- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
Evet,bence de eski biz olmayacagiz,olmamaliyiz da..Mune en çok neyi özledim, en çok şikayet ettiğim sabah erken uyanmaktı :) biraz daha uyuyayım diye şimdi o günleri arıyorum, hele mesai arası arkadaşlarımla kahve içmeyi özledim. Korkmadan yanyana olmayı, yakın temasta sohbet etmeyi özledim. Aslında özgürlük ne kıymetli şeymiş , sağlıklı olmak , korkmadan yaşamak ne özel şeymiş. Diğer şeyler hep geçiciymiş. Evde fazladan kaldığım her gün beni mutlu etmiyor aksine üzülüyorum. Şikayet ettiğim ne varsa şu an hasretim. Bu salgın herkese bir şeyler öğretecek mutlaka.
dünyanın tümörüler resmen. dünyanın en pis ülkesi hindistanla beraber.
Sadece o da degil kuzumValla butun ulkeler birlesip çine bu konuda saglam bir dayatma yapacaklar baska care yok.yada bombaliyacaklar pazarlarini
acimiyorum artik bunca ölüme ragmen zehir zıkkım yesinler.
Bu olay şunu yedi bunu yedi olayından farklı bir olay. Yarasa yemişler de olayını aşıyor. Çünkü bu adamlar 3-5 bin yıl öncesi tarihi kayıtlarında da yarasa yendiği yazmakta. Nitekim Türkiye de ıspanak pırasa veya koyun etinden de çıkabilirdi. Burda örtülü bir saldırı var.
Ayrıca Türkiye ve diğer ülkeler hemen karantina işlemlerini uygulayamadı. Hava hattını hemen kapatmak lazımdı kapatılmadı. İtalya nın durumunu görüyoruz.
Demek ilk sirada diyabeto bilinen sayı yani o 30 kişide kimbilir kimlere...
onu örnek olarak verdi bence ve yanlış anlaşıldı. İlk sırada diyabet, kronik kalp ve akciğer hastalıkları. Bunlara hipertansiyon da eşlik ediyor gerçi ama yanlış anlamalara sebebiyet vermesinden korkuyorum "benim tansiyonum yok bana bişey olmaz" gibisinden.
Sadece o da degil kuzum
Çin konusunda ülkelerin daha fazla sorgulamasi gereken şeyler var
İlk vaka tarihi ülkelere doğru bildirildi mi ? Geç bildirdi diyen kaynaklar var
Gerekli tedbiri aldı mı ? Ülkeden çıkışları sorguladı mi o ilk vakalarda bakti mi cikan kişi hasta mı diye ?
Belki virüsü kendi yaydıABD yaptı sandı adamlarıni ABD.ye hasta hasta.gonderdi
Kafalarda bir sürü soru ama bence çin den başlamalı bu sorgulama bu illet bittikten sonra ülkeler bu kapsamda çok karşı karşıya gelecek gibi geliyor bana
Diğer iller coşar şimdi yarın mangala koşarlarBakanın verdiği ilk 10 ili nette gören sadece 10 ilde varmış diye anlayanlarda var maalesef
Dur bakalım hemen tansiyon var deyip risk grubundayım demek yok, hatunun sana iyi bakıyor, saf zeytinyağı, sarımsak limonla tansiyon nakavt olur.Bende dediğiniz gibi anladım... az korku iyidir
Valla ben arkadaşıma dedim tekirdağda ne kadar ki, verecekler mi sitelerine dedim bana ilk 10 ilin fotosunu atti, tekirdağda yokmus merak etme dedi bunu yanlis anlayacak insanlar var netteki paylaşımlarda bu beltirilmeden foto koyuluyorDiğer iller coşar şimdi yarın mangala koşarlar
Aslında açıklama aynen şöyleydi 1 il dışında diğer tüm illerde vardı, o ilde de artık Corona görülmeye başladığından artık açıklamakta sakınca yok dedi, tüm illerde virüs var, yalnızca illere göre dağılım farklı, ki İstanbul'da vakaların çok olduğunu tahmin etmek zor değildi, uluslararası uçuşlarda aktarma yapılan havalimanları İstanbul'da, İstanbul'dan her ile otobüs seferleri var, nüfusu kalabalık.Bakanın verdiği ilk 10 ili nette gören sadece 10 ilde varmış diye anlayanlarda var maalesef
Tekirdağ valisi koronaValla ben arkadaşıma dedim tekirdağda ne kadar ki, verecekler mi sitelerine dedim bana ilk 10 ilin fotosunu atti, tekirdağda yokmus merak etme dedi bunu yanlis anlayacak insanlar var netteki paylaşımlarda bu beltirilmeden foto koyuluyor
milliyetin internet sayfasinda okudum gecen gün. ilk vakanın çinde kasım ayında ortaya çıktığı ancak çinin aralık ayı sonunda dünya sağlık örgütüne bildirdiği yazıyordu.Sadece o da degil kuzum
Çin konusunda ülkelerin daha fazla sorgulamasi gereken şeyler var
İlk vaka tarihi ülkelere doğru bildirildi mi ? Geç bildirdi diyen kaynaklar var
Gerekli tedbiri aldı mı ? Ülkeden çıkışları sorguladı mi o ilk vakalarda bakti mi cikan kişi hasta mı diye ?
Belki virüsü kendi yaydıABD yaptı sandı adamlarıni ABD.ye hasta hasta.gonderdi
Kafalarda bir sürü soru ama bence çin den başlamalı bu sorgulama bu illet bittikten sonra ülkeler bu kapsamda çok karşı karşıya gelecek gibi geliyor bana
Ben bir tane sigara içeceğim, sonra lahmacuncuya gideceğimEvet,bence de eski biz olmayacagiz,olmamaliyiz da..
Biraz daha bilinc,biraz daha deneyim eklenecek dna mıza.
Ve daha da neler neler,olumlu ya da olumsuz.
Bugün 12de uyandim,sanki uyusam da bugunler gecse diyor gonlum adeta.
Halbuki evdeydim zaten,cocuklari okula gonderip kendimce zaman gecirir,istersem gonlumce gezerdim.
Bugunler gecsin,ilk is tum ailemle bulusacagim.ikinci olarakta bogazda vapur keyfi yapacagim,kahvemi icerken de aglarim sevincten galiba
Görüşlerinize katılıyorum ama göremediğimiz bazı noktalar var mı? Dolara karşı bir tepki oluşmaya başlamıştı son yıllarda. Bu olay acaba doların tahtını sağlamlaştırmasın?? Şimdi bu adamlar paralarını bütün terör ve uyuşturucu ticareti yapanlara verdiler yaptıkları pis işlerle. Şimdi parayı değiştirip onları da imha etmesinler.buna kesinlikle katılıyorum. özellikle gelişmeleri gördükçe. çin japonyanın abd de ki tahtını elinden aldı bile şu süreçte.
yarasa marasa hikaye.
dolara başkaldırı bu.
trump dolar basa dursun atı alan üsküdarı geçti.
artık yeni dünya düzeni başlayacak..
filler tepişti ölenler ezildi.
Öyle ama iste haber kanallari veriyor bakan konsurken görmemiş olabilir, netten aldığı fotoğrafla söyledi insallah çoğunluk tvde dinlemiştir ve bakanın ne demek istediğini anlamıştır.Aslında açıklama aynen şöyleydi 1 il dışında diğer tüm illerde vardı, o ilde de artık Corona görülmeye başladığından artık açıklamakta sakınca yok dedi, tüm illerde virüs var, yalnızca illere göre dağılım farklı, ki İstanbul'da vakaların çok olduğunu tahmin etmek zor değildi, uluslararası uçuşlarda aktarma yapılan havalimanları İstanbul'da, İstanbul'dan her ile otobüs seferleri var, nüfusu kalabalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?