bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şehirler arası uzun kuyruklardan yakınanlar oluyor 3 saattir kuyruktayız kusura bakmayın da 5 saat bekleyin gitmeyin diyor

Farkında olmadan yüzümüze dokunuyoruz, kesinlikle gerekli dışarı çıkmadan bence. Ben eminim dokunmam diyen olursa başka tabii...

Ölüm, ağır hastalık, ya da iş ile alakalı önemli bir durum olmadıkça çıkmayın diyor

Abii türk milletini evlerınde oturtamadık yapamadık insanlar evınde oturamıyor

insanlar sadece kendi ailelerinin önemli olmadıgını anlayamıyor
Ya da yaptığın bir hareketin kendine dönecegını anlayamıyor

yok anlayamıyor anlayamıyor beyın nakli için çok geç

CNN'i açın bugün yaşadığım kepazelikten bahsediyorlar....

biz hep devletten bekliyoruz ama asıl önemli olan halk bilinci zaten. Devlet istediği kadar önlem alsın. sizde belirtiler varken gereğini yapmıyorsanız devlet napsın. Güney Korede ki 31. vaka olayını duymuşsunuzdur. hastalık haftalarca 30 kişide tutulurken sadece 1 hastanın sorumsuzluğu hastalığı bütün kore ye yaydı. Biz adam olmayız.

Farkında olmadan yüzümüze dokunuyoruz, kesinlikle gerekli dışarı çıkmadan bence. Ben eminim dokunmam diyen olursa başka tabii...
Dudak yeme alışkanlığım var. Onu bırakmaya çalışıyordum ki her yıl bu zamanlar başlayan bahar alerjisi de eklendi gözüm burnum da kaşınıp duruyor. Konya'da yaşıyorum, vaka sayısı bakımından dördüncü sırada. Karantina yurdu evimin hemen dibinde, sanayide çalışıyorum kısmi çalışmaya yeni geçtik. Bir ay sonra sesim soluğum çıkmazsa arkamdan bi fatiha okuyun sevabına

Ben de ismini duymuştum beyefendinin, çok üzüldüm ne kadar büyük değerlerimizi kaybediyoruz

Ben de hep haber kanalı açık oluyor ben izlerken hiç bakmadım bile diğer kanallara aslında durdurulmalı bu diziler falan insanların kafasına kafasına sokulmali yapilmasi gerekenler !!!
Ülkesine, ülkesinin insanına aşık olan biriyken bugün ilk defa soğudum ya. Keyfi olarak dışarı çıkanlar, ortalıkta gezinenler, takmayan konu komşu sokak sokak gezenlere hakkımı helal etmiyorum. İşciyi anlarım, işe gideni anlarımda bunların dışında kalan Sı.ğırları anlayamıyorum. Başındaki çoban illa içeri gir demeden girmeyecek olanlara hakkımı helal etmiyorum. Babam psikolojik rahatsızlığı var. 59 yaşında kronik rahatsızlığı yokken üç haftadır dışarı çıkmıyorsa ki en çok onun ihtiyacı var hava alıp parka çarşıya gitmeye , iki ay sonra doğum yapacağım daha çocuklarıma kıyafet almamışken biteceği günü bekleyip dışarı çıkmıyorsam bunların dizlerini kırıp oturamamalarına katlanamıyorum.......

Bende şunu merak ediyorum...
Testi pozitif çıkanlardan durumu iyi olanları evlerine gönderiyorlar yaa evinizde izole olun deyip !!!!!
Haaahhh işte onlardan karantinaya uymayanlar olursa
Hadi diyelim uydu, hastalığın yayılımı kaçıncı gün bitecek nereden bilecek? 14 günde bitiyor mu ki bulaşıcılığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…