bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu arada şunu da yazayım hani semptomlar çeşit çeşit yazılıyor ya hep kiminde ateş oluyor kiminde öksürük kiminde ishal vs vs nasıl oluyor herkeste farklı deniyor. Şu an ortada gezen birkaç farklı covid-19 mutasyonu varmış. Her biri farklı semptomlara sebep oluyormuş. Bu yüzden bu kadar farklı şeyler duyuyoruz.

Anlayamadığın şu ki senin yaptığın da çok doğru birşey değil. Annen hala çalışıyor izin almadığınıza göre henüz, öyle anladım. Allah korusun ama taşıyıcı olabilir, siz gidene kadar farketmeden kapıp kuluçka süresince bunu anlamayabilirsiniz.

"Şehir değiştirmeyin, yazlıklara gitmeyin" denmesinin bir sebebi de her yerleşim yerinin nüfusuna göre sağlık hizmeti olması. Siz 10 hanelik bir köye kafanıza göre bencilce gittiğinizde belki orada yaşayan köy halkından birinin sağlık hizmeti almasına engel olacaksınız.

Köye ıvır zıvır alırken bir yerden virüsü kapıp gideceğin yere götürmediğinden emin olabilir misin? Gencecik kızsın belki sen anlamayacaksın bile hasta olduğunu ama gittiğin yerde birinin ölümüne sebep olacaksın. Kusura bakma ama bu hem bilinçsizlik hem de bencilliktir.

Haklisin.. asi uretim tesisleri faaliyetlerini mesut yilmaz varken 1997 de durdurdu. 99 yilinda bulent ecevit varkende asi uretim tesisleri kapandi..

Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsünü Kim Kapattı?

Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsü, 2 Kasım 2011 tarihinde dönemin hükümeti AKP tarafından kapatıldı.

Dun okudum göz kizarikligi cikmis birde..

Hay agzin bal yesin ❤ 1 ay evet uzun ama keske bu kadarla kalsa raziyiz.. gerci kalmasada razi olacagiz care yok baska..ama 1 ay o kdr kisa geliyorki, dunya tuhaf bir hal aldi bu sebepten, 1 aya sigar mi?

ekime kadar surecek diyeni bile duydum
ekim ayina kdr virus ayni etkiyle devam edermi zaten sicaklar gelince etkisini azaltacagini soyleyen doktorlar var devamli karamsar olmaninda faydasi yok zaten iyilesen sayisinda artis var hesapliyorum suan yogun bakim entube ve vefat sayisi 1600 lerde toplam 12.000 civarida muhtemelen durumu iyi seyredenler dun baktik ki tam anlamiyla iyilesen sayisi 243 u bulmus vefat sayisini gecti ilac calismalari basladi hatta denemeye baslanacak öldük bittik moduna girmek istemiyorum bu yuzden Allah yardimcimiz olsun moral bozmayalim gecicek illaki

Az önce fox tv de bi doktorun konuşmasını dinledim. Bazı covit türleri yeme içme ile de bulaşabilir, dışkı ile tespit edilenler var. Bu ülkede tarım sulamaya kanalizasyon karışmaması mümkün değil dedi.. öyle ölmeyiz füze at reyiz dedim..

Hollanda bazı sularda kovid tespıit edilmiş adam doğru söyluyor aslında

Bu yeni bi şey değil, taa virüs ilk çıktığında yayınlanan videolarda kanalizasyon yoluyla bulaşabileceği anlatılıyordu. Ben buna kızıyorum Türkiye’de net bi şekilde anlatılmıyor bu hastalık nedir nasıl bulaşır nasıl korunulur. Herkes kafasına göre çıkıp yorum yapıyor. Sonra millet sirkeyle korunduğunu sanıyor.

Geçmiş olsun. Paniğe kapılmayın covid 19'da belirgin bir tat ve koku kaybı oluyormuş ilk belirtilerin arasında ama normal gripte de tat ve koku kaybı olur. Siz beslenmenize ve uykunuza dikkat edin, dışarıya çıkmayın.

virüsün son mutasyonu tat ve koku kaybı yaratıyormuş. iş yeri hekimimizin böyle bir bilgilendirmesi olmuştu. ama elbette testiniz yapılmadan kesin virüstür dememiz doğru olmaz.
Düzelir mi yat ve koku kaybım onu merak ediyorum başka hiç bir belirtim yok

Düzelir mi peki koku alamamak çok kötü

İnşallah inşallah amin

Basit bir Enfeksyonda olabilir. Gerci genelde 7-10 gunde gecer o
Basit bi enfeksiyon gibi değildi. Kızarıklık dışında grip belirtileri de vardı. Yurtdışından gelen tanıdığımızda oldu ilk sonra bütün aileye bulaştı. Bilmiyoruz ne olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…