bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
özellikle ab ve italya isanya çarpışacaklar. çok içler acısı şu an durum.

Buradaki olay pis yazlıkçı temiz yazlıkçı olayı değil. Bir örnek olay vereyim son yaşananlar içinde. Birisi Ankara dan işyeri kapatılınca Yozgat a köyüne gelmiş. Orda hala teyze dayı enişte hacemmiler hocemmiler herkesin elini öpmüş. Şimdi Yozgat ın o köyü giriş çıkışı yasaklanmış karantina durumunda. Şimdi o Ankara dan köyüne gelen şahıs seri katil durumuna düştü.

evet kaç yıl acaba?
hepimiz çocukken olduk sonuçta..
Bu aşı olayı da ayrıca sil baştan sorgulanmalı. Bizim dönemimizde okula aşı için gelirlerdi. Herkes önlüğünün kolunu açar sıraya girerdi.
Kızamık su çiçeği kabakulak … aşılar yapılırdı Sonrasında ise çoğu bu hastalıkları geçirirdi ben de dahil.

Bazıları diyecek ki ''Aşı vurulmasaydı daha ağır geçecekti.'' Grip aşısında da öyle oldu izlenimlerim. Ne kadar grip aşısı olan varsa çok ağır grip yaşadı.

O değilde virüs depremleri unutturdu ya marmara birkaç gündür yine hareketli korkuyorum yakında panik atak geçiricez ülkece. Şuan istanbulda bir deprem sağlık sisteminin içine eder kimseyi korkudan evde hastanede tutamazlar

Grip aşısı herkese yapılmaz. Aşılar hakkında bilgi edinin bence.

evet ya inşallah oyle bir felaket gerceklesmez bu durumda

Ben aşı oldum ve tek bir bulaşıcı hastalık bile geçirmedim. Sizler nasıl geçirdiniz anlamadım.

EN RİSKLİ İLÇELER SIRALANDI

Nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye'de ilk sırada yer alan İstanbul'da korona virüs tehlikesinin en fazla hissedildiği ilçeler de açıklandı.

Buna göre Esenler ilk sırayı alırken, Esenler'i sırasıyla Zeytinburnu, Bahçelievler, Güngören, Bağcılar, Güngören, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Fatih, Esenyurt, Kağıthane ve Şişli.

Ben aşı oldum ve tek bir bulaşıcı hastalık bile geçirmedim. Sizler nasıl geçirdiniz anlamadım.
Bende geçirdim ama hafif bir şekilde. Ağır etkilerini görmedim. Kardeşiminde bütün aşıları tam, o da hiç bulaşıcı hastalık geçirmedi sizin gibi. Herkeste farklı seyrediyor sanırım.

Adamın gözleri doldu ! 601 tane sağlık personeline bulaşmış !

Bunların hakkı ödenmez....
ve "evde sıkıldık beyaaa" "virüs nerede ben görmüyorum" diyen gerizekalılar kaç tane doktorumuzu öldürüyorlar ve bunlar hastalandığında da o sağlık personelleri ve doktorlar kendi canları pahasına bunların canlarını kurtarmaya çalışıyor yine de.

Bende geçirdim ama hafif bir şekilde. Ağır etkilerini görmedim. Kardeşiminde bütün aşıları tam, o da hiç bulaşıcı hastalık geçirmedi sizin gibi. Herkeste farklı seyrediyor sanırım.

Bazılarının farklı dozları var, ve bazı virüsler de mutasyona uğruyor. Mesela menenjit aşısı oldunuz ama mustayona uğramış sizin ulkenızde olmayan ve aşılı olmadığınız bir türü ile karşılaştınız hasta olma ihtimaliniz var. Çevremde aşılı olan hiç kimsede hastalık olmadı. Ben üstelik baz aşılarımı yirmilerin başında tekrar yenilettim yurtdışıma çıktığım için.

Almanyada da ölüm sayilari almis basini gidiyor son günlerdir ..

Sinirlerim bozuldu benim simdi

Bugun bir alman kadin video paylasmis.. hastane yikiliyor ölenler var denilmis ona. Kadin da gidip sordu..ne ölen var ne birsey hersey sakinmis. Orda ki personelleri de cekti onlar da dogruladi.
Sonra bu video silinmis youtube da.

Bizim burda bir kesim var inanmayan bu virus konularina..
Birde yeni bir yasa mi cikmis konusma yasagi nefret yayma yasagi mi.. bilmiyorum tam arastirmadim üstün körü okudum artik kafam almiyor herseyi takip etmekten

Bir ülke de coronavirus cümlesini kurma yasagi koymus halkin psikolojisini bozmamak icin bize de o lazim bence..

özellikle ab ve italya isanya çarpışacaklar. çok içler acısı şu an durum.
İspanya'yı bilmiyorum ama İtalya AB ülkelerine çok kızgın diye hatırlıyorum, Çin sağlık ekipmanları ve çalışanlarıyla yardımına koştu, AB ülkelerinden gık çıkmadı diye epey tepki gösterdi, ayrıca İtalya Çin'de çıkan bu virüse dikkat çekmek isteyerek, Amerikan üniversitelerinden biriyle (üniversitenin ismini unuttum) Çin'inde Wuhan üniversitesi olması lazım, Çin'deki bir laboratuvarın bu 2 üniversitenin ortak çalışmasını bünyesine aldığına dair bilgiler paylaştı, İtalya oklarını Çin'e çevirir mi bilmem, sonuçta oradan yardım gördü ama AB ve ABD'ye rest çekebilir gibi görünüyor, salgın bitse çok şeyler olacak çok adımlar atacak bazı ülkeler.

Kukrim

Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Eczaneden alabiliyormuşum.

Sizi alıntıladım ama :)
Abim de Fatih'te çalışıyor
Sağlık personeli olduğu için izinde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…