- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Benim yaşadığım şehirde araçları tek tek durdurup soruyorlar necisin nereye gidiyorsun diye, aman evinizde durun deyip salıyorlar. Herhangi bir engelleme veya sorgulama yapılmıyor.Çıkışlar yasaklandı ama özel araçlar için de yasak gelmeli
Farkında olmadan yüzümüze dokunuyoruz, kesinlikle gerekli dışarı çıkmadan bence. Ben eminim dokunmam diyen olursa başka tabii...Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Muhtemelen sağlık çalışanlarının stoklarına saldırmasınlar diye söylendi bu başlarda. Ama buna artık devletin bir el atması gerekiyor, seri maske üretimine geçmeli ve kimse maskesiz sokağa çıkmamalı. Özellikle kalabalık ortamlarda, toplu taşımada.
biz hep devletten bekliyoruz ama asıl önemli olan halk bilinci zaten. Devlet istediği kadar önlem alsın. sizde belirtiler varken gereğini yapmıyorsanız devlet napsın. Güney Korede ki 31. vaka olayını duymuşsunuzdur. hastalık haftalarca 30 kişide tutulurken sadece 1 hastanın sorumsuzluğu hastalığı bütün kore ye yaydı. Biz adam olmayız.Bu ulke ınsanı yasakta bıle bırbırıne oturmaya gıder emın daha cok bulastırırdı. Çözüm yok enfekte olacak herkes bence dıyelım kontrol altına bıle alsalar kapılar ucuslar acılacak tekrar gelecek ası ılac bulunmadan bıtmeyecek
Dudak yeme alışkanlığım var. Onu bırakmaya çalışıyordum ki her yıl bu zamanlar başlayan bahar alerjisi de eklendi gözüm burnum da kaşınıp duruyor. Konya'da yaşıyorum, vaka sayısı bakımından dördüncü sırada. Karantina yurdu evimin hemen dibinde, sanayide çalışıyorum kısmi çalışmaya yeni geçtik. Bir ay sonra sesim soluğum çıkmazsa arkamdan bi fatiha okuyun sevabınaFarkında olmadan yüzümüze dokunuyoruz, kesinlikle gerekli dışarı çıkmadan bence. Ben eminim dokunmam diyen olursa başka tabii...
Takip ettiğim bir doktor şimdi fotoğraf paylaşmış üniversite de hocamız diye. Etrafında asistanları. Çok eski bir fotoğraf. Kimsenin tanı koyamadığı hastalara tanı koyardı öğrenciler asistanlar ağzı açık ona bakardı diye yazmış. İnanılmaz üzüldüm alt üst oldum. Allah rahmet etsin
Bugün kendisi düştü aklıma ama yüzü yok ekranlara çıkmayaŞu, virüs Türklere bulaşmaz, Türklerde virüsün yapışacağı protein yok diyen adam nerelerde bilen var mı?
Ülkesine, ülkesinin insanına aşık olan biriyken bugün ilk defa soğudum ya. Keyfi olarak dışarı çıkanlar, ortalıkta gezinenler, takmayan konu komşu sokak sokak gezenlere hakkımı helal etmiyorum. İşciyi anlarım, işe gideni anlarımda bunların dışında kalan Sı.ğırları anlayamıyorum. Başındaki çoban illa içeri gir demeden girmeyecek olanlara hakkımı helal etmiyorum. Babam psikolojik rahatsızlığı var. 59 yaşında kronik rahatsızlığı yokken üç haftadır dışarı çıkmıyorsa ki en çok onun ihtiyacı var hava alıp parka çarşıya gitmeye , iki ay sonra doğum yapacağım daha çocuklarıma kıyafet almamışken biteceği günü bekleyip dışarı çıkmıyorsam bunların dizlerini kırıp oturamamalarına katlanamıyorum.......Ben de hep haber kanalı açık oluyor ben izlerken hiç bakmadım bile diğer kanallara aslında durdurulmalı bu diziler falan insanların kafasına kafasına sokulmali yapilmasi gerekenler !!!
Adı neydi hatırlıyor musunuz?Bugün kendisi düştü aklıma ama yüzü yok ekranlara çıkmaya
Hadi diyelim uydu, hastalığın yayılımı kaçıncı gün bitecek nereden bilecek? 14 günde bitiyor mu ki bulaşıcılığı..Bende şunu merak ediyorum...
Testi pozitif çıkanlardan durumu iyi olanları evlerine gönderiyorlar yaa evinizde izole olun deyip !!!!!
Haaahhh işte onlardan karantinaya uymayanlar olursa
Oytun erbaşAdı neydi hatırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?