- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Valla hatta işi ileri götürüp, yanlış hatırlamıyor isem wuhana 100 km uzaklıkta nehirde yaşayan bir yılan türünün ilaç yapılması için kullanılması gerektiğini falan yazıyorGöz gezdirdim sudan bulaşacağını falan söylemiş. Nedense bu virüsü herkes öngörmüş
Gaybı Allah'tan başkası bilemez.Twitter da paylaşım yapan bir astrolog kadın var. 2018 yılında bir kaç yıl içinde dünya da toplu ölümlerin yaşanacağı bir virüsün çinde nehir ile denizin birleştiği yerde ki bir tortudan türeyeceğini ve dünya da toplu insan ölümlerinin olacağını yazmış. Şu anki yazısı da mayıs ayından eylüle kadar azalacağı Eylül de yeniden artacağı ve ekim de birden bire ortadan kaybolacağı yönünde.
Felaketlerin 2024 e kadar devam edeceğini falan yazmış. Farklı farklı öngörüleri de var tarih vererek.
Off inanmam böyle şeylere ama acaba mı diyor insan
Seni unuttum etiket etmeyi abla kukrim İstanbul'da yaSizi alıntıladım ama :)
Abim de Fatih'te çalışıyor
Sağlık personeli olduğu için izinde yok
Alıntılayabilirsiniz sorun değil. :)Sizi alıntıladım ama :)
Abim de Fatih'te çalışıyor
Sağlık personeli olduğu için izinde yok
daha rahat nasıl davranılır düşünemiyorumO değil de diğer şehirlerdekiler daha rahat davranacaklar.
Aklımız onda ama izinler kapalıSeni unuttum etiket etmeyi abla kukrim İstanbul'da ya
Ben o corona kısmına inanmak istiyorum deli gibi.Twitter da paylaşım yapan bir astrolog kadın var. 2018 yılında bir kaç yıl içinde dünya da toplu ölümlerin yaşanacağı bir virüsün çinde nehir ile denizin birleştiği yerde ki bir tortudan türeyeceğini ve dünya da toplu insan ölümlerinin olacağını yazmış. Şu anki yazısı da mayıs ayından eylüle kadar azalacağı Eylül de yeniden artacağı ve ekim de birden bire ortadan kaybolacağı yönünde.
Felaketlerin 2024 e kadar devam edeceğini falan yazmış. Farklı farklı öngörüleri de var tarih vererek.
Off inanmam böyle şeylere ama acaba mı diyor insan
ve "evde sıkıldık beyaaa" "virüs nerede ben görmüyorum" diyen gerizekalılar kaç tane doktorumuzu öldürüyorlar ve bunlar hastalandığında da o sağlık personelleri ve doktorlar kendi canları pahasına bunların canlarını kurtarmaya çalışıyor yine de.
Sağol canım:)Orası öyle hakları ödenmezAlıntılayabilirsiniz sorun değil. :)
Allah bütün sağlık çalışanlarının yardımcıısı olsun, abinize ve diğer bütün sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz. ❤
Malesef bizde listedeyiz canım zaten bizim burdan baya çıktı vaka
Herkese yapılmaz da o dönemde eczaneler her kapıdan girene aşı yapalım diyordu??? O zaman eczacılara bilgi verilmeliydi. Neredeyse bakkallara kadar inecekti çok yaygındı.Grip aşısı herkese yapılmaz. Aşılar hakkında bilgi edinin bence.
Siz yarasa kemirirken birşey yok, başkasına gelince dini vi kiyin iti yimimilisiniz.
3 gün öncenin haritası bu :)Bikaç gün öncesinin haritası bu. Ama nerden geldi bilmiyorum banada biri attı Eki Görüntüle 2612638
Hakkari ve Niğdede yokmuş o zmn3 gün öncenin haritası bu :)
Şimdi hepsinde varmışHakkari ve Niğdede yokmuş o zmn
Bizde 15 görünüyor o haritada ama burda bazı yerlerde pek önemseyen yok baya artmıştır diye düşünüyorum. Sonumuzu hayır etsin RabbimŞimdi hepsinde varmış
Fazla olan illerde dağılma olmaz inşaallah:)
Benim yaşadığım şehirde 3- 4 köyde birer mahalle karantinada yani daha çok köyde var.Gerçi ilde 1 tane bile olsa gezerse herkese bulaşabilir.
Çok ilginçValla hatta işi ileri götürüp, yanlış hatırlamıyor isem wuhana 100 km uzaklıkta nehirde yaşayan bir yılan türünün ilaç yapılması için kullanılması gerektiğini falan yazıyor
Biz çıkmıyoruz.Ama eşim polis memuru mecburen çalışıyor:)Dışarıda dolaşan çok diyor:)Ben karşı apartmanda oturan anneme bile 20 gündür gitmiyorum:)Bizde 15 görünüyor o haritada ama burda bazı yerlerde pek önemseyen yok baya artmıştır diye düşünüyorum. Sonumuzu hayır etsin Rabbim
İşte birileri hep faydalanan taraf oluyor ne yazıkki canım şimdi bile onlar karlı değil mi zatenHerkese yapılmaz da o dönemde eczaneler her kapıdan girene aşı yapalım diyordu??? O zaman eczacılara bilgi verilmeliydi. Neredeyse bakkallara kadar inecekti çok yaygındı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?