bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Of of babam hipertansiyon hastası,artık iyice haram oldu uykular
Bnmde annem hipertansiyon ve kalp yetmezligi var ve istanbulda yasiyoruz artk uyuyamaz oldum uyudugumda da surekli kabuslar aglamalar ile uyaniyorum allahm daha fazla kimseye birsey olmadan atlatiriz insanoglu olarak

Şu, virüs Türklere bulaşmaz, Türklerde virüsün yapışacağı protein yok diyen adam nerelerde bilen var mı?
Ben o adamı ateş kara ile bir programda dinledim. Kendisi diyordu ki "Nature'n bir araştırması var ABD ile ilgili. Genleri karışık olduğu için ace proteinleri az bu yüzden virüs'e Asya toplumlarına göre daha avantajlı. Türkiye ile ilgili bir araştırma yok ama bizim de genler karışık -buna dair bir araştırma yok, bazı sebeplerden dolayı böyle olabileceğini iddia etti- bize de bulaşı zor." dedi, yani ABD üstünden Türkiye'yi tahmin etmiş. Ateş Kara ise onun gibi çok güvenilir bir yerde çıkan yazı yüzünden insanlar şu an aşı karşıtı, her yazılanı kesin doğru olarak düşünmemeliyiz dedi.

Yalnız ben para yok insanlarda aç diyordum
Geri alıyorum herkesin arabası var yola çıkmak için benzin alacak parası var uzun yollara gidecek zamanı var...

olmayan tek şey beyin
italya olsun ispanya olsun yıllardır ekonomik sıkıntıları var. koca ülkeler karantinaya alındı açlıktan öldüler mi? biz de ölmezdik. ben demokrasi memokrasi bilmem arkadaş bu memlekete demir yumruk gerek. Vatandaşın devleti gördüğü yerde dizinin titremesi gerek. Biz hoşgörüden anlamayan illa sopayı sırtında isteyen bir milletiz. Bize iyilik yaramaz.

Aynı maskeyi 3 hafta takarlar ben sana diyim.

Ben de ismini duymuştum beyefendinin, çok üzüldüm ne kadar büyük değerlerimizi kaybediyoruz
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'ndan mı bahsediyorsunuz? Demin gördüm haberi, çok üzüldüm ya. Oğlu babasının durumunu arada paylaşıyordu, takip ediyordum. Bütün ölümler acı ama ölümler olmasın diye didinen insanların ölümü ayrı bir sarsıcı. Nurlar içinde yatsınlar.

Yahu binlerce maske üretiliyor deniyor da nerede bu maskeler? Biz neden ulaşamıyoruz? Neden hala fiyatları uçuk bunların?
Az olduğu için pahalı değil ki bizim fırsatçılar yüzünden pahalı. Biz bir medikalciden aldık. 100lük kutuyu açmış 10 10 ayırmış poşetlere 25 liraya satıyor. Normalde bir kutusu o civardı sanırım.

Kardeşim asker , 5 nisanda eve dönecek çocuk zar zor otobüs buldu 5 saatlik yol için 350 tlden bilet satılmış. Gerçekten inanmıyorum bu olanlara. Maske olayı apayrı sağlık çalışanıyım, annemlere net üzerinden maske siparişi verdim 50'lik maskeye 130 tl verdim ki bu en uygunuydu. 100'lük ise 300 tl civarlarında geziyor. Biz ne ara böyle çıkarcı , insanların zor durumundan faydalanır olduk...

Aklıma gelen deli sorulardan sorayım mı gene ?

Asker ocağında ki çocuklarımız ne durumda ? 1 koğuşta 50-100 kişi uyumakta ? nerede sosyal mesafe ? Askeriye ne durumda neden bugüne kadar bir açıklama yapılmadı ?

2. Aklımda ki soru ; Suriye'de ki çocuklarımızın akıbeti ne durumda ? Neden artık hiç bir yerde haber olmuyorlar ?

1) En son bir hafta önce MSB askerler de bir vaka yok dedicelp ve terhisleri 14 gün kuralına göre yapacağız dedi.
2) Hiçbir şey duymadım ne oluyor ne durumdalar takip ediyorum ama denk gelmedim daha.

En kısa 2 en uzun 14 günde ortaya çıkıyormuş..
O yüzden karantina 14 günmüş.
Yok ortaya çıkmasını demiyorum. Pozitif çıkanı eve yolluyorlarmış ya hani, o kişi tamamen iyileştğini nasıl bilecek? Belki semptomlar bitti ama hala bulaşıcılığı devam ediyorsa 14 gün sonra?

Kazen hemen cevap veriyim :) Kardeşim asker 5 nisanda eve dönüyor (daha doğrusu 14 gün boyunca benimle kalacak) ve 1 saat önce konuştuk, koğuş tıka basa adam doluydu sesler gırla geliyordu.

Geçen haftaya kadar askeri heyete görevlendirmem vardı (darbe olduktan sonra askeri hastaneler , sağlık bakanlığına devredildi, bizim hastane hakem hastane olduğu için askeri heyetlere bakıyorduk) ocak ayında inanılmaz bir kalabalık vardı , uzman olur olamaz, diye paso itirazlar, birliklerden üst yazılar eşliğinde diğer üst rütbelilerle ilgili heyetler yaptık artı yoklama erlerini hiç söylemiyorum bile. Haftalık 100 kişiyi heyete alıyorduk. Bu mart ayının 3. haftasına kadar devam etti :) şanslıydık ne hekimlerimiz nede bizler koronayı kapmadık. Kapabilirdik çünkü gelenler hep sınırdan gelen askerlerdi. Neyseki bakanlık yazı gönderip hem askeri heyeti hem de engelli heyetlerini iptal etti mayıs ayına kadar.

ormanlarda koşması çoşması gerekirken , laboratuvarlarda betona - kafese gömülen ,saf saf bakınan , virüsler için işkence yapilan maymunlar , tavşanlar , fareler de cabası ...

bizmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…