Ek olarak kasaba dediğim bildiğiniz köy. Toplasanız 10 hane ancak var. Birkaçı boş. Sevgilimin köyünde ise çok daha az hane olmakla birlikte merkeze çok uzak. Ayrıca özel araçla gitmeye yönelik herhangi bir yasak yokmuş. Merak etmeyin cahil değiliz, gidersek kendimizi karantinaya almamız gerektiğini, insanlarla iletişim kurmamamız gerektiğini biliyor, 4ümüzde maskemizi eldivenimizi dezenfektanımızı eksik etmiyoruz. Tabi gitmeye karar verirsek annem için zaten izin alınacak, köye ıvır zıvır hazırlık derken yine bir 10 gün falan geçmiş olur. Bu süreçte de herhangi bir belirti göstermezsek yola çıkacağız. İyi niyetinizi anlıyorum, sert çıktıysam kusura bakmayın ama sizde benim için empati yapın. Siz bunu sokaklarda fink atıp gezmek için şehir değiştirenlere söyleyin, bana değil. Benim gitme nedenim keyfi ya da gezme amaçlı değil.
Haklisin.. asi uretim tesisleri faaliyetlerini mesut yilmaz varken 1997 de durdurdu. 99 yilinda bulent ecevit varkende asi uretim tesisleri kapandi..
Onu biliyorum. Faaliyeti yoktu. Neden kapatan kadar isleri durduranlara bisey demezsin?Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsünü Kim Kapattı?
Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsü, 2 Kasım 2011 tarihinde dönemin hükümeti AKP tarafından kapatıldı.
Evet canim cumhuriyet doneminden kalma.hıfzısıhha atatürk döneminden kalma değil mi ya ? çok daha eski olması lazım sanki.
Dun okudum göz kizarikligi cikmis birde..Bu arada şunu da yazayım hani semptomlar çeşit çeşit yazılıyor ya hep kiminde ateş oluyor kiminde öksürük kiminde ishal vs vs nasıl oluyor herkeste farklı deniyor. Şu an ortada gezen birkaç farklı covid-19 mutasyonu varmış. Her biri farklı semptomlara sebep oluyormuş. Bu yüzden bu kadar farklı şeyler duyuyoruz.
ekim ayina kdr virus ayni etkiyle devam edermi zaten sicaklar gelince etkisini azaltacagini soyleyen doktorlar var devamli karamsar olmaninda faydasi yok zaten iyilesen sayisinda artis var hesapliyorum suan yogun bakim entube ve vefat sayisi 1600 lerde toplam 12.000 civarida muhtemelen durumu iyi seyredenler dun baktik ki tam anlamiyla iyilesen sayisi 243 u bulmus vefat sayisini gecti ilac calismalari basladi hatta denemeye baslanacak öldük bittik moduna girmek istemiyorum bu yuzden Allah yardimcimiz olsun moral bozmayalim gecicek illakiHay agzin bal yesin ❤ 1 ay evet uzun ama keske bu kadarla kalsa raziyiz.. gerci kalmasada razi olacagiz care yok baska..ama 1 ay o kdr kisa geliyorki, dunya tuhaf bir hal aldi bu sebepten, 1 aya sigar mi?
ekime kadar surecek diyeni bile duydum
Onu biliyorum. Faaliyeti yoktu. Neden kapatan kadar isleri durduranlara bisey demezsin?
Benim ailemdeki nerdeyse herkes Şubat ayında yaşadı bu göz kızarıklığını yaklaşık 1 ay sürdü.Dun okudum göz kizarikligi cikmis birde..
Hollanda bazı sularda kovid tespıit edilmiş adam doğru söyluyor aslındaAz önce fox tv de bi doktorun konuşmasını dinledim. Bazı covit türleri yeme içme ile de bulaşabilir, dışkı ile tespit edilenler var. Bu ülkede tarım sulamaya kanalizasyon karışmaması mümkün değil dedi.. öyle ölmeyiz füze at reyiz dedim..
Bu yeni bi şey değil, taa virüs ilk çıktığında yayınlanan videolarda kanalizasyon yoluyla bulaşabileceği anlatılıyordu. Ben buna kızıyorum Türkiye’de net bi şekilde anlatılmıyor bu hastalık nedir nasıl bulaşır nasıl korunulur. Herkes kafasına göre çıkıp yorum yapıyor. Sonra millet sirkeyle korunduğunu sanıyor.Az önce fox tv de bi doktorun konuşmasını dinledim. Bazı covit türleri yeme içme ile de bulaşabilir, dışkı ile tespit edilenler var. Bu ülkede tarım sulamaya kanalizasyon karışmaması mümkün değil dedi.. öyle ölmeyiz füze at reyiz dedim..
Geçmiş olsun. Paniğe kapılmayın covid 19'da belirgin bir tat ve koku kaybı oluyormuş ilk belirtilerin arasında ama normal gripte de tat ve koku kaybı olur. Siz beslenmenize ve uykunuza dikkat edin, dışarıya çıkmayın.Ben dört gün önce grip oldum. Başım çok ağrıyordu hapşırıyordum ve burnum akıyordu biraz. Birden tat ve koku kaybı yaşadım hala daha düzelmedi. Virüs kapmış olabilir miyim?. Koku alma duyum düzelir mi yardım edinnnnn
Onu biliyorum. Faaliyeti yoktu. Neden kapatan kadar isleri durduranlara bisey demezsin?
Her kimse o faaliyeti yapacaktı.
Düzelir mi yat ve koku kaybım onu merak ediyorum başka hiç bir belirtim yokvirüsün son mutasyonu tat ve koku kaybı yaratıyormuş. iş yeri hekimimizin böyle bir bilgilendirmesi olmuştu. ama elbette testiniz yapılmadan kesin virüstür dememiz doğru olmaz.
Basit bir Enfeksyonda olabilir. Gerci genelde 7-10 gunde gecer oBenim ailemdeki nerdeyse herkes Şubat ayında yaşadı bu göz kızarıklığını yaklaşık 1 ay sürdü.
Düzelir mi peki koku alamamak çok kötüGeçmiş olsun. Paniğe kapılmayın covid 19'da belirgin bir tat ve koku kaybı oluyormuş ilk belirtilerin arasında ama normal gripte de tat ve koku kaybı olur. Siz beslenmenize ve uykunuza dikkat edin, dışarıya çıkmayın.
İnşallah inşallah aminE
Eşim ben ayni isyerinde ve ilaç sektöründe çalışıyoruz.sokaga çıkma yasağı olsa bile full-time çalışacağız.cumhurbaskaninkn dediği gibi esnek çalışma minimum personel durumu da yok.bildiguniz 8.39-18:30 çalışıyoruz.kizim var küçük annem ve babam bakıyor.kendimden korkmuyorum onlara birşey olmasından korkuyorum.cunku akşamları mecburen bir aradayız.Allah hepimizi korusun su zor gunlerden sağ salim çıkalım.insallah
Neyse ki özveri ile çalışan bilim insanlarımız var yine de.Hıfzısıha kapatılırsa böyle olur işte,şimdide aşı üretme derdindeler.
Olan bir kurum kapatılırsa ne beklersin ki.
Basit bi enfeksiyon gibi değildi. Kızarıklık dışında grip belirtileri de vardı. Yurtdışından gelen tanıdığımızda oldu ilk sonra bütün aileye bulaştı. Bilmiyoruz ne olduğunu.Basit bir Enfeksyonda olabilir. Gerci genelde 7-10 gunde gecer o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?