bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

camasır suyu ıcmek bızı vırusden korurmu dıye soran vatandaslarla aynı ulkeyı paylasırken bızden bır cacık olmaz zaten
karsında doktor var soru soruyor soruya bak camasır suyu ıcmek bızı korurmu

allasen sen iç ya dıyesım geldı

kim görecek bakayım diyordum ve iyileşen sayısı ölü sayısını geçti bu da güzel haber...
Ben maalesef vefat sayısının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Kasti olarak eksik verildiğini ima etmiyorum ama tüm vefatlar resmi kayıtlara yansımıyor, teşhis edilen ama test sonucu kesinleşmediği için ölüm raporlarına yazılamayanlar en azından onlar var ölüm nedeni respiratory ya da kardiyak arrest olarak kaydeliyor ki sayıların az olmadığını düşünüyorum. (belki de o yüzden İtalya "biz tüm ölümleri sayıyoruz" demiş olabilir)

Halk egitimler ve meslek liseleri ogretmenleri maske dikimi yapiyorlar su an.. hemen hemen her ilde var

Geçmiş olsun. Uzmanların çok büyük bir çoğunluğu, 14 gün içinde çıkar diyor .

Ben mi sizi kırmışım? Mesajlarımı okursanız yeterince iyi dileklerde bulunduğumu okursunuz hatta olumlu mesajlarıma uzman konuşuyor diyerek dalga geçen sizsiniz en sevmediğim şeydir iyi yazsanda alınan çıkıyor hayret yani

özel araçla gidebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla ama bence gitmeseniz daha iyi. Şu an sizde olmasa dahi yollarda bulaş riski var. gittiğiniz yerde de bulaş riski olabilir.

Nasıl gitmeyeceksiniz ?
İşverene ne diyeceksiniz

Prof. Dr. Necmettin ÜNAL
@NecmettinUnal_
Bugün #vaka13531’e yükseldi. Türkiye’de vefat eden toplam vatandaşımız 214. Moral bozmamak gerek. Görünen o ki bu salgın durumu 1-2 ayda bitecek bir olay değil.
İpin ucunun kaçtığı yerler var, o illerde il bazlı sokağa çıkma yasağı şart. Başka türlü salgını önlemek mümkün değil..

4,890
8:02 PM - Mar 31, 2020
Twitter Ads info and privacy

Paylasmiyim paylasmiyim dedim ama bir suredir kendi sosyal medyamda paylastim...
Belki sadece tesaduftur.ama kendi adima biseyler oturuyor.su haber kupuru surada dursun.bir cok kisi unutmustur muhtemelen...belki alakasi yoktur yoktur ama bir ilgisi alakasi olabilir diye paylasiyorum...

Eklentiler

• Screenshot_20200331_204218_com.instagram.android.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 83
Birden bire olmasının sebebi sizinde dediğiniz gibi ihmal eden insanlarımız. Öpüşmeyi sarılmayı el öpmeyi ev ziyaretlerini çok seven bir milletiz. Bugün bile hala kaldırıma oturup çay partisi yapan ev hanımı grubu var. Ben daha ne diyeyim.

Gölbaşında yurtta kalanlar geri donderildi, haber sitelerinde vardi .
bunlarda onlar iste
pozitif cikanlar hala kaliyor olabilir 14 gun cikmayin evden diyip salmislar.
umarim sizin dediginiz dogrudur cunku; bu insanlar pozitif vakalarla ayni ortamda bulundular belki bugun degil ama yarin pozitif olma ihtimalleri cok yuksek ve bu durum hata ustune hatadir bence.
umarim geri cagirmislardir ama bu resim bizim yakinimizda bir mahalleye ait yurt etrafi degil yani

Ya gözümüzü seveyim biraz muhasebe yapın
İranı kırıp geçiyor corona
Ve irandan türkiyeye çol fazla turist var
Avrupada vakalar ölümler gerçekleşmiş 2 3 haftadır ve avrupa burnumuzun dibi
Gelenler gidenler var
Umrecileride hesapla
Ve ülkemizde yok
E vallahi yalan
Bizim toplumumuzda bir iran bir avrupa gibi 3 aşağı 5 yukarı
Ülkede vardı ve kimse beni ikna edemez bakanın açıkladığı vakka ilk vakkka olduğuna
Ha nedir siyasi otoritedir veriler resmidir bu geçer kayıtlara

İşte böyle şeyler için aslında olup olmadık herşey sosyal medyada paylaşılmamalı. Özellikle yalan haber paylaşıp,insanlara korku salmak gibi bi amaçları olanlar yarın bi gün psikolojisi bozulan bu insanların vebalini nasıl ödeyecek ? Burası için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Genel olarak amacı korku salmak olan insanlar var. Yurtdışında da korkudan intihar eden insanlar olmuştu. Yazık günah ya cidden

Eklentiler

• 27F323BC-B415-4D3C-B96C-B6E019693AD4.webp
    56 KB · Görüntüleme: 85
Türkiyedeki sayilarda hoplaya ziplaya gidiyor mübarek.. ama yine iyisiniz arkadaslar.

Arka siralardasiniz. Bir cözümü bulunca daha fazla kayip vermeden atlatirsiniz bence. Gec basladi ülkede hersey.

Bu arada almanyadaki sayilar da hayret verici sekilde ilerliyor. Kayip sayilarimiz cok az.
Ama ben bunu insanlarin fazla ic ice yasamadigindan kaynaklandigini düsünüyorum.
Yani bircok kücük kasabalar var hersey orantili bizim burda. Müstakil evler de cok ormanlik alanlar bos araziler parklar cok vardir bizim burda.
Ki almanlar zaten mesafeli insanlardir. Gerci yine enfekte olan cok bilemedim

Zaten türkiyeye gittigimde sehir iclerinde hersey üst üste binmis vaziyetteydi. Yesillik alanlar cok az. Keske degisse. Karadeniz tarafi cok güzel mesela ..almanyaya benzetiyorum oralari.
Butun ülkeye öyle alanlar lazim. Insan ferah ferah yasamali. Agacsiz cimensiz nasil yasam nasil olur ki zaten.. agac demek akciger demek. Nefes demek yasam demek. Köyde aileleriniz ve tanidiklariniz var ise bol bol agac eksinler.

Bu arada dogru nefes alma verme tekniklerini ögrenin akciger egzersizleri yapin. tekrar hatirlatmak istedim.

70binlik enfekte olmus ülkeden selamlar
Hastaneye gitmedik, test edilmedik, calisiyoruz ve hala yasiyoruz. Umudunuzu kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…