bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eskiden boş tenha sokaklarda yürürken korkarken; şimdi kalabalık sokaklardan korkuyoruz.

Birde kaldırımlarda yürürken yerlerde maske ve eldiven görüyorum. Ne kadar düşüncesizlik ve cahillik.
Hakikaten yaa İnsanlar aşırı duyarsız bari bu durumda azıcık özveri göstersinler incileri mi dökülür

aslında ingilterede buna izin veriyorlar ama evin çok çok yakınında.
yani maksimum 1er sokak önü arkası gibi sanırım.
Bugün cikicam artık yakınlarda biraz dolanır gelirim napayim.Normalde hergun iki saate yakın yürüyüş yapardım hem ruhsal hem fiziksel çok iyi geliyordu günlerdir evdeyim duvarlar üstüme üstüme geliyor

canım her yerde her zaman tehlike var. ortak alan olan, yani bir homo sapiens'in geçmiş olabileceği her yerde risk vardır, az ya da çok, daire kapınızın önü bile. Evet maalesef ki markete veya çok zorunlu hallerde mecburen çıkılıyor ama bilinçli olmak lazım. Benim düzenli kullandığım tiroid ilacım var, az kalmış ben bu sabah biterse çıkıp almalı mıyım almamalı mıyım diye düşündüm. Sonuçta içmezsem ölmem, hipotioit belirtilerim artar, uzun vadede sağlığıma zarar ama öte yandan çıkarsam anında virüs kapma, virüs taşıma riski mevcut, onun muhasebesini yapıyorum. Evi kurcalayacağım bugün belki yedek ilacım vardır inşallah bir yerlerde.

Ben artik baya skldm: ( bazen sabahlari uyanmak bile istemiyorum. Psikolojim bazen super bazen berbat..resmi islerim vardi yapamiyorum.. seyahat etmek istiyorum olmuyor.. kafa dinleyim diyorum hic olmuyor...acaba bunlar kotu gunlerdide daha kotusu mu gelecek? Diyelim virus bitti denecek, gercekten bitmis mi olacak? Mart ayi cidden 1 sene gibi gecti..

Eskiden boş tenha sokaklarda yürürken korkarken; şimdi kalabalık sokaklardan korkuyoruz.

Birde kaldırımlarda yürürken yerlerde maske ve eldiven görüyorum. Ne kadar düşüncesizlik ve cahillik.
Cunku onlari atanlar, nasilsa vergi veriyorum temizlesin devlet diyor. Olay devletin onu temizlemesi degilde simdi, adamdaki kafa yapisina bak. Asosyal bunlar

Çok geçmiş olsun eşinede,dediğin gibi tam laz inadı varmış.
İnsan idealist olunca böyle haksızlığada gelemiyor işte.
Yinede çok dikkat etsin kendisine.

Cunku onlari atanlar, nasilsa vergi veriyorum temizlesin devlet diyor. Olay devletin onu temizlemesi degilde simdi, adamdaki kafa yapisina bak. Asosyal bunlar
Vergi veriyorsan yere atamazsın ki. Avrupa da at bakalım ne oluyor? O zaman her adamın arkasına bir çöpçü lazım. Birde attığın nükleer madde kadar tehlikeli. Yere tüküreni mi ararsın kanlı pamuk atanı mı ararsın?

Ben de bunu düşünüyorum ya. Şimdi ne olacak bir gün "tamam tehlike geçti sokağa çıkabilirsiniz" mi denecek? Nasıl olacak. Böyle bir şey deseler bile ben yine çıkmaya korkarım. Hayaller kuruyorum böyle bir iki sene sonra da ben hala maske eldivenle, elimde kolonya ile dolaşıyor muşum, kimseye dokunmuyor, insanlardan 1.5 metre uzağa kaçıyorum insanlar da bana garip garip bakıyorlar

birden olmasada bence nisan sonuna dogru eski hayatimiza yavas yavas donmeye basliycaz mayis haziran ayinda artik virus etkisini yitirir nisan ayinda zaten ilaclar denenecekti bence yaza eski hayatimiza donmus olucaz iyi dusunelim iyi olsun

Vay be sosyal devlet demek bu demek işte

Insan cabuk adapte olurda o duruma.. kaygi bozuklugu olacagi kesin hepimizde

birden olmasada bence nisan sonuna dogru eski hayatimiza yavas yavas donmeye basliycaz mayis haziran ayinda artik virus etkisini yitirir nisan ayinda zaten ilaclar denenecekti bence yaza eski hayatimiza donmus olucaz iyi dusunelim iyi olsun
Hay agzin bal yesin ❤ 1 ay evet uzun ama keske bu kadarla kalsa raziyiz.. gerci kalmasada razi olacagiz care yok baska..ama 1 ay o kdr kisa geliyorki, dunya tuhaf bir hal aldi bu sebepten, 1 aya sigar mi?

ekime kadar surecek diyeni bile duydum

tiroit ilacinizi birakmayin tiroitler cok onemli ve bagisikliginizi cokertebilir.
hic bir yere dokunmadiginiz ve elinizi yuzunuze surmediginiz surece sikinti yok
eczaneler zaten kimseyi iceri almadan kapida hallediyor isini

Zaten bu virüsü çıkaranların amacı o. Artık herşey değişecek. Mesela bayram ziyaretleri bile yakında tedavülden kalkacak. Sonra kağıt para metal para kalkacak. Seni gözünden tanıyan pos cihazı türü cihazlar çıkacak. vs. vs

sehir degistirdiginizde 2 hafta zorunlu karantina veriliyor gittiginiz evdeki herkese.
disari cikmak ya da baskasinin eve girmesi yasak. izinsiz yolculuk veya karantinayi delmek 3 bin kusur cezaya sebep olabilir.

Bu haber doğru değilmi dün okudum gazetede,şimdi benim ankaraya gitme durumum vardı annem rahatsızda.
1 hafta filan kalıp dönecektim,evde anneme bakan bir bayan var,abim ve kardeşim gidip geliyor yanına.
Ben gitsem evden kimse çıkamayacak demi bu dönemde,kardeşim il dışında çalıştığı için hafta sonları gelebiliyor sadece.

ben mi çok duygusal oldum bilemedim ki; okuyunca dayanamadım ağladım. Allah hepimizi korusun, yardımcımız olsun.
eşinizi takdir ettim, adam gibi adam. Rabbim birbirinizden ayırmasın.

12 gun sonra Turkiyeye bi sekilde ilac asi biseyler gelecek deniyor.. geri sayiyorum bakalim insallah dogrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…