- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
Nilay mı? Özelden atar mısınız banadaBurdan paylaşmak reklama girer mi acaba. Özelden atayım
özellikle ab ve italya isanya çarpışacaklar. çok içler acısı şu an durum.Sadece o da degil kuzum
Çin konusunda ülkelerin daha fazla sorgulamasi gereken şeyler var
İlk vaka tarihi ülkelere doğru bildirildi mi ? Geç bildirdi diyen kaynaklar var
Gerekli tedbiri aldı mı ? Ülkeden çıkışları sorguladı mi o ilk vakalarda bakti mi cikan kişi hasta mı diye ?
Belki virüsü kendi yaydıABD yaptı sandı adamlarıni ABD.ye hasta hasta.gonderdi
Kafalarda bir sürü soru ama bence çin den başlamalı bu sorgulama bu illet bittikten sonra ülkeler bu kapsamda çok karşı karşıya gelecek gibi geliyor bana
Buradaki olay pis yazlıkçı temiz yazlıkçı olayı değil. Bir örnek olay vereyim son yaşananlar içinde. Birisi Ankara dan işyeri kapatılınca Yozgat a köyüne gelmiş. Orda hala teyze dayı enişte hacemmiler hocemmiler herkesin elini öpmüş. Şimdi Yozgat ın o köyü giriş çıkışı yasaklanmış karantina durumunda. Şimdi o Ankara dan köyüne gelen şahıs seri katil durumuna düştü.teşekkürler, eşime söyleyim o bir ilgilensin o zaman. Yani herhalde bu vakitten sonra "siz pis yazlıkçılar" diye bizi evden atmazlar herhaldeBenimki de gereksiz evham, şimdi herkes ikamet adresine dönecek deseler Covid o zaman cirit atlar.
Bu aşı olayı da ayrıca sil baştan sorgulanmalı. Bizim dönemimizde okula aşı için gelirlerdi. Herkes önlüğünün kolunu açar sıraya girerdi.evet kaç yıl acaba?
hepimiz çocukken olduk sonuçta..
Grip aşısı herkese yapılmaz. Aşılar hakkında bilgi edinin bence.Buradaki olay pis yazlıkçı temiz yazlıkçı olayı değil. Bir örnek olay vereyim son yaşananlar içinde. Birisi Ankara dan işyeri kapatılınca Yozgat a köyüne gelmiş. Orda hala teyze dayı enişte hacemmiler hocemmiler herkesin elini öpmüş. Şimdi Yozgat ın o köyü giriş çıkışı yasaklanmış karantina durumunda. Şimdi o Ankara dan köyüne gelen şahıs seri katil durumuna düştü.
Bu aşı olayı da ayrıca sil baştan sorgulanmalı. Bizim dönemimizde okula aşı için gelirlerdi. Herkes önlüğünün kolunu açar sıraya girerdi.
Kızamık su çiçeği kabakulak … aşılar yapılırdı Sonrasında ise çoğu bu hastalıkları geçirirdi ben de dahil.
Bazıları diyecek ki ''Aşı vurulmasaydı daha ağır geçecekti.'' Grip aşısında da öyle oldu izlenimlerim. Ne kadar grip aşısı olan varsa çok ağır grip yaşadı.
evet ya inşallah oyle bir felaket gerceklesmez bu durumdaO değilde virüs depremleri unutturdu ya marmara birkaç gündür yine hareketli korkuyorum yakında panik atak geçiricez ülkece. Şuan istanbulda bir deprem sağlık sisteminin içine eder kimseyi korkudan evde hastanede tutamazlar
Ben aşı oldum ve tek bir bulaşıcı hastalık bile geçirmedim. Sizler nasıl geçirdiniz anlamadım.Buradaki olay pis yazlıkçı temiz yazlıkçı olayı değil. Bir örnek olay vereyim son yaşananlar içinde. Birisi Ankara dan işyeri kapatılınca Yozgat a köyüne gelmiş. Orda hala teyze dayı enişte hacemmiler hocemmiler herkesin elini öpmüş. Şimdi Yozgat ın o köyü giriş çıkışı yasaklanmış karantina durumunda. Şimdi o Ankara dan köyüne gelen şahıs seri katil durumuna düştü.
Bu aşı olayı da ayrıca sil baştan sorgulanmalı. Bizim dönemimizde okula aşı için gelirlerdi. Herkes önlüğünün kolunu açar sıraya girerdi.
Kızamık su çiçeği kabakulak … aşılar yapılırdı Sonrasında ise çoğu bu hastalıkları geçirirdi ben de dahil.
Bazıları diyecek ki ''Aşı vurulmasaydı daha ağır geçecekti.'' Grip aşısında da öyle oldu izlenimlerim. Ne kadar grip aşısı olan varsa çok ağır grip yaşadı.
Bende geçirdim ama hafif bir şekilde. Ağır etkilerini görmedim. Kardeşiminde bütün aşıları tam, o da hiç bulaşıcı hastalık geçirmedi sizin gibi. Herkeste farklı seyrediyor sanırım.Ben aşı oldum ve tek bir bulaşıcı hastalık bile geçirmedim. Sizler nasıl geçirdiniz anlamadım.
ve "evde sıkıldık beyaaa" "virüs nerede ben görmüyorum" diyen gerizekalılar kaç tane doktorumuzu öldürüyorlar ve bunlar hastalandığında da o sağlık personelleri ve doktorlar kendi canları pahasına bunların canlarını kurtarmaya çalışıyor yine de.Adamın gözleri doldu ! 601 tane sağlık personeline bulaşmış !
Bunların hakkı ödenmez....
Bende geçirdim ama hafif bir şekilde. Ağır etkilerini görmedim. Kardeşiminde bütün aşıları tam, o da hiç bulaşıcı hastalık geçirmedi sizin gibi. Herkeste farklı seyrediyor sanırım.
İspanya'yı bilmiyorum ama İtalya AB ülkelerine çok kızgın diye hatırlıyorum, Çin sağlık ekipmanları ve çalışanlarıyla yardımına koştu, AB ülkelerinden gık çıkmadı diye epey tepki gösterdi, ayrıca İtalya Çin'de çıkan bu virüse dikkat çekmek isteyerek, Amerikan üniversitelerinden biriyle (üniversitenin ismini unuttum) Çin'inde Wuhan üniversitesi olması lazım, Çin'deki bir laboratuvarın bu 2 üniversitenin ortak çalışmasını bünyesine aldığına dair bilgiler paylaştı, İtalya oklarını Çin'e çevirir mi bilmem, sonuçta oradan yardım gördü ama AB ve ABD'ye rest çekebilir gibi görünüyor, salgın bitse çok şeyler olacak çok adımlar atacak bazı ülkeler.özellikle ab ve italya isanya çarpışacaklar. çok içler acısı şu an durum.
Göz gezdirdim sudan bulaşacağını falan söylemiş. Nedense bu virüsü herkes öngörmüşYok sadece öngörü de bulunuyor gördüğüm kadarı ileburç yorumu bile yok. Ayşen tok adı
EN RİSKLİ İLÇELER SIRALANDI
Nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye'de ilk sırada yer alan İstanbul'da korona virüs tehlikesinin en fazla hissedildiği ilçeler de açıklandı.
Buna göre Esenler ilk sırayı alırken, Esenler'i sırasıyla Zeytinburnu, Bahçelievler, Güngören, Bağcılar, Güngören, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Fatih, Esenyurt, Kağıthane ve Şişli.
Geçmiş olsun.Kardeşim iş yerinde bazen telefonda yazdırıyor.Doktorun anlayışına kalmış.Bende psikiatri hastasıyım.Psikiatri kardeşi olduk.
Tanırsa verir belki.Bizim buraya yeni bir eczane açıldı.İçtiğim ilaçları görüyorlar ya.Devletin ödediğinde ilaç açığım var.Günü gelmeden bitecek ilacım.Kullandığınızı biliyoruz veririz dedi ama yeşil reçete falan değil yoksa vermezler
Dünyada toplam vaka sayısı 911bin olmuş, hızla artıyor daha dün 800binlerde değil miydi? Of.
Sizi alıntıladım ama :)EN RİSKLİ İLÇELER SIRALANDI
Nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye'de ilk sırada yer alan İstanbul'da korona virüs tehlikesinin en fazla hissedildiği ilçeler de açıklandı.
Buna göre Esenler ilk sırayı alırken, Esenler'i sırasıyla Zeytinburnu, Bahçelievler, Güngören, Bağcılar, Güngören, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Fatih, Esenyurt, Kağıthane ve Şişli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?