bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
sizce bu virüsün bugün bulaşmasıyla 1 ay sonra bulaşması arasında bir fark var mı?
Bi yazı okumuştum, 1 ay sonra öldürücü etkisi daha az olacak diye ama yazıyı bulamadım gerçekliğinden de emin olamıyorum

Sanmıyorum. Ama virüsün mutasyona uğradığı bir gerçek. Ha bir de evde kal denmesinin sebebi herkesin aynı anda hasta olup hastaneleri doldurmaması için. Herkes aynı anda hasta olursa, herkes tedaviye ulaşamaz, doktorlar ölüm ile yaşam arasında tercih yapmak zorunda kalabilir.

Evet doğru. En son yakalananlar en şanslıları olacakmış. Virüs sürekli mutasyona uğruyor çünkü.

İtalya da öyle olmuş malesef

İtalya da öyle olmuş malesef
Bu yüzden evde kalmak çok önemli. Herkesin hizmet alabilmesi ve herkesin tedavi olabilmesi için olabildiğince dengeli bir şekilde yayılması gerek. Bir anda hastanelere yüklenilirse ülkelerdeki sağlık sistemi çöker.

Biz gecen persembe markete gittik. Sebze meyve süt vs. 20gün yetecek kadar aldim. Önce cabuk bozulacaklari tüketiyoruz mesela ispanak sonra karnibahar gibi. Dondurucuya atabilecegim sebzeleri dondurucuya koydum. (Brokoli kereviz karnibahar beyaz lahana gibi) meyvelerdede portakal elma kivi aldim. Kiviyi sert olanlardan fazlaca aldim daha dayanikli diye. Salatayi cok seviyoruz.kivircik haliyle cabuk tüketilmeli o yüzden mor lahana havuc turp fazlaca aldim daha dayanikli diye. 15 nisana kadar markete gitmem.

Allah yardımcıları olsun hepsinin...
Kardeşim hemşire, İstanbul'da büyük bir hastanede, bugün görüntülü konuştuk, yanaklar çizgi çizgi, maske iz yapmış ve kızarmaya başlamış..çok yoğun ve risk altında çalışıyorlar, biz evdeyiz, başka şehirdeyiz sıkıntımız yok ama aklım hep onda

Bu bir tık insanın içini rahatlatıyo en azından bir umut acaba kaç ay sonra öldürücülüğü azalacak. biraz da iyi haber duysak keşke
Domuz gribini düşünün. İlk çıktığında çok korkuyorduk. Öldürücülüğü yüksekti çünkü. Şimdi sıradan bir hastalık gibi oldu herkesin gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…