekle konuşur, eşekle muhabbet ederiz.

Kızlar hangi online marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Memnun musunuz? İstanbul'dayım bu arada..
Getir dışındakilerin hepsi çuvalladı bu dönemde.
O nedenle 'getirtmeye' devam ediyorum.
Teslimatı yapan kurye için bahşiş uygulaması başlatmışlar o iyi olmuş, muhtemelen yüksek ücretlerle çalışmıyordur kuryeler, bari bahşiş alsınlar.

ne yapmamiz gerekiyor pro için

pro kartı da bir süre durduk zira siteden keyfi attığım üyeler ücretlerinin geri ödenmemesi dudurmunda sağ sola şikayetçi olacaklarını söyleyip paralarını geri aldı.

ayda satılan kart sayısı 2 toplam 100 TL
ayda burs için ödenen rakam 2.100 TL

bu rakamlara onlara utanç için yeter... Birde burs için ödenen rakamların makbuzunu istediler utanmadan 2.100 TL aylık ödeme olunca utandılar mı bilmiyorum.

Şok,a101 ve Carrefour da online satış yapıyor bilginiz olsun.Birde istagelsin var oda iyi getir tarzında bir uygulama ama seçenek daha fazla.
İstegelsin de sepeti doldurnakta sorun yok ama teslimat gün ve saatleri hep dolu,
siparişi tamamlayamıyorsunuz.
Kısacası istegelsin fossss.

ben hep allah annemin abimin canini almadan once benimkini alsin derdim.
bir gun bunu mudurumuzede soyledim adam kafama balyoz indirir gibi bir cevap verdi bana
bende size yazayim cevabini
kendi duygularin icin annene evlat acisi yasatmasi icin Allaha dua ediyosun farkindamisin dedi bana.
simdi evlendim bir cocugum var her gece once cocugum icin sonrada oksuz kalmamasi icin yalvariyorum Allaha sonra ailem icin
hayatin gidisatiyla tercihlerimiz mecburen yön degisiyor ama siz yinede annenizden once olmek istemeyin

Ben de çok üzülüyorum. korkuyorum. Risk gurubundayım. Sevdiklerim için daha çok telaşlanıyorum. sizi anlıyorum.
Ama güçlü kalmaya çalışın. Ölüm oranı düşük blr virüs 7 ay sürse bile birsüre kişi hayatta kalacaktır. Ekonomi , sosyal psikoloji dünya ne durumda olur Bilemem .
ama atlatıp hayatta kalma oranı yüksek.
bazı ülkelerde yeni ölüm haberleri gelmiyor. Yeni vakalar da yok.
çok kısa sürede soruna çözüm bulan ülkeler oldu. Çok üzücü tabiki birsürü kayıp verdiler ama yeni vakalar yok. Bazı ülkelerde sokağa çıkma yasakları kaldırıldı. Hayat normale dönüyor.
o ülkeler başardı.hatta kısa sürede başardılar. Kalanlar da başaracağız. Elbette bitecek.

Daha büyük facia engellendi bence yinede umarım artmadan biter ki pike çok yaklaştık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…