Sende olmayınca kimsede olmayacak diye ayet mi var. Çoğunluk oldu aşıdan sonra yalan mı söyleyecem.Ben aşı oldum ve tek bir bulaşıcı hastalık bile geçirmedim. Sizler nasıl geçirdiniz anlamadım.
Kesinlikle bende aynı durumdayım çok özledim ailemiBiz çıkmıyoruz.Ama eşim polis memuru mecburen çalışıyor:)Dışarıda dolaşan çok diyor:)Ben karşı apartmanda oturan anneme bile 20 gündür gitmiyorum:)
Onu diyorum zaten. Aşı lobisi faiz lobisi vaiz lobisi......İşte birileri hep faydalanan taraf oluyor ne yazıkki canım şimdi bile onlar karlı değil mi zaten
Hayırlısı artık:)Kesinlikle bende aynı durumdayım çok özledim ailemi
Bizde ablamlarla 1 ay oldu sanırım görüşmedikBiz çıkmıyoruz.Ama eşim polis memuru mecburen çalışıyor:)Dışarıda dolaşan çok diyor:)Ben karşı apartmanda oturan anneme bile 20 gündür gitmiyorum:)
Sanmıyorum. Ama virüsün mutasyona uğradığı bir gerçek. Ha bir de evde kal denmesinin sebebi herkesin aynı anda hasta olup hastaneleri doldurmaması için. Herkes aynı anda hasta olursa, herkes tedaviye ulaşamaz, doktorlar ölüm ile yaşam arasında tercih yapmak zorunda kalabilir.sizce bu virüsün bugün bulaşmasıyla 1 ay sonra bulaşması arasında bir fark var mı?
Bi yazı okumuştum, 1 ay sonra öldürücü etkisi daha az olacak diye ama yazıyı bulamadım gerçekliğinden de emin olamıyorum
Evet doğru. En son yakalananlar en şanslıları olacakmış. Virüs sürekli mutasyona uğruyor çünkü.sizce bu virüsün bugün bulaşmasıyla 1 ay sonra bulaşması arasında bir fark var mı?
Bi yazı okumuştum, 1 ay sonra öldürücü etkisi daha az olacak diye ama yazıyı bulamadım gerçekliğinden de emin olamıyorum
İtalya da öyle olmuş malesefSanmıyorum. Ama virüsün mutasyona uğradığı bir gerçek. Ha bir de evde kal denmesinin sebebi herkesin aynı anda hasta olup hastaneleri doldurmaması için. Herkes aynı anda hasta olursa, herkes tedaviye ulaşamaz, doktorlar ölüm ile yaşam arasında tercih yapmak zorunda kalabilir.
Bu yüzden evde kalmak çok önemli. Herkesin hizmet alabilmesi ve herkesin tedavi olabilmesi için olabildiğince dengeli bir şekilde yayılması gerek. Bir anda hastanelere yüklenilirse ülkelerdeki sağlık sistemi çöker.İtalya da öyle olmuş malesef
Bu bir tık insanın içini rahatlatıyo en azından bir umutEvet doğru. En son yakalananlar en şanslıları olacakmış. Virüs sürekli mutasyona uğruyor çünkü.
Arkadaşlar ilk kez buraya yazıyorum şuana kadar çok soğukkanlıydım ama bugün rakamlardan sonra korkum fazlaca arttı iş yerimiz home office geçti sadece markete çıkıyorum ve bakıyorum marketler çok dolu . haliyle korkmaya başladım bir tek gittiğim yer orası olurda ordan geçerse aileme taşırsam naparım diye . Sizin önlemleriniz var mı neler yapıyosunuz bu konuda
En son bulaşan il olayı değil. Karantina çok önemli. Kimse seyahat yapmamalı. Bulaşmayan yerlere gidelim gibi düşünceler çok yanlış Biz gider bulaştırırız belki bir anda seri katil oluruz.En son bulaşan il hangisi bilen var mı merak ettim?
Allah yardımcıları olsun hepsinin...Sağlık çalışanlarının işi gerçekten çok zor, hepsi risk altında, ki epey enfekte olan hemşire doktor vb varmış
Başka zamanlarda dilediğimiz kadar benmerkezci olabiliriz ama şimdi herkes herkesi düşünerek hareket etmeli.
Doğrusu doktorun yaptığı, umarım hepsi hastalanmadan atlatır bu salgın günlerini, hepsinin halka emeği çok, fedakarlıkları asla unutulmamalı, unutmamalıyız bence.
Domuz gribini düşünün. İlk çıktığında çok korkuyorduk. Öldürücülüğü yüksekti çünkü. Şimdi sıradan bir hastalık gibi oldu herkesin gözünde.Bu bir tık insanın içini rahatlatıyo en azından bir umutacaba kaç ay sonra öldürücülüğü azalacak. biraz da iyi haber duysak keşke
Gidecek değilim, merak ettim sadece açıklandı mı bilen var mı diye.En son bulaşan il olayı değil. Karantina çok önemli. Kimse seyahat yapmamalı. Bulaşmayan yerlere gidelim gibi düşünceler çok yanlış Biz gider bulaştırırız belki bir anda seri katil oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?