- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Evet,bence de eski biz olmayacagiz,olmamaliyiz da..
Biraz daha bilinc,biraz daha deneyim eklenecek dna mıza.
Ve daha da neler neler,olumlu ya da olumsuz.
Bugün 12de uyandim,sanki uyusam da bugunler gecse diyor gonlum adeta.
Halbuki evdeydim zaten,cocuklari okula gonderip kendimce zaman gecirir,istersem gonlumce gezerdim.
Bugunler gecsin,ilk is tum ailemle bulusacagim.ikinci olarakta bogazda vapur keyfi yapacagim,kahvemi icerken de aglarim sevincten galiba
Kırklareli valisi pozitifti buranın valisini duymamıştım. Zaten evdeyim kimseden haberim yok:) eşime soruyorum o da cok bisey demiyorHele birde valileri
Tekirdağ valisi korona
Evet,bence de eski biz olmayacagiz,olmamaliyiz da..
Biraz daha bilinc,biraz daha deneyim eklenecek dna mıza.
Ve daha da neler neler,olumlu ya da olumsuz.
Bugün 12de uyandim,sanki uyusam da bugunler gecse diyor gonlum adeta.
Halbuki evdeydim zaten,cocuklari okula gonderip kendimce zaman gecirir,istersem gonlumce gezerdim.
Bugunler gecsin,ilk is tum ailemle bulusacagim.ikinci olarakta bogazda vapur keyfi yapacagim,kahvemi icerken de aglarim sevincten galiba
Bunuİlginç bir araştırma okudum şimdi biraz kafamız dağılsın burada da paylaşayım istedim. İngilizce bilenler için link:
Can a century-old TB vaccine steel the immune system against the new coronavirus?
Scientists launch trial of bacillus Calmette-Guérin, a vaccine made of living bacteria, to protect health care workers at risk of COVID-19 infectionwww.sciencemag.org
Verem aşısını rutin olarak uygulamış ülkelerde COVID-19'un bulaştığı görülse de bağışıklık sisteminin etkisini artırdığı ve bu sebeple de o ülkelerde hastalığın daha yavaş seyredeceğine dair bir hipotez var. Aşıyı uygulamayı bırakmış ya da uygulamamış ülkelerde daha kritik seyrediyor diyor. Verem aşısı mesane kanseri tedavisinde de immünoterapi olarak uygulanıyormuş. Ülkemizde de verem aşısı düzenli uygulanıyor diye biliyorum, eğer bu doğruysa cidden çok ilginç.
Bu kesinliği olan bir şey değil, tekrar belirtmek istiyorum. Sadece olasılığı olabilecek bir şey.
hangisi adres bilgisi mi kredi kartı ödemesi mi? Burada ben bir sürü soru soruyorum da :)
Markete sabah ilk açıldığında gidin yoğun olmayan marketi seçin ve nakit kullanmayınArkadaşlar ilk kez buraya yazıyorum şuana kadar çok soğukkanlıydım ama bugün rakamlardan sonra korkum fazlaca arttı iş yerimiz home office geçti sadece markete çıkıyorum ve bakıyorum marketler çok dolu . haliyle korkmaya başladım bir tek gittiğim yer orası olurda ordan geçerse aileme taşırsam naparım diye . Sizin önlemleriniz var mı neler yapıyosunuz bu konuda
Adres olan :) bende baska alıntıdan okudum bulamadım tek onu yazidniz sandim. Adres bildirme diye duymuştumhangisi adres bilgisi mi kredi kartı ödemesi mi? Burada ben bir sürü soru soruyorum da :)
Ay kırklareliydi o dimi :) pardon.Kırklareli valisi pozitifti buranın valisini duymamıştım. Zaten evdeyim kimseden haberim yok:) eşime soruyorum o da cok bisey demiyor
Evet bende öyle olduğuna inanıyorum şahsen dünya altust oldu birakmayacaklardir pesini.birakirlarsa başımızı bu virüslerden alamayiz zaten biri biter biri başlar savaşlar böyle yapilirmilliyetin internet sayfasinda okudum gecen gün. ilk vakanın çinde kasım ayında ortaya çıktığı ancak çinin aralık ayı sonunda dünya sağlık örgütüne bildirdiği yazıyordu.
Valla maalesef herkes anlamak istediği gibi anlayacakÖyle ama iste haber kanallari veriyor bakan konsurken görmemiş olabilir, netten aldığı fotoğrafla söyledi insallah çoğunluk tvde dinlemiştir ve bakanın ne demek istediğini anlamıştır.
Aslında annemin doktorunun dediği gibi hepsi birbirine bağlı. Kalp damar hastalıklarına çoğunlukla hipertansiyon da eşlik ediyor, kontrol altına alınmayan diyabet de uzun vadede kalp damar hastalıklarına vb...Demek ilk sirada diyabet
Meme ince çizgimdir değiştirememYa cnm Allah aşkına profilini değiştir vallaha takılıp kalıyorum yorumlardan bişi anlamıyorumgöğüste göğüs değil mübarek kadın halimle töbe töbe
Pnömokok aşısıyla ilgili olduğunu söyleyen doktorlarda var. Hatta her sene grip aşısı olanlar şanslıymışİlginç bir araştırma okudum şimdi biraz kafamız dağılsın burada da paylaşayım istedim. İngilizce bilenler için link:
Can a century-old TB vaccine steel the immune system against the new coronavirus?
Scientists launch trial of bacillus Calmette-Guérin, a vaccine made of living bacteria, to protect health care workers at risk of COVID-19 infectionwww.sciencemag.org
Verem aşısını rutin olarak uygulamış ülkelerde COVID-19'un bulaştığı görülse de bağışıklık sisteminin etkisini artırdığı ve bu sebeple de o ülkelerde hastalığın daha yavaş seyredeceğine dair bir hipotez var. Aşıyı uygulamayı bırakmış ya da uygulamamış ülkelerde daha kritik seyrediyor diyor. Verem aşısı mesane kanseri tedavisinde de immünoterapi olarak uygulanıyormuş. Ülkemizde de verem aşısı düzenli uygulanıyor diye biliyorum, eğer bu doğruysa cidden çok ilginç.
Bu kesinliği olan bir şey değil, tekrar belirtmek istiyorum. Sadece olasılığı olabilecek bir şey.
Bu istatistikler bir yerde yayınlandı mı ben göremedim. Merak ettim.hiertansiyon sahibi hastalar da ölum oranı diyabete gore daha yuksek.
Görüşlerinize katılıyorum ama göremediğimiz bazı noktalar var mı? Dolara karşı bir tepki oluşmaya başlamıştı son yıllarda. Bu olay acaba doların tahtını sağlamlaştırmasın?? Şimdi bu adamlar paralarını bütün terör ve uyuşturucu ticareti yapanlara verdiler yaptıkları pis işlerle. Şimdi parayı değiştirip onları da imha etmesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?