bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tam anlamadım ama Mart ayında görülmesi bir insandan kaynaklı bir durum. 5g denemesi yapıldı diye coronanın insanlara yayıldığını düşünmüyorum. Yine aynı şekilde corona nın yayılması da insanlar yüzünden. 5g ile bağlantısı nedir ki? Komple teorileri arasında en uçuk ve garip olanı bu bence.

Zaten salgın var o bir gerçek.Ama virüsün etkilerini 5g arttırıyor olumsuz yönde.Yaydığı frekanslar yüzünden.

Zaten salgın var o bir gerçek.Ama virüsün etkilerini 5g arttırıyor olumsuz yönde.Yaydığı frekanslar yüzünden.
Ölümleri falan mı? Ya da nefes darlığını falan mı?
Çok ilginçmiş gerçekten. Ayrıca mantıksız geldi.

Bu olsa olsa tesadüftür. Sinyaller bir virüsü nasıl tetikleyebilir ki? Radyasyon kansere sebebiyet verir ama virüs ne alaka. 4.5 g ya da ondan önceki versiyonlarda neden birşey olmadı mesela? Bunun neresi mantıklı?

Ölümleri falan mı? Ya da nefes darlığını falan mı?
Çok ilginçmiş gerçekten. Ayrıca mantıksız geldi. İnsan yapımı olduğu iddiaları daha mantıklı gibi.
Bununla ilgili bir sürü makale var.Ama tabi mantıksız gelebilir size,ben de en başta ne alaka demiştim.Evet evet ölümleri nefes darlığını falan.Zaten hepsi bir proje deniliyor.Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim.

4.5g ile 5g arasında olağanüstü bir fark olduğunu sanmıyorum. Bence 5g denemesi yapılmasaydı bile virüs aynı oranda ve aynı şiddette etki gösterirdi. Sanki hayatımızda radyasyon az mı ki? Bağışıklık sistemini etkiliyordur radyasyon ama 5g olmasa günümüz teknolojisi var 5g nin bir fark yarattığını sanmıyorum.

Bu olsa olsa tesadüftür. Sinyaller bir virüsü nasıl tetikleyebilir ki? Radyasyon kansere sebebiyet verir ama virüs ne alaka. 4.5 g ya da ondan önceki versiyonlarda neden birşey olmadı mesela? Bunun neresi mantıklı?
O dediklerinize zaten sebebiyet veriyor.Bu çok güçlü bir radyasyon.Diğerleriyle karşılaştırılamaz bile.Sizin düşüncenize saygı duyarım.Bana mantıklı geldi çok makale okudum ve paylaşmak istedim.

Bu virüsü firsat bilen çok fırsatçı var. 5g teknolojisinin gelişmesi işine gelmeyen kişiler bu felaket de bari bir işe yarasın şu 5g yi karalayalım demiş gibi geldi daha cok

Bu virüsü firsat bilen çok fırsatçı var. 5g teknolojisinin gelişmesi işine gelmeyen kişiler bu felaket de bari bir işe yarasın şu 5g yi karalayalım demiş gibi geldi daha cok
Şöyle bişey var Wuhan da bu sistem kapatılmış şuan ve istemeyen bir çok ülke var bunu.Bilim adamları falanda kesinlikle karşı bu teknolojiye.

5G yıllardır kullanılmıyor mu?
Şimdi biraz göz attım da 2018de de haberler var. Neden 2019da çıktı ki o zaman? İnsan yapımı olma ihtimali var ama 5G gibi durumlar saçma.
Ha bana sorarsan ne insan yapımı, ne de 5G muhabbeti. Denildiği gibi balık pazarından ortaya çıktı ki SARS virüsü de aynı şekilde hayvandan yayılmıştı ve yine Çinde ortaya çıkmıştı. O zaman 5G yoktu, e Corona'da sarsla akraba olduğuna göre Sarsı ne etkiledi? Tabi bilemiyorum araştırdım ama aşırı saçma.

Bu platform insanların fikirlerini belli ölçülerde ( ahlaki, insani v.b) paylaştığı bir alan.Merak ediyorum paylaşılan bir fikre karşı çemkirmeden cevap vermeyi ne zaman öğreneceğiz.Saygı duyuyorum ama bana öyle gelmedi ya da sizin gibi düşünmüyorum demek zor mu bu kadar ?? Bu kadar gerginlikle, nefretle cevap vermek nedir.Karşınızdaki insana kibar olmak bu kadar zor olmamalı.

Benim için söylediyseniz ne size çemkirdim, ne gerginlikle cevap verdim ne de nefret güderek yorum yaptım. Siz görüşünüzü belirttiniz, bende belirttim. Karşıt görüş aldığınız herkese bu kelimeleri kullanıyor musunuz? Ben zaten size bana öyle gelmedi falan dedim, herhangi bir nefret söyleminde bulunup fikrinizi de aşağılamadım. Yanlış anlaşıldım sanırım. İyi sabahlar.

Ben genel olarak tüm dediğim tarz yorumları baz alarak dedim, üstünüze alınmanıza gerek yok ki, size de iyi sabahlar.

Yazlıklarınıza, köylerdeki evlerinize gitmemelisiniz. Çok tehlikeli. Virüs bazı ülkelerde bu şekilde yayıldı. Herkes bende virüs yok başkasında var bana geçmesin mantığında ama kimse taşıyıp taşımadığından şu durumda emin olamaz. Lütfen özel araçlarınızla dahi olsa virüsü taşımayın. Bu çok önemli. Zaten normal şartlar altında belki asla gidemeyeceği ücra köşelere kadar taşımayı başardı halkımız. Biraz bilinçlenelim artık!!!

Yo. Kimsenin virüs taşıdığı falan yok yani. Zaten seyahat yasağı var. Ayrıca beni bilinçsizlikle suçlayamazsınız. Virüs falanda yok merak etmeyin, bilinçsiz garip insanlar gibi avare avare sokaklarda gezmiyoruz, kaç gündür izole halde yaşıyor, evden dışarı çıkmıyoruz. Annem hem ağır hastalık sahibi hem kronik hasta. Kardeşiminde kronik bir rahatsızlığı var. Sevgilimin de beyninde kist var. E ben ne yapayım o zaman? Oturup hepsinin enfekte olmasını mı bekleyeyim. Bana bilinçten bahsediyorsanız önce kendiniz yargılamamayı öğrenin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak kasaba dediğim bildiğiniz köy. Toplasanız 10 hane ancak var. Birkaçı boş. Sevgilimin köyünde ise çok daha az hane olmakla birlikte merkeze çok uzak. Ayrıca özel araçla gitmeye yönelik herhangi bir yasak yokmuş. Merak etmeyin cahil değiliz, gidersek kendimizi karantinaya almamız gerektiğini, insanlarla iletişim kurmamamız gerektiğini biliyor, 4ümüzde maskemizi eldivenimizi dezenfektanımızı eksik etmiyoruz. Tabi gitmeye karar verirsek annem için zaten izin alınacak, köye ıvır zıvır hazırlık derken yine bir 10 gün falan geçmiş olur. Bu süreçte de herhangi bir belirti göstermezsek yola çıkacağız. İyi niyetinizi anlıyorum, sert çıktıysam kusura bakmayın ama sizde benim için empati yapın. Siz bunu sokaklarda fink atıp gezmek için şehir değiştirenlere söyleyin, bana değil. Benim gitme nedenim keyfi ya da gezme amaçlı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Annenize, kardeşinize ve sevgilinize geçmiş olsun. Sevgilerle

Annenize, kardeşinize ve sevgilinize geçmiş olsun. Sevgilerle

Ek olarak yanlış anlaşılmak istemiyorum, devlet yasağını delecek bir vatandaş değilim, tabi bunun için danışacağım yerler olduğunu da belirttim izin verilmezse tabiki evimizde izole bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz. Allah bu zor süreçte hepimiz yardımcısı olsun, tek temennim budur. Sevgiler dilerim.

sehir degistirdiginizde 2 hafta zorunlu karantina veriliyor gittiginiz evdeki herkese.
disari cikmak ya da baskasinin eve girmesi yasak. izinsiz yolculuk veya karantinayi delmek 3 bin kusur cezaya sebep olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…