Aynı zamanda bu insanlara tedavi verilmemeli bence turuncu ablaBugün 18. gün.
Evde 3 küçük çocuğa neden ev hapsinde olduğumuzu anlatamam belki.
Anlaşılan bazı yetişkinler de bu kadar anlatılmasına rağmen anlamıyor.
sıkıldım, e ne olacak 2 dakika komşuya gittim, bir sigara icip geldim, biraz hava aldım, gibi keyfi bahanelerle sokağa çıkanlar, gerçekten kaç kişinin hakkına giriyor bir düşünsün.
Bu sorumsuzluk yüzünden 1 gün bile fazla evde kalacaksam, asla hakkımı helal etmiyorum
Nasıl olsa yırtarız diye düşünen genç, yığılma olursa, bir başkasının katili olacak
Bu daha nasıl anlatılır, bilmiyorum ki..
Hersey halk sagligi kurumuna devredilmis kapatilinca. Bence manevi acidan kapatilmasa iyiydi. Icerik olarak bakilirsa faaliyet devam etmedikten sonra bi onemi yok. Haklisin ama.Ne zaman faaliyeti durduğu ile ilgili bir bilgim olmadığı için bir şey demiyorum ama hükumet bunu kapatacağına tekrar faaliyete geçirseydi "çok iyi yaptı" derdim.
Öyle besleniyolar demek
Sayfalarında paylaşım & yorum sayısını artırıp reklam alma peşindelerBöyle uyduranların tedavi edilmesi lazım ya gerçekten neyinden beslenir insan böyle birşeyin
Bugün 18. gün.
Evde 3 küçük çocuğa neden ev hapsinde olduğumuzu anlatamam belki.
Anlaşılan bazı yetişkinler de bu kadar anlatılmasına rağmen anlamıyor.
sıkıldım, e ne olacak 2 dakika komşuya gittim, bir sigara icip geldim, biraz hava aldım, gibi keyfi bahanelerle sokağa çıkanlar, gerçekten kaç kişinin hakkına giriyor bir düşünsün.
Bu sorumsuzluk yüzünden 1 gün bile fazla evde kalacaksam, asla hakkımı helal etmiyorum
Nasıl olsa yırtarız diye düşünen genç, yığılma olursa, bir başkasının katili olacak
Bu daha nasıl anlatılır, bilmiyorum ki..
Ya ben bir de maalesef bu anlamda en şanssız şehirlerden birinde yaşıyorum. Tatil oldu(!) diye belki de sevinerek, virüsten kaçmak için (o nasıl olacaksa) okullarda örgün eğitime ara verilir verilmez öğrenciler, öğretmenler, bir sürü çalışmayan insan akın etti buraya. Bu şehirde hiç mi trafik kazası olmayacak, hiç mi kalp krizi olmayacak, hiç mi kanser hastası, beyin kanaması, ne bileyim kolunu bacağını kıran olmayacak? Ya zaten anca kendine kadar yeten sağlık imkanları var her şehrin, buraları gereksiz doldurup ne amaçlıyorlar kafaları nasıl çalışıyor hiç anlamıyorum. Bazı forumlarda sosyal medyada falan görüyorum bazen öğretmeniz tatil diye memlekete gelmiştik yasak çıktı şimdi eve nasıl döneceğiz diyor. Tatil diyor ya tatil diyor. Uzaktan çalışma gelen kamu özel çalışanı da aynı. Millet nereye gidiyor bu kadar anlamıyorum kafayı yiyeceğim. Ben aylardır annemi babamı görmedim. Bizim canımız yok mu?Never canım ben yurda gidip ders notlarımı almak istiyorum sınav olacakmış ama bana dedıkı kadın gelmeyin bak
bu zorunlu olan bir iş ve yapamıyorum ki kadına şu teklıfı sundum gelmemek için kargo teklıfını
Yok abi bak aslında benımki zorunlu iş yapamıyorum
Bu kesım butun işimizi etkılıyor
Sen azicik evin onune cikar bence nefes alsin. Kimseyle muhatap olmayin ama.. ben cocuklari 15-20 dk kimsenin olmadigi yerde cikariyorum.Dün kızım artık ıslak mendil pakedinin üstündeki bebek resmini sevip öpüyor sarılıyordu ya. 20 gün oldu neredeyse dışarıya çıkmadık kimseyi görmedik. Hadi bizi geçtim 1. 5 yaşındaki bebek bile insana ihtiyaç duyuyor yine de oturuyoruz evimizde. Ailelerimiz memlekette çağırıyorlar yine de gitmiyoruz çünkü taşıyıcı olmak istemiyoruz. Ama bir kesime anlatamıyorsun. Bodrum Belediye Başkanı açık açık söyledi yazlıkçılar gelmeyin, hasta olursanız size sağlık hizmeti veremeyiz diye.
Ay neverrr ben de her akşam acaba anneme bir şey oldu mu acaba gelen hastalardan ne kadar pozitif gelecekYa ben bir de maalesef bu anlamda en şanssız şehirlerden birinde yaşıyorum. Tatil oldu(!) diye belki de sevinerek, virüsten kaçmak için (o nasıl olacaksa) okullarda örgün eğitime ara verilir verilmez öğrenciler, öğretmenler, bir sürü çalışmayan insan akın etti buraya. Bu şehirde hiç mi trafik kazası olmayacak, hiç mi kalp krizi olmayacak, hiç mi kanser hastası, beyin kanaması, ne bileyim kolunu bacağını kıran olmayacak? Ya zaten anca kendine kadar yeten sağlık imkanları var her şehrin, buraları gereksiz doldurup ne amaçlıyorlar kafaları nasıl çalışıyor hiç anlamıyorum. Bazı forumlarda sosyal medyada falan görüyorum bazen öğretmeniz tatil diye memlekete gelmiştik yasak çıktı şimdi eve nasıl döneceğiz diyor. Tatil diyor ya tatil diyor. Uzaktan çalışma gelen kamu özel çalışanı da aynı. Millet nereye gidiyor bu kadar anlamıyorum kafayı yiyeceğim. Ben aylardır annemi babamı görmedim. Bizim canımız yok mu?
Tedavi hakkı elinen alınamaz belki ama sıralamada en sona atılabilirler diye düşünüyorum. Ben psikolojimin bozulması pahasına evde kalıyorsam ve sen keyfe keder dışarı çıkıp gezebiliyorsan ölmeyi de göze almışsın demektir.Aynı zamanda bu insanlara tedavi verilmemeli bence turuncu abla
Çünkü adam intihar ediyor zaten
kusura bakma çok doluyum kalpsizce gelmiş olabilir
küççük bebekler bile evde
Sen azicik evin onune cikar bence nefes alsin. Kimseyle muhatap olmayin ama.. ben cocuklari 15-20 dk kimsenin olmadigi yerde cikariyorum.
yanlis mi yapiyorum
Bu konuda haklısın zaten belli yerden sonra bu gerekecek yığılmadan sonra böyle insanlar sona atılabilir ama çok sonaaaTedavi hakkı elinen alınamaz belki ama sıralamada en sona atılabilirler diye düşünüyorum. Ben psikolojimin bozulması pahasına evde kalıyorsam ve sen keyfe keder dışarı çıkış gezebiliyorsan ölmeyi de göze almışsın demektir.
O zaman cok haklisin.. pencereden havaya devamBen öyle bir risk alamam maalesef, yaşadığımız yerde kimsenin olmadığı yer yok
İnsanlar çok bencil. sözde kendini kurtarıyor ya yazlığına çekilerek, diğerleri ne yaparsa yapsın.Dün kızım artık ıslak mendil pakedinin üstündeki bebek resmini sevip öpüyor sarılıyordu ya. 20 gün oldu neredeyse dışarıya çıkmadık kimseyi görmedik. Hadi bizi geçtim 1. 5 yaşındaki bebek bile insana ihtiyaç duyuyor yine de oturuyoruz evimizde. Ailelerimiz memlekette çağırıyorlar yine de gitmiyoruz çünkü taşıyıcı olmak istemiyoruz. Ama bir kesime anlatamıyorsun. Bodrum Belediye Başkanı açık açık söyledi yazlıkçılar gelmeyin, hasta olursanız size sağlık hizmeti veremeyiz diye.
O zaman cok haklisin.. pencereden havaya devam
Evet etrafımda sağlıkçılar var hep bunu söylüyorlar. Virüsler çok hızlı bir sürede mutasyona uğruyormuş. "Peki ne kadar sürede?" diyorum "çok kısa bir sürede" diyorlar iyi de o "kısa süre" ne kadar? cevap yok. yani ben alamadım alan var mı?mutasyona uğradıkça insan vücuduna uyumlu hale gelecek ve daha kolay atlatılacak. ama halen o noktada olduğunu sanmıyorum benyani o hale gelmesi belki de 1-2 yılı bulur, bilemedim. okuduklarımdan vardığım sonuç bu.
Allah bizi cezalandırıyor gibi geliyor bana Allah merhamet etsin bize hak ettik ama bağışlasın bizleriBen artik baya skldm: ( bazen sabahlari uyanmak bile istemiyorum. Psikolojim bazen super bazen berbat..resmi islerim vardi yapamiyorum.. seyahat etmek istiyorum olmuyor.. kafa dinleyim diyorum hic olmuyor...acaba bunlar kotu gunlerdide daha kotusu mu gelecek? Diyelim virus bitti denecek, gercekten bitmis mi olacak? Mart ayi cidden 1 sene gibi gecti..
Haklisin canim...Evet hava güzel oldukça balkona çıkıyoruz balkonda oynuyoruz, serin bile olsa üstünü giydirip 15 20 dakika da olsa hava almasını sağlıyorum. Ama dışarı çıkartmam şuan sokağa ambulans gelip duruyor, belki coronavirus vakası var emin değilim o yüzden riske atmamak en iyisi. Bir de bebek malum her yeri ellemek istiyor yeterince iyi dezenfekte de edemiyorsun.
amin.. evet oyle derdimde.. labratuar cikisli bi virus olmasaydi..Allah bizi cezalandırıyor gibi geliyor bana Allah merhamet etsin bize hak ettik ama bağışlasın bizleri
Aynı zamanda bu insanlara tedavi verilmemeli bence turuncu abla
Çünkü adam intihar ediyor zaten
kusura bakma çok doluyum kalpsizce gelmiş olabilir
küççük bebekler bile evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?