- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
Bende durmadan inşirah suresi dinliyorum. İyi geliyor ama.Inanma ya, bende bugünlerde kuran-i kerim meali okuyorum. Ne bileyim biraz rahatliyorum ama sonra aynen devam
Niğde de yoktu galibaEn son bulaşan il hangisi bilen var mı merak ettim?
Biraz önce bir haber sitesinde tüm illeri yazmışlar, sadece Şırnak'ta 1 vaka yazıyordu. Muhtemelen orasıdır.En son bulaşan il hangisi bilen var mı merak ettim?
Teşekkür ederim :)Niğde de yoktu galiba
Sende olmayınca kimsede olmayacak diye ayet mi var. Çoğunluk oldu aşıdan sonra yalan mı söyleyecem.
Teşekkür ederim :)Biraz önce bir haber sitesinde tüm illeri yazmışlar, sadece Şırnak'ta 1 vaka yazıyordu. Muhtemelen orasıdır.
Domuz gribiyle ilgili Avrupa yakasının bir bölümü vardı burhan altıntop u anlatıyordu, hemen hemen bugünlere benziyor, eğlenmek istiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim :)Domuz gribini düşünün. İlk çıktığında çok korkuyorduk. Öldürücülüğü yüksekti çünkü. Şimdi sıradan bir hastalık gibi oldu herkesin gözünde.
Rica ederimTeşekkür ederim :)
aynı harita bana da ulaştı :)Bikaç gün öncesinin haritası bu. Ama nerden geldi bilmiyorum banada biri attı Eki Görüntüle 2612638
Ben bu mesajı yazalı 42 dakika olmuş ve 921bin vaka olmuş. (bir başka sitede de 927bin olarak gösteriyor.)Dünyada toplam vaka sayısı 911bin olmuş, hızla artıyor daha dün 800binlerde değil miydi? Of.
Domuz gribiyle ilgili Avrupa yakasının bir bölümü vardı burhan altıntop u anlatıyordu, hemen hemen bugünlere benziyor, eğlenmek istiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim :)
Yeni mi yazdınızDaha demin soruyu yanlış konuya sorumuşum. Farkında bile değilim. Nasıl silerim bilen var mı.
Sorum buydu.
Hanımlar çok alerjik biriyim. Yediğim şeyler yıllardır aynı.
Herzaman yediğim bir lokum var. Sade glütensiz bir ürün. Yeni aldım. Glütensiz makarnanın yanında istedim blr tane.
Bu lokumu Sizce kaç gün bekletmek lazım. Paketli ürün , biryerde üretilmiş. Paketlenmiş. nasıl steril edilebilir. Ya da edilebilir mi.
biraz tuhaf bir soru ama herşeye dikkat etmem gerekiyor. Kronik hastayım. ekstra dikkat istiyor benim durumum.
Daha demin soruyu yanlış konuya sorumuşum. Farkında bile değilim. Nasıl silerim bilen var mı.
Sorum buydu.
Herzaman yediğim bir lokum var. Sade glütensiz bir ürün. Yeni aldım. Glütensiz makarnanın yanında istedim blr tane.
Bu lokumu Sizce kaç gün bekletmek lazım. Paketli ürün , biryerde üretilmiş. Paketlenmiş. nasıl steril edilebilir. Ya da edilebilir mi.
biraz tuhaf bir soru ama herşeye dikkat etmem gerekiyor. Kronik hastayım. ekstra dikkat istiyor benim durumum.
Her zamanki gibi yapın enfekte olabilecek şekilde ağzı açık vs bırakmazsanız sorun olmaz evde çalışan yoksa çok kasmayın kendiniziDaha demin soruyu yanlış konuya sorumuşum. Farkında bile değilim. Nasıl silerim bilen var mı.
Sorum buydu.
Ben bu mesajı yazalı 42 dakika olmuş ve 921bin vaka olmuş. (bir başka sitede de 927bin olarak gösteriyor.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?