- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
farkli mutasyonlarinin gorulmesi aslinda bizler icin bir yandan iyi virusde insan vucuduna adapte olabilmek icin bolunmeler yasiyor ama butun bunlar olana kadar o 365.000 kisinin icinde sadece 10 tane yakini olsa insanin dunyasi basina yikilir.Yok niye öyle olsun ki? Günde 1000 insan ölse 365.000 insan ölmüş olur. Dünyanın çeyreğini çeyreğini çeyreği bile değil. Ben sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum asıl, süreç ne kadar sürecek nasıl ilerleyecek herşey belirsiz, virüsün mutasyona uğradığı, bazı ülkede farklı bir mutasyonun görüldüğü açıklandı. Bu durumda aşı yapmak mümkün olabilir mi? Ya da ne yapalım tüm dünya topluca sokağa çıkma yasağı uygulayıp tüm vakalar sıfırlanana kadar evden mi çıkmayalım ne yapalım bilmiyorum :/
Ben onada gidemiyorum kronik hasta olarakmarkete..
bugün kendimi eşime markete gezmeye gitsek mi eve söylemesek hem hava alırız derken buldum
Kızlar hangi online marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Memnun musunuz? İstanbul'dayım bu arada..
benim aglamak gibi duygularim bitik sanirim ama benimde sinirlerim ve psikolojim harap oldu onun farkindayim.Bir posta ağladım geldim. Sanki bu çıkmazdan hiç çıkamayacakmışız gibi hissediyorum. Çocuğumu düşünüyorum. 7 ay sürer diyenler var. O kadar zaman kimse kalmaz ki dünyada. Kalanlar zaten ruhen bitik. Evde bunaldım. Öğrencilerimi çok özledim. Onları bir daha görür müyüm diye düşünüyorum. Kendimi toparlayamıyorum. Allahım ne olur yardım et bizlere.
Aynen öyle bunu yapmak istiyorlardı. Böylece zorunlu yasak getirmeden keyfi yasak getirmiş olunacaktı. Mesela gençle için olan cafeler, ps salonları, İnternet kafeleri, yemek yerleri kapandı. Yetişkinler için mağazalar, piknik alanları, sahiller ormanlar kapandı. 65 yaş üstü zaten yasaklı. E insanlar dışarı çıkıp aval aval dolanmayacağına göre ihtiyacını alıp eve kapanacaklar. Bir yerde yine iyi gittiğimizi düşünüyorum. Şahsen ne ben ne kardeşim günlerdir sokağa çıkmıyorduk. Bi çocuklar için marketlere yasak geldiği için dün ben çıktım o kadar.Evet gidilebilecek heryer kısıtlandı aslında bakıldığında bi yasak kaldı hani şöyle çıkayım desen marketten başka biryere gidemiyosun bizim burda orman girişinde cezaevi var ormana bile sokmuyo jandarma
Ama bir yandan da kötü gibi.farkli mutasyonlarinin gorulmesi aslinda bizler icin bir yandan iyi virusde insan vucuduna adapte olabilmek icin bolunmeler yasiyor ama butun bunlar olana kadar o 365.000 kisinin icinde sadece 10 tane yakini olsa insanin dunyasi basina yikilir.
Ben annemle kardeşimi böyle bir yere yollayacağım açıkçası, imkanı olanında gitmesini tercihi ederim. Çok zor bir durum, her dışarı çıkışımızda acaba virüs kaptık mı, acaba belirtilerimiz var mı diye kendimizi yemek yerine inekle konuşur, eşekle muhabbet ederiz.Vala iki topal keçiyle yaylaya çıkacam
Kendi ellerimle bir kulübe yapacağım dağdan ot mantar neyin toplayacağım pişereceğim
Sonra buraya hayatta kalma mücadelemi paylaşacağım
Ha o kıvamdayımm
Eşim gülüyor bu halime
Getir dışındakilerin hepsi çuvalladı bu dönemde.Kızlar hangi online marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Memnun musunuz? İstanbul'dayım bu arada..
ne yapmamiz gerekiyor pro için
İstegelsin de sepeti doldurnakta sorun yok ama teslimat gün ve saatleri hep dolu,Şok,a101 ve Carrefour da online satış yapıyor bilginiz olsun.Birde istagelsin var oda iyi getir tarzında bir uygulama ama seçenek daha fazla.
ben hep allah annemin abimin canini almadan once benimkini alsin derdim.Ama bir yandan da kötü gibi.
Ah.. Bilmiyorum inan bana. O ölenlerin arasında annemin babamın ya da kardeşimin olmasındansa kendimin ölmesini tercih ederim. Hepimiz turp gibi insanlar değiliz, illaki bir hastalığımız olmasa bile bağışıklığı düşük aile bireylerimiz vardır. Düşündükçe nefesim daralıyor.
Ben de çok üzülüyorum. korkuyorum. Risk gurubundayım. Sevdiklerim için daha çok telaşlanıyorum. sizi anlıyorum.Bir posta ağladım geldim. Sanki bu çıkmazdan hiç çıkamayacakmışız gibi hissediyorum. Çocuğumu düşünüyorum. 7 ay sürer diyenler var. O kadar zaman kimse kalmaz ki dünyada. Kalanlar zaten ruhen bitik. Evde bunaldım. Öğrencilerimi çok özledim. Onları bir daha görür müyüm diye düşünüyorum. Kendimi toparlayamıyorum. Allahım ne olur yardım et bizlere.
Kızlar hangi online marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Memnun musunuz? İstanbul'dayım bu arada..
Oyleysw italya Iran neden Hala bitmedi turkiye nasil iki UC haftada pik yapsn kiYok ya bence iki üç hafta sonra pik olup düşmeye başlayacak diye düşünüyorum ben
Uzatıldı karantina süresi cunku 14 gun sonunda testi pozitif cıkanlar varyurtlarda karantinada olanlar evlerine gonderilmeye baslanmis
yurtlarda karantinada olanlar evlerine gonderilmeye baslanmis
Daha büyük facia engellendi bence yinede umarım artmadan biter ki pike çok yaklaştık benceAynen öyle bunu yapmak istiyorlardı. Böylece zorunlu yasak getirmeden keyfi yasak getirmiş olunacaktı. Mesela gençle için olan cafeler, ps salonları, İnternet kafeleri, yemek yerleri kapandı. Yetişkinler için mağazalar, piknik alanları, sahiller ormanlar kapandı. 65 yaş üstü zaten yasaklı. E insanlar dışarı çıkıp aval aval dolanmayacağına göre ihtiyacını alıp eve kapanacaklar. Bir yerde yine iyi gittiğimizi düşünüyorum. Şahsen ne ben ne kardeşim günlerdir sokağa çıkmıyorduk. Bi çocuklar için marketlere yasak geldiği için dün ben çıktım o kadar.
81 ilde yokÜlkemizin heryerinde var neyi saklayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?