- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
Onların yerine Çinlileri alsalar keşkeormanlarda koşması çoşması gerekirken , laboratuvarlarda betona - kafese gömülen ,saf saf bakınan , virüsler için işkence yapilan maymunlar , tavşanlar , fareler de cabası ...
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'ndan mı bahsediyorsunuz? Demin gördüm haberi, çok üzüldüm ya. Oğlu babasının durumunu arada paylaşıyordu, takip ediyordum. Bütün ölümler acı ama ölümler olmasın diye didinen insanların ölümü ayrı bir sarsıcı. Nurlar içinde yatsınlar.
bizmi???
Allah yardım etsin herkese.Kardeşim asker , 5 nisanda eve dönecek çocuk zar zor otobüs buldu 5 saatlik yol için 350 tlden bilet satılmış. Gerçekten inanmıyorum bu olanlara. Maske olayı apayrı sağlık çalışanıyım, annemlere net üzerinden maske siparişi verdim 50'lik maskeye 130 tl verdim ki bu en uygunuydu. 100'lük ise 300 tl civarlarında geziyor. Biz ne ara böyle çıkarcı , insanların zor durumundan faydalanır olduk...
Suriye sınırında yaşayan biri olarak 2. soruya cevap vereyim.Aklıma gelen deli sorulardan sorayım mı gene ?
Asker ocağında ki çocuklarımız ne durumda ? 1 koğuşta 50-100 kişi uyumakta ? nerede sosyal mesafe ? Askeriye ne durumda neden bugüne kadar bir açıklama yapılmadı ?
2. Aklımda ki soru ; Suriye'de ki çocuklarımızın akıbeti ne durumda ? Neden artık hiç bir yerde haber olmuyorlar ?
Maske stoklari bitti insanlar fazla fazla satın aldi çünkü bencillikten.Yahu binlerce maske üretiliyor deniyor da nerede bu maskeler? Biz neden ulaşamıyoruz? Neden hala fiyatları uçuk bunların?
Yok ortaya çıkmasını demiyorum. Pozitif çıkanı eve yolluyorlarmış ya hani, o kişi tamamen iyileştğini nasıl bilecek? Belki semptomlar bitti ama hala bulaşıcılığı devam ediyorsa 14 gün sonra?
Aklıma gelen deli sorulardan sorayım mı gene ?
Asker ocağında ki çocuklarımız ne durumda ? 1 koğuşta 50-100 kişi uyumakta ? nerede sosyal mesafe ? Askeriye ne durumda neden bugüne kadar bir açıklama yapılmadı ?
2. Aklımda ki soru ; Suriye'de ki çocuklarımızın akıbeti ne durumda ? Neden artık hiç bir yerde haber olmuyorlar ?
Eşim asker yenı gelen askerler rütbeliler yurda yerlestırıyorlar 14 gun karantına. Karacılar fılan esnek calısıyorlar jandarma suan is basında. Surıya hakkında bılgım yok orda da tetbır alınmıstır.Aklıma gelen deli sorulardan sorayım mı gene ?
Kardeşim asker , 5 nisanda eve dönecek çocuk zar zor otobüs buldu 5 saatlik yol için 350 tlden bilet satılmış. Gerçekten inanmıyorum bu olanlara. Maske olayı apayrı sağlık çalışanıyım, annemlere net üzerinden maske siparişi verdim 50'lik maskeye 130 tl verdim ki bu en uygunuydu. 100'lük ise 300 tl civarlarında geziyor. Biz ne ara böyle çıkarcı , insanların zor durumundan faydalanır olduk...
Rabbim askerimizi korusun Allah a emanetler gözlerim doldu kazenin sorusunu okuyunca
Bir de tekrar haşarat hayvanat yemeye baslayanlara bassalar sopayiçin halka zulm ediyor diye eleştiriliyordu. adamlar o kadar haklıymış ki.
Allah korusun sizleriDudak yeme alışkanlığım var. Onu bırakmaya çalışıyordum ki her yıl bu zamanlar başlayan bahar alerjisi de eklendi gözüm burnum da kaşınıp duruyor. Konya'da yaşıyorum, vaka sayısı bakımından dördüncü sırada. Karantina yurdu evimin hemen dibinde, sanayide çalışıyorum kısmi çalışmaya yeni geçtik. Bir ay sonra sesim soluğum çıkmazsa arkamdan bi fatiha okuyun sevabına
gecen bi profil mesajina da yazmistim burayada yazayim. sokakta yine muhtelif hayvanların etini satan bir sokak saticisina sormuşlar niye hala bu etleri satıyorsunuz?Bir de tekrar haşarat hayvanat yemeye baslayanlara bassalar sopayi
Otobüs azaldı ama işe gidenler zor durumda kaldı. Eşim, akşam yeğenini aradı. Akşam 6'da işten çıkmış, saat 8 olmuş hala otobüsteyim diyordu. Otobüsler almamış yoğun olmaması için, bayağı bir otobüs beklemiş.Otobüs %99 azaldı
Uçaklar bi kaç sefere düştü
Özel araçlar için farklı tedbirler alacağız gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?