Inanma ya, bende bugünlerde kuran-i kerim meali okuyorum. Ne bileyim biraz rahatliyorum ama sonra aynen devamTwitter da paylaşım yapan bir astrolog kadın var. 2018 yılında bir kaç yıl içinde dünya da toplu ölümlerin yaşanacağı bir virüsün çinde nehir ile denizin birleştiği yerde ki bir tortudan türeyeceğini ve dünya da toplu insan ölümlerinin olacağını yazmış. Şu anki yazısı da mayıs ayından eylüle kadar azalacağı Eylül de yeniden artacağı ve ekim de birden bire ortadan kaybolacağı yönünde.
Felaketlerin 2024 e kadar devam edeceğini falan yazmış. Farklı farklı öngörüleri de var tarih vererek.
Off inanmam böyle şeylere ama acaba mı diyor insan
Pnömokok aşısıyla ilgili olduğunu söyleyen doktorlarda var. Hatta her sene grip aşısı olanlar şanslıymış
Çin ne kadar gizlemeye çalışsa da bu duyulur. Ama birçok ülkenin Çin de ki istihbarat ateşeleri uyumuş.Evet bende öyle olduğuna inanıyorum şahsen dünya altust oldu birakmayacaklardir pesini.birakirlarsa başımızı bu virüslerden alamayiz zaten biri biter biri başlar savaşlar böyle yapilir
Verem aşısı tezi doğru olsa dahi bir aşının koruyuculuğu kaç yıl? Benim zamanımda bir doğduğunuz zaman bir de ilkokula başlarken yapılıyordu, bende çift verem aşısı var ama son verem aşısı tarihim 1978, 42 yıl mı geçmiş? Duamı okuyup toprağı üzerime atın:)))İlginç bir araştırma okudum şimdi biraz kafamız dağılsın burada da paylaşayım istedim. İngilizce bilenler için link:
Can a century-old TB vaccine steel the immune system against the new coronavirus?
Scientists launch trial of bacillus Calmette-Guérin, a vaccine made of living bacteria, to protect health care workers at risk of COVID-19 infectionwww.sciencemag.org
Verem aşısını rutin olarak uygulamış ülkelerde COVID-19'un bulaştığı görülse de bağışıklık sisteminin etkisini artırdığı ve bu sebeple de o ülkelerde hastalığın daha yavaş seyredeceğine dair bir hipotez var. Aşıyı uygulamayı bırakmış ya da uygulamamış ülkelerde daha kritik seyrediyor diyor. Verem aşısı mesane kanseri tedavisinde de immünoterapi olarak uygulanıyormuş. Ülkemizde de verem aşısı düzenli uygulanıyor diye biliyorum, eğer bu doğruysa cidden çok ilginç.
Bu kesinliği olan bir şey değil, tekrar belirtmek istiyorum. Sadece olasılığı olabilecek bir şey.
Verem aşısı oldum mu bilmiyorum, asilarim tam mi 84 doğumluyum , birde verem aşısı mesela kac sene koruyor insanlariEvet bu hastalık da ciğerleri etkilediği için zatürre aşısının yapılması hem COVID hem zatürreye yakalanarak ciğerleri toptan bitirme riskini ortadan kaldırıyor. Bu da yeni yayınlanmış bir makale, ülke bazında etkilediğini söylediği için ilgimi çekti çok.
Astrologun ismini verebilir misiniz?Twitter da paylaşım yapan bir astrolog kadın var. 2018 yılında bir kaç yıl içinde dünya da toplu ölümlerin yaşanacağı bir virüsün çinde nehir ile denizin birleştiği yerde ki bir tortudan türeyeceğini ve dünya da toplu insan ölümlerinin olacağını yazmış. Şu anki yazısı da mayıs ayından eylüle kadar azalacağı Eylül de yeniden artacağı ve ekim de birden bire ortadan kaybolacağı yönünde.
Felaketlerin 2024 e kadar devam edeceğini falan yazmış. Farklı farklı öngörüleri de var tarih vererek.
Off inanmam böyle şeylere ama acaba mı diyor insan
teşekkürler, eşime söyleyim o bir ilgilensin o zaman. Yani herhalde bu vakitten sonra "siz pis yazlıkçılar" diye bizi evden atmazlar herhaldeAdres olan :) bende baska alıntıdan okudum bulamadım tek onu yazidniz sandim. Adres bildirme diye duymuştum
Verem aşısı tezi doğru olsa dahi bir aşının koruyuculuğu kaç yıl? Benim zamanımda bir doğduğunuz zaman bir de ilkokula başlarken yapılıyordu, bende çift verem aşısı var ama son verem aşısı tarihim 1978, 42 yıl mı geçmiş? Duamı okuyup toprağı üzerime atın:)))
Verem aşısı tezi doğru olsa dahi bir aşının koruyuculuğu kaç yıl? Benim zamanımda bir doğduğunuz zaman bir de ilkokula başlarken yapılıyordu, bende çift verem aşısı var ama son verem aşısı tarihim 1978, 42 yıl mı geçmiş? Duamı okuyup toprağı üzerime atın:)))
Verem aşısı oldum mu bilmiyorum, asilarim tam mi 84 doğumluyum , birde verem aşısı mesela kac sene koruyor insanlari
Burdan paylaşmak reklama girer mi acaba. Özelden atayımAstrologun ismini verebilir misiniz?
Burdan paylaşmak reklama girer mi acaba. Özelden atayım
Net bir bilgiye ulaşamadım ama aşının 5 hadi 10 yıl koruduğunu varsayalım ki o kadar yıl koruyuculuğu var mı meçhul, ben gittim o zaman :))) 42 yıl geçti koruyuculuğu gitmiştir ama izi var, ilkokula başlarken kızlarda omza erkeklerde dirsek hizasına yapıyorlardı, neden bilmem o zaman öyleydi, hain doktor amca dirseğime yaptı, o kadar mı erkeğe benziyordumevet kaç yıl acaba?
hepimiz çocukken olduk sonuçta..
Keşke 60 yaş altındaki gençleri de biraz daha uyarsaydı.Artık 60 yaş üstüne yasak çıkmak..
Bence çok mantıklı. Ülkemizde her ne kadar aşı karşıtları çok olsada önemseyen kesimde çok. Hatta şuanki genç nüfusun neredeyse çoğu aşılı bu yüzden gençlerin çok etkilenmediğini savunuyorlar. İstisnalar kaideyi bozmaz. Bebeklere zaten ilk bir yıl yapılıyorEvet bu hastalık da ciğerleri etkilediği için zatürre aşısının yapılması hem COVID hem zatürreye yakalanarak ciğerleri toptan bitirme riskini ortadan kaldırıyor. Bu da yeni yayınlanmış bir makale, ülke bazında etkilediğini söylediği için ilgimi çekti çok.
güzel konuştu da anlayanaSaglik bakani cok guzel bisey Dedi negatif cikanlar bile kendini poZitif gibi izole etsn Dedi ya bence herkes kendini poZitif saysa. Ve o sekilde davransa super olur. Inanin cok guzel konustu
Bana da atar mısınızBurdan paylaşmak reklama girer mi acaba. Özelden atayım
Yok sadece öngörü de bulunuyor gördüğüm kadarı ileAman ne reklamı parayla fal bakıyorsa tamam reklam da fjdjdnks:)
Keşke 60 yaş altındaki gençleri de biraz daha uyarsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?