bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Göz gezdirdim sudan bulaşacağını falan söylemiş. Nedense bu virüsü herkes öngörmüş
Valla hatta işi ileri götürüp, yanlış hatırlamıyor isem wuhana 100 km uzaklıkta nehirde yaşayan bir yılan türünün ilaç yapılması için kullanılması gerektiğini falan yazıyor

Gaybı Allah'tan başkası bilemez.

Sizi alıntıladım ama :)
Abim de Fatih'te çalışıyor
Sağlık personeli olduğu için izinde yok
Alıntılayabilirsiniz sorun değil. :)
Allah bütün sağlık çalışanlarının yardımcıısı olsun, abinize ve diğer bütün sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz.

Ben o corona kısmına inanmak istiyorum deli gibi.
İnşallah ekimde kendiliğinden yok olur gider. :/

Enteresan ya. Benim beş yaşındaki oğlum bile anlıyor. 15 gündür evdeyiz. Sakince camdan bakıp Anne virüs bitti mi diye soruyor bazen. Kardeşine anlatıyor dışarı cıkarsak hasta oluruz diyor. Koca koca adamlar sabredemiyorlar nedense? Eve girme yasağı olsa evden cıkmazlar eminim ( :

Bikaç gün öncesinin haritası bu. Ama nerden geldi bilmiyorum banada biri attı

Bizde 15 görünüyor o haritada ama burda bazı yerlerde pek önemseyen yok baya artmıştır diye düşünüyorum. Sonumuzu hayır etsin Rabbim

Valla hatta işi ileri götürüp, yanlış hatırlamıyor isem wuhana 100 km uzaklıkta nehirde yaşayan bir yılan türünün ilaç yapılması için kullanılması gerektiğini falan yazıyor
Çok ilginç tvde bir adam çıkıyor adını unuttum geçen seneden beri tarih vererek virüsten bahsetmiş hep sanırım sarstan sonra bu kehanetler hep devam etti birgün tuttu işte

Bizde 15 görünüyor o haritada ama burda bazı yerlerde pek önemseyen yok baya artmıştır diye düşünüyorum. Sonumuzu hayır etsin Rabbim
Biz çıkmıyoruz.Ama eşim polis memuru mecburen çalışıyor:)Dışarıda dolaşan çok diyor:)Ben karşı apartmanda oturan anneme bile 20 gündür gitmiyorum:)

Herkese yapılmaz da o dönemde eczaneler her kapıdan girene aşı yapalım diyordu??? O zaman eczacılara bilgi verilmeliydi. Neredeyse bakkallara kadar inecekti çok yaygındı.
İşte birileri hep faydalanan taraf oluyor ne yazıkki canım şimdi bile onlar karlı değil mi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…