bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Cunku onlari atanlar, nasilsa vergi veriyorum temizlesin devlet diyor. Olay devletin onu temizlemesi degilde simdi, adamdaki kafa yapisina bak. Asosyal bunlar
Ben o sokakta, parkta, cafede yediklerinin çöpünü ortada bırakan, yere, ve bunları temizleme görevinin orada çalışanlara ait olduğunu düşünenlere şunu soruyorum "sen kendi evinde de annem temizlesin/ eşim temizlesin diye kendi yediğin portakalın da kabuklarını solunun ortasına mı atıyorsun?" Ama kalıbımı basarım ki o kişi bunu kendi evinde yapmıyorsa sırf zılgıt yiyeceği içindir yoksa kendisine saygısı olmayan insanın ne kendi annesine, ne sokaktaki insana ne de çevresine ve doğaya saygısı olur. İnsan müsveddeleri. Siz yazmıştınız galiba bir postunuzda yanlış hatırlamıyorsam siz miydiniz? adamın biri doktora soruyormuş "ne zaman bitecek bu el yıkama işi?" diye. Şaka gibi ama gerçek olan normal zamanda bile kendi elini yıkamayan insan "taşıyıcı olmayım, başkalarına bulaştırmayım" şeklinde bir toplum bilincine sahip olabilir mi?

12 gun sonra Turkiyeye bi sekilde ilac asi biseyler gelecek deniyor.. geri sayiyorum bakalim insallah dogrudur

şu an türkiye de bir grup bilim insanı da aşı için çalışmaya başladı. linkedin de paylaşıyorlar durumu. umarım başarılı olurlar. keza normalde bizlerin maruz kalıp hastalanacağı miktarda virüsün milyonlarca katı ile başbaşa kalacaklar. 45 gün çalışmak üzere karantinaya girdiler.

Ay az önce çıkıp risk almayayım online market alışverişi yapayım dedim olmadi sadece yaşlılar için yapılıyormuş artık beratti mecburen çıkıcaz
Ben de online denemiştim olmamıştı . Sadece yaşlılar ıcın olduğunu bilmiyordum . Bizde eşim çıkıyor zaten çalıştığı icin gelirken alıyor. Sabahları ve öğlenleri kuyruk oluyormus az kişi aldıkları icin . Akşam 5 den sonra daha iyi oluyor .

B

Hohoho gercekten hoho ho

Ho ho ho cok rahatiz peki e devlette kizimin yaklasik 10 gun onceki bronkobyolosik ciger rontgenine niye ulasiyamiyorum ben.5 sene onceki niye duruyor obur cocugumun..2 hafta onceki diger cocugumun niye goremiyorum....
bazen gec cikabiliyor hele bu donemde yuklenmesi daha bir imkansiz sanirim o goruntulerin

Ben dört gün önce grip oldum. Başım çok ağrıyordu hapşırıyordum ve burnum akıyordu biraz. Birden tat ve koku kaybı yaşadım hala daha düzelmedi. Virüs kapmış olabilir miyim?. Koku alma duyum düzelir mi yardım edinnnnn

E Eşim ben ayni isyerinde ve ilaç sektöründe çalışıyoruz.sokaga çıkma yasağı olsa bile full-time çalışacağız.cumhurbaskaninkn dediği gibi esnek çalışma minimum personel durumu da yok.bildiguniz 8.39-18:30 çalışıyoruz.kizim var küçük annem ve babam bakıyor.kendimden korkmuyorum onlara birşey olmasından korkuyorum.cunku akşamları mecburen bir aradayız.Allah hepimizi korusun su zor gunlerden sağ salim çıkalım.insallah

virüsün son mutasyonu tat ve koku kaybı yaratıyormuş. iş yeri hekimimizin böyle bir bilgilendirmesi olmuştu. ama elbette testiniz yapılmadan kesin virüstür dememiz doğru olmaz.

Ben yazmstim evet. Insanimiz cok sorumsuz yani baska aciklamasi yok bunun

Birileri soruyordu burda Turkiye neden kendisi asi uretmiyor diye.. cevabini vermistik sayende onlarda cevaplarini aldilar. Tesekkur ederiz

Ben bu sabah İtalya’da yaşayan Ferzan Özpetek’i dinledim. Yaşlıları öldürüyor diyorlar ya ona sakın inanmayın diyor, doktor arkadaşım aradı nolur çok çok dikkat et bugün 26 yaşında bi çocuk geldi nefes alamıyorum diye diye gözümün önünde gitti dedi diyor. İtalya da başta ciddiye almıyordu ne zaman tv lerde hastane görüntülerini göstermeye başladılar işte o zaman herkes ciddiye aldı diyor. Bizimkiler hala ev partisi derdinde. Maalesef işin ciddiyeti hala anlaşılmadı Türkiye’de.

Birde dalga geçer gibi koruyucu kıyafetleri giyip çokmuşlar,beter olsunlar ne diyim.

Birde dalga geçer gibi koruyucu kıyafetleri giyip çokmuşlar,beter olsunlar ne diyim.
Gerçekten ihtiyacı olanlar varken onlar eğlence malzemesi haline getirmişler. Kul hakkıdır, devlet hakkıdır.. çıkar bi gün

Birileri soruyordu burda Turkiye neden kendisi asi uretmiyor diye.. cevabini vermistik sayende onlarda cevaplarini aldilar. Tesekkur ederiz

linkedin de ercüment ovalı'yı takip edip paylaşımlarını görebilirsiniz. ilaç sektörü olarak takip ettiğimiz biridir. aşı üretimimiz ile ilgili güzel paylaşımlara başladı.

italya'dan ekipman satın aldığımız firma sahibi ile görüştük. tüm dünya akıllanmak zorunda, halimiz ortada. bizden ders alın diye anlattı. ki bu adam zenginin zengini, kendini zaten izole etmiş, bağlarının içerisinde herkesten uzak bir çiftlikte yaşıyor. minimum temas ile. bana ne kendimi kurtardım demiyor ama. her gün yazıyor ülke olarak kendinizi korumayı öğrenin, bizim gibi bedeller ödemeyin diyor.
oradaki adam bunu her gün yazıyor her toplantıda. bizim kendi halkımız ev partilerinde.
gerçekten tuhaf.

Haklisin.. asi uretim tesisleri faaliyetlerini mesut yilmaz varken 1997 de durdurdu. 99 yilinda bulent ecevit varkende asi uretim tesisleri kapandi..

hıfzısıhha atatürk döneminden kalma değil mi ya ? çok daha eski olması lazım sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…