- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Bnmde annem hipertansiyon ve kalp yetmezligi var ve istanbulda yasiyoruz artk uyuyamaz oldum uyudugumda da surekli kabuslar aglamalar ile uyaniyorum allahm daha fazla kimseye birsey olmadan atlatiriz insanoglu olarakOf of babam hipertansiyon hastası,artık iyice haram oldu uykular
Ben o adamı ateş kara ile bir programda dinledim. Kendisi diyordu ki "Nature'n bir araştırması var ABD ile ilgili. Genleri karışık olduğu için ace proteinleri az bu yüzden virüs'e Asya toplumlarına göre daha avantajlı. Türkiye ile ilgili bir araştırma yok ama bizim de genler karışık -buna dair bir araştırma yok, bazı sebeplerden dolayı böyle olabileceğini iddia etti- bize de bulaşı zor." dedi, yani ABD üstünden Türkiye'yi tahmin etmiş. Ateş Kara ise onun gibi çok güvenilir bir yerde çıkan yazı yüzünden insanlar şu an aşı karşıtı, her yazılanı kesin doğru olarak düşünmemeliyiz dedi.Şu, virüs Türklere bulaşmaz, Türklerde virüsün yapışacağı protein yok diyen adam nerelerde bilen var mı?
italya olsun ispanya olsun yıllardır ekonomik sıkıntıları var. koca ülkeler karantinaya alındı açlıktan öldüler mi? biz de ölmezdik. ben demokrasi memokrasi bilmem arkadaş bu memlekete demir yumruk gerek. Vatandaşın devleti gördüğü yerde dizinin titremesi gerek. Biz hoşgörüden anlamayan illa sopayı sırtında isteyen bir milletiz. Bize iyilik yaramaz.Yalnız ben para yok insanlarda aç diyordum
Geri alıyorum herkesin arabası var yola çıkmak için benzin alacak parası var uzun yollara gidecek zamanı var...
olmayan tek şey beyin
nerede inzivaya çekildi kimbilirŞu, virüs Türklere bulaşmaz, Türklerde virüsün yapışacağı protein yok diyen adam nerelerde bilen var mı?
Aynı maskeyi 3 hafta takarlar ben sana diyim.Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Muhtemelen sağlık çalışanlarının stoklarına saldırmasınlar diye söylendi bu başlarda. Ama buna artık devletin bir el atması gerekiyor, seri maske üretimine geçmeli ve kimse maskesiz sokağa çıkmamalı. Özellikle kalabalık ortamlarda, toplu taşımada.
Çok insana sebep oldum diye vicdan muhasebesi yapıyordur belkinerede inzivaya çekildi kimbilir
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'ndan mı bahsediyorsunuz? Demin gördüm haberi, çok üzüldüm ya. Oğlu babasının durumunu arada paylaşıyordu, takip ediyordum. Bütün ölümler acı ama ölümler olmasın diye didinen insanların ölümü ayrı bir sarsıcı. Nurlar içinde yatsınlar.Ben de ismini duymuştum beyefendinin, çok üzüldüm ne kadar büyük değerlerimizi kaybediyoruz
Az olduğu için pahalı değil ki bizim fırsatçılar yüzünden pahalı. Biz bir medikalciden aldık. 100lük kutuyu açmış 10 10 ayırmış poşetlere 25 liraya satıyor. Normalde bir kutusu o civardı sanırım.Yahu binlerce maske üretiliyor deniyor da nerede bu maskeler? Biz neden ulaşamıyoruz? Neden hala fiyatları uçuk bunların?
Hadi diyelim uydu, hastalığın yayılımı kaçıncı gün bitecek nereden bilecek? 14 günde bitiyor mu ki bulaşıcılığı..
Aynı maskeyi 3 hafta takarlar ben sana diyim.
Az olduğu için pahalı değil ki bizim fırsatçılar yüzünden pahalı. Biz bir medikalciden aldık. 100lük kutuyu açmış 10 10 ayırmış poşetlere 25 liraya satıyor. Normalde bir kutusu o civardı sanırım.
1) En son bir hafta önce MSB askerler de bir vaka yok dediAklıma gelen deli sorulardan sorayım mı gene ?
Asker ocağında ki çocuklarımız ne durumda ? 1 koğuşta 50-100 kişi uyumakta ? nerede sosyal mesafe ? Askeriye ne durumda neden bugüne kadar bir açıklama yapılmadı ?
2. Aklımda ki soru ; Suriye'de ki çocuklarımızın akıbeti ne durumda ? Neden artık hiç bir yerde haber olmuyorlar ?
Yok ortaya çıkmasını demiyorum. Pozitif çıkanı eve yolluyorlarmış ya hani, o kişi tamamen iyileştğini nasıl bilecek? Belki semptomlar bitti ama hala bulaşıcılığı devam ediyorsa 14 gün sonra?En kısa 2 en uzun 14 günde ortaya çıkıyormuş..
O yüzden karantina 14 günmüş.
Aklıma gelen deli sorulardan sorayım mı gene ?
Asker ocağında ki çocuklarımız ne durumda ? 1 koğuşta 50-100 kişi uyumakta ? nerede sosyal mesafe ? Askeriye ne durumda neden bugüne kadar bir açıklama yapılmadı ?
2. Aklımda ki soru ; Suriye'de ki çocuklarımızın akıbeti ne durumda ? Neden artık hiç bir yerde haber olmuyorlar ?
Kardeşim asker , 5 nisanda eve dönecek çocuk zar zor otobüs buldu 5 saatlik yol için 350 tlden bilet satılmış. Gerçekten inanmıyorum bu olanlara. Maske olayı apayrı sağlık çalışanıyım, annemlere net üzerinden maske siparişi verdim 50'lik maskeye 130 tl verdim ki bu en uygunuydu. 100'lük ise 300 tl civarlarında geziyor. Biz ne ara böyle çıkarcı , insanların zor durumundan faydalanır olduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?