bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sende olmayınca kimsede olmayacak diye ayet mi var. Çoğunluk oldu aşıdan sonra yalan mı söyleyecem.

Yahu gülay senin subjektif acayip çıkarımlarına mı bakacağız, ortada türkiye dahil bütün dünyada olan istatistiklere mi?

Git lütfen çocuk felci oranına, kızamık oranlarına, çocuk ölümlerindeki ve sakatlanmalarındaki istatiklere bak.!Her şey kabak gibi ortada, sürekli komplo teorisi üretiyorsun.

Domuz gribini düşünün. İlk çıktığında çok korkuyorduk. Öldürücülüğü yüksekti çünkü. Şimdi sıradan bir hastalık gibi oldu herkesin gözünde.
Domuz gribiyle ilgili Avrupa yakasının bir bölümü vardı burhan altıntop u anlatıyordu, hemen hemen bugünlere benziyor, eğlenmek istiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim :)

81 ilin hepsinde vaka var. Ölüm olarak 39 şehirde var. Bu vaka sayısı.

Eklentiler

• Screenshot_20200401-232130.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_20200401-232140.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_20200401-232124.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 116
Daha demin soruyu yanlış konuya sorumuşum. Farkında bile değilim. Nasıl silerim bilen var mı.
Sorum buydu.

Hanımlar çok alerjik biriyim. Yediğim şeyler yıllardır aynı.
Herzaman yediğim bir lokum var. Sade glütensiz bir ürün. Yeni aldım. Glütensiz makarnanın yanında istedim blr tane.
Bu lokumu Sizce kaç gün bekletmek lazım. Paketli ürün , biryerde üretilmiş. Paketlenmiş. nasıl steril edilebilir. Ya da edilebilir mi.
biraz tuhaf bir soru ama herşeye dikkat etmem gerekiyor. Kronik hastayım. ekstra dikkat istiyor benim durumum.

Domuz gribiyle ilgili Avrupa yakasının bir bölümü vardı burhan altıntop u anlatıyordu, hemen hemen bugünlere benziyor, eğlenmek istiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim :)

Herkesin o kadar ihtiyacı varki gülmeye.
Ölenlere ayrı üzülüyorum yaşayanlara ayrı. Allahın izniyle bu virüs illeti bitecek elbet bir gün ama geriye ne kalacak? Borç batağına düşmüş, iş yeri iflas etmiş kredi kartları patlamış insanlar. Borçları yüzünden bunalıma girip intihar edenler bile olacak belki. Rabbim sonumuzu hayır etsin. Olan küçük esnafa olacak yine.
Virüs gittiği zaman takıntılı, obez ve egzamalı olacağız en iyi ihtimalle . Sağlığımız yerinde şükür diyeceğiz ama gerçekler yüzümüze tokat gibi çarpmaya başlayınca ne yaparız bilmiyorum.

Yeni mi yazdınız

Balkonunda bekletebılırsin açık şekilde 5-6 saat kadar..
bilim kurulu üyesi prof dedi açıkta 5-6 saate kadar kalmaz dedi virüs.
Geçmiş olsun.

Her zamanki gibi yapın enfekte olabilecek şekilde ağzı açık vs bırakmazsanız sorun olmaz evde çalışan yoksa çok kasmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…