Hohoho gercekten hoho hoOlabilir de olmayabilirde.
Dünya nüfüsünu düsürmeye calisan da olabilir olmayabilirde.
Sonuc olarak bunu bilmek pek isimize yaramayacak bence. Korku ve nefret yayacak etrafa bunlari düsünmek.
Öleceksek zaten birkere ölecegiz. Ölene kadar daha ölmemisken bin defa ölmeye gerek yok kizlar bence..
Rahat olun.
Düsünsenize bu isin sonunda atlatacaksiniz herseyi ama sürec icinde kendi psikolojinizi bozmus olacak, nefret kusmus olarak gecirmis olmak istermisiniz?
Sonradan pismanlik duymamak adina sakin kalalim.
Kafamiz dolu iken korku senaryolari üreterek ataga gecip etrafimizi yakip yikmayalim.
Millet panikten almanyada tuvalet kagidi hirsizligi yapiyor yahu.. cinde de böyle sacmaliklar yapildi neoldu hersey normale döndü. yani dünyada onca nimet bolluk var iken kendi kendimizi yanlislara sürüklemeyelim hicbir acidan. En azindan baskalarina örnek olalim sakin kalalim.
Herkes panik yaparsa hic iyi olmaz cunki.
Önlemlerinizi aldiysaniz rahat olun. Ölüm zaten yazili. Kacis yok. Virusu atlatirsin kafana tas düser yine ölürsün. Bence bu zamanlarin hediyelerini görelim.
Ölüm burnumuzun herdaim dibindeydi zaten ama yok saydik. Simdi sayilari görünce mi hatirladik diye kendimize soralim.
Ho ho ho cok rahatizOlabilir de olmayabilirde.
Dünya nüfüsünu düsürmeye calisan da olabilir olmayabilirde.
Sonuc olarak bunu bilmek pek isimize yaramayacak bence. Korku ve nefret yayacak etrafa bunlari düsünmek.
Öleceksek zaten birkere ölecegiz. Ölene kadar daha ölmemisken bin defa ölmeye gerek yok kizlar bence..
Rahat olun.
Düsünsenize bu isin sonunda atlatacaksiniz herseyi ama sürec icinde kendi psikolojinizi bozmus olacak, nefret kusmus olarak gecirmis olmak istermisiniz?
Sonradan pismanlik duymamak adina sakin kalalim.
Kafamiz dolu iken korku senaryolari üreterek ataga gecip etrafimizi yakip yikmayalim.
Millet panikten almanyada tuvalet kagidi hirsizligi yapiyor yahu.. cinde de böyle sacmaliklar yapildi neoldu hersey normale döndü. yani dünyada onca nimet bolluk var iken kendi kendimizi yanlislara sürüklemeyelim hicbir acidan. En azindan baskalarina örnek olalim sakin kalalim.
Herkes panik yaparsa hic iyi olmaz cunki.
Önlemlerinizi aldiysaniz rahat olun. Ölüm zaten yazili. Kacis yok. Virusu atlatirsin kafana tas düser yine ölürsün. Bence bu zamanlarin hediyelerini görelim.
Ölüm burnumuzun herdaim dibindeydi zaten ama yok saydik. Simdi sayilari görünce mi hatirladik diye kendimize soralim.
Benim bildiğim virüse yakalan kişide 5-5.5 günde semptomlar en erken çıkış gunlerı . 14 gün karantinada kaldıktan sonra tehlike yok demektir .Bir şey sormak istiyorum. Bunu çok yerde araştırdım ama net bir Bilgi bulamadım.
şimdi hastalığın kuluçka süresi 14 gün deniyor ya, bir de 1.gün 2.gün 10.gün semptonları falan var.
14 gün bittikten sonraki ilk gün mü 1.gün
semptonları kendini gösterir yoksa bulaşıdan sonraki günleri mi ifade ediyor bu?
Eğer 14 günden sonraki gün ilk gün oluyor ise öyleyse 14 gün karantinada kalınması demek çok yanlış değil mi? Daha 14 günden sonra en az bir 5-6 gün daha kalmalı ki semptonları farkedebilsin?
bu konuda net bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi?
Yarin ariyip cok ciddi gorusucez.benim cocucumun ciger goruntuleri niye e devlette yok mus ogrenicem.B
Hohoho gercekten hoho ho
Ho ho ho cok rahatizpeki e devlette kizimin yaklasik 10 gun onceki bronkobyolosik ciger rontgenine niye ulasiyamiyorum ben.5 sene onceki niye duruyor obur cocugumun..2 hafta onceki diger cocugumun niye goremiyorum....
Bu konuyla alakalı pek çok konu açıldı.O konuda yorum yapmak istemiyorum. :/
Ekşide birkaç gün önce açılan bi konu vardı, okudunuz mu?
B
Hohoho gercekten hoho ho
Ho ho ho cok rahatizpeki e devlette kizimin yaklasik 10 gun onceki bronkobyolosik ciger rontgenine niye ulasiyamiyorum ben.5 sene onceki niye duruyor obur cocugumun..2 hafta onceki diger cocugumun niye goremiyorum....
Evet atlattik ama pesine dusucem!!!Hmm ilginc. Bunu bilemem tabiki.
Sizde varsayimlarla vakit kaybetmek yerine pesine düsün bu isin neyin nesiymis diye ozaman.
Evet atlattik ama pesine dusucem!!!
Ben insanlardan nefret etmeye başladım cunku su an birilerinin ihmali yuzunden birilerinin yakını öldü ve son kez bile göremeden. Agliyorlardir binbir soru sorarak. Acaba ben mi bulaştırdım, acaba tedavi icin gec mi kalındı, acaba su acaba bu.Şimdiden değişti bile , artık ne yazık ki hiç bir şey eskisi gibi olamayacak . Ben de ara ara komplo teorilerine inanıyorum sonra başka bilgiler haberler okuyorum dinliyorum . Tamamen fikrim değişiyor . Insanların kafası çok karışık aslında su anda .
çok geçmiş olsun. Olumlu düşünün. paniğe kapılmayın. Biz de eşimle evelsi gün bahçeeye çıktık ama biraz serin esiyordu, "üşütmeyelim yoksa evhamlanırız" dedim. Belki normal bir ateştir, ateş düsüşürücü ile düşer. Tekrar geçmiş olsun.İnşallah öyledir bişey olsa hastaneye gidilecek gibi değil ki ortam bu ürkütüyor beni
Şimdi calpol verdim inşallah inatçı ateşle karşılaşmam
maalesef daha dünya piki görmedi henüz gibime geliyor; bilmiyorum bunu yorumlayan uzmanlar vardır.Salgının ne kadar süreceğiyle alakalı bir bilgi var mı?
7 8 ayı bulabilir deniyor. :/
Bir de dünya genelinde vakalar çok hızlı artmıyor mu?
Her röntgenin kaydı tutulmuyor ki.. Bu salgından önce de böyleydi. Ben sık sık bakarım e sağlıkta geçmişime, oradan biliyorum. Misal benim de bebeğimin ultrason görüntülerinin hepsi kayıtlı değil, bazen kaydolmuş bazen kaydolmamış. Aynı şekilde geçen sene elimle ilgili çok defa röntgen çektirdim ama hepsi yok.B
Hohoho gercekten hoho ho
Bizim insanlarımız , ciddiye almadılar . Zaten ülke olarak çok esprili neşeliyiz ,Ben insanlardan nefret etmeye başladım cunku su an birilerinin ihmali yuzunden birilerinin yakını öldü ve son kez bile göremeden. Agliyorlardir binbir soru sorarak. Acaba ben mi bulaştırdım, acaba tedavi icin gec mi kalındı, acaba su acaba bu.
Olenler insan ve tv de sadece sayilardan bahsediyoruz. Simdi bugünkü icin rakam o kadar da kotu degil, daha cok olabilirdi denebilir mi?
Artik salgının yayilimini önlemek zor, doktorlar mal mi can mi derken biz ekonomist degiliz ama bizim icin esas olan insan hayati dediler ama dinlemesi gerekenler dinlemedi.
Zamaninda evden cikma yasağı olsaydı,bu surec de bu kafar uzamazdi. Bu kadar insan kaybedilmezdi. Bunu anlamak icin deha olmaya gerek yok azicik bir zeka kırıntısı yetiyor. bağış adi altında yardım başlatılsin ama uzerine belediyelere gelen yardimlari durdurarak degil.
Neyse işimiz coronanin mutasyon gecirmesine kaldi.
Gitme, ilacını al tanıdık eczacidan sonra yazdirirsinArkadaşlar hastane randevularınızı ne yapıyorsunuz meselâ psikiyatr gibi? Benim kontrolüm var, ilacım da bitiyor, randevum var ama korkuyorum da hastaneye gitmeye, naapmalı ki
Ben gidiyorum mecbur kadın doğuma.. Özel hastane benimki, en son geçen hafta çarşamba gittim. Personel harici sanırım 5 kişiden fazla görmemişizdir hastanede ki normalde epey insan oluyordu. Her katta her masada dezenfektan vardı. Girişte de ateş ölçüyorlardı.Arkadaşlar hastane randevularınızı ne yapıyorsunuz meselâ psikiyatr gibi? Benim kontrolüm var, ilacım da bitiyor, randevum var ama korkuyorum da hastaneye gitmeye, naapmalı ki
Gitme, ilacını al tanıdık eczacidan sonra yazdirirsin
Bence pike yaklaşıyoruz, çünkü ilk 100bine 67 günde ulaşıldı diğerlerine ise çok daha kısa bir sürede.maalesef daha dünya piki görmedi henüz gibime geliyor; bilmiyorum bunu yorumlayan uzmanlar vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?