bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Muhtemelen 1 hafta. Mutasyona uğramak için konak içinde olması gerek diye düşünüyorum. Şu an öldürücülük ortalaması da 1 hafta. Konağı ölmeden mutasyon geçirmiş olması gerekiyor. Bu benim yorumum tabi.

Babacığın nasıl iyimi şu anda durumu nasıl,çok geçmişler olsun.

İnsanlar çok bencil. sözde kendini kurtarıyor ya yazlığına çekilerek, diğerleri ne yaparsa yapsın.
Özel araçla yer değiştirmek zararlı mı ki mesela ben şimdi evimde karintanadayım ama sıkıldım başka bi ildeki evime gidip orda karantinaya devam etmek istiyorum özel aracımla temassız gitsem taşır mıyım ki virüsü

Başkasının aracına binmem mümkün değil Bende aracın her yerini dezenfekte ettim ayrıca karantina dan beri kimseyi almadım araca
Valla psikopat olmuşum

Hapsırıyorsan ve burnun akıyırsa grıp olmussun bu donemde de grıp olmak kolay hava degısımı var bazen kendımızı kaptırıp cam pencere acıyoruz. Kuru öksürük nefer dargılı en buyuk belırtı grıp olunca da tat kaybı oluyor.

Yolda kontrol amaçlı durdurulabilirsiniz. Eğer taşıyıcıysanız sizi durduran polise jandarmaya eğer yeterli önlem almamışsa bulaştırabilirsiniz. Bilmiyorum her türlü riskli eğer riskse bulunur yani bir türlü. Ha ama hala otobüsle yolculuklar devam ediyor valilikten izinle de olsa. Tabi çok geçerli bi sebepleri olması gerek.

Babacığın nasıl iyimi şu anda durumu nasıl,çok geçmişler olsun.

cok tesekkur ederim. ogleden sonra eve gelecek buyuk ihtimalle. cok sukur durumu iyi sadece yasindan dolayi cok yorgun, evde dinlenecek.

amin.. evet oyle derdimde.. labratuar cikisli bi virus olmasaydi..
Laboratuvar bile yazmayı bilmeden hangi bilimsel bilginize dayanarak bunun labratuar çıkışlı olduğunu düşünüyorsunuz acaba?

Virüsler dünyanın başlangıcından beri vardı ve bu salgın olayı dindiğinde belki 10 belki 100 yıl sonra benzeri tekrar yaşanacak.
İnsanlar doğayı katlettikçe, hızlı bir şekilde üremeye devam edip her yere yayıldıkça daha önce karşılaşmadığı virüslerle karşılaşacak ve yine yayılacak

İller arası yolculukuta gittiğin yerde karantinaya giriyormuşsun.
Benim gitmem lazım annem rahatsız 1 hafta kalacaktım,gidersem 14 gün çıkmamam lazım evden.

evet taşıyabilirsiniz.çünkü belki pozitifisiniz ama belirtiniz yok hafif geçiriyorsunuz diyelim, gittiğiniz yerde illa ki toplumla temasınız olacak, markete gideceksiniz. yolda bir yerde mola verip girdiğiniz bir mekan olacak belki. benzin alacaksınız ordaki benzinci marketinden belki abur cubur alırken oradaki kasiyere bulaştıracaksınız. kasiyer akşam evine gidecek evdekilere bulaştıracak derken...işte böyle çığ gibi büyüyor salgınlar.
bence kesinlikle özel araçla şehir değiştirmeye de yasak getirilmeli.

Cidden nasil yazacagimi bilmiyordum iyi oldu duzeltmenBirinin yazima takacagini bile bile duzeltmedim yanilmamisim insanlarin fikirlerine odaklanmayi dene bence, yerli yersiz dilbilgisi kurallarindan duyar kasacagina sen gibilerle yazismak bile sacma olur cunku sacma seylere takiliyorsunuz

Bir de diğer coronalarla bizim kovid farklı özellik gosterıyor abisi sarstan bile aslında farklı baya ondan dolayı sarsın gösterdıgı sıcaklık durumunu kovid gösterır mi bilinmez

Bir de diğer coronalarla bizim kovid farklı özellik gosterıyor abisi sarstan bile aslında farklı baya ondan dolayı sarsın gösterdıgı sıcaklık durumunu kovid gösterır mi bilinmez
Sıcaklıklar uzaktan yakından alakası yok diyorlar şu an. Havaların ısınmasıyla azalacağı sadece bir temenni. Şu an sıcak yerlerde de var netiecede.

Sıcaklıklar uzaktan yakından alakası yok diyorlar şu an. Havaların ısınmasıyla azalacağı sadece bir temenni. Şu an sıcak yerlerde de var netiecede.
Ben bir yerde 70 derecede öldüklerini okumustum ama bu konuda çok bilgi kirliliği var

ankara üniv. ve ibni sinadan 2 tane prof demiş ki: nisan ayını atlatırsak italya gibi olmayız.
bugün 1 nisan biraz daha sabredelim dikkat edelim.4 hafta nedir ki. yeter ki kontrol altına alınsın.
italya kıyaslamasını ben de sevmiyorum ama ,mecbur yapılıyor .

Evet, genç ve çocuk yaşlı herkes risk altındaymıs . Bunu sonradan öğrendik ne yazık ki( ben kendimce önlemlerimi almaya çalışıyordum gene de .Cocuklarımla aynı çatı altında ama uzak yaşıyorum . Üç haftadır sarılamayorum bile . Eşim ile ayrı yatıyoruz çalıştığı icin.
Dün gece yatmadan önce suyun bittiğini farketttim. Arabada tutuyoruz suları . Sokak kapısını açtım uzun zamandır çıkmamıştım dışarı saat de gece23.00 i geçiyor. Tam arabanın kapısına uzandı kolum . Benden 1.5 m ötede bir adam bogulurcasına öksürüyordu .Su falan almadan kapıyı çarptığım gibi eve doğru uçtum korkudan . Üstümde pijamalar altımda şıpıdık terliklerle :) ne hale geldik .
Bir de dediğiniz gibi ev partisi yapanlar var . Bunlar corona virüsünden daha öldürücü , tehlikeli Allah onlara akıl fikir vicdan versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…