bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

o yüzden mi yaşlılar etkileniyor acaba daha çok. iyice vücuttan çıkmış oluyor.
benimki omuzla dirsek arası damga gibi
şimdiki çocuklar da belli bile olmuyor.

Ben aşı oldum ve tek bir bulaşıcı hastalık bile geçirmedim. Sizler nasıl geçirdiniz anlamadım.

nasıl?
sen küçüksündür.:)
tevellütü eski olanlar hepsini aşı olmasına rağmen geçirdi.
kızamık kabakulak su çiçeği geçirdim. kzamığım zatüreye bile bağladı.
aşısını olup geçirmediğim bir boğmaca var.

Her zamanki gibi yapın enfekte olabilecek şekilde ağzı açık vs bırakmazsanız sorun olmaz evde çalışan yoksa çok kasmayın kendinizi
Teşekkür ederim cevabınız için.
diğer yiyeceklere aslında hiç dikkat etmiyorum . Bu ürünler pastanelerin üretimi ve paketleniyor. O yüzden emin olamadım. Yani fabrikasyon ürünler gibi olmuyor. El değiyor üretilirken.

Aşıları uygun koşullarda saklamıyorlar eskiden bir de bozuk aşı hikayesi var ondandır.

Ama bu aşılar işe yaramıyor demek deği. Veremden insan ölmüyorsa aşılar sayesinde( diğerlerini saymak istemiyorum bile). Okula almıyorlar seni aşıların tam değilse abd de.
Yer yer tabi ki her aşının bazı bünyelerde yan etkileri oluyor, ama aşı olmamanın sonucunda ortaya çıkan tablo daha korkunç.

Bak bir virüs tıkadı herkesi eve.

60 yaş üzeri çıkmak yasak yazmış da arkadaş onun mesajını bulamadım siz alıntılamışsınız o yüzden size yazıyor gibi oldu da 65 yaş 60 mi çekildi
anladığım kadarıyla yasak gelmedi ama 60 yaş üstü de risk grubunda 60 yaş üstü de çıkmasın diye uyarıda bulundu.

Verem aşısının belli bir yaşa kadar koruyuculuğu vardır(Ergenlikten sonra korumuyor)
Veremde bagısıklıkta gelişmez tekrar olunabılırde ve dünyada ciddi anlamda veremden ölüm oranı vardır..
Allahtan tedavisi var ilaçları var..

Bir de herkesin djdjdjd yazlıklara kaçacak yazlığı var tek fakir benim
yazlıkların da şehirden farkı kalmadı. Benim bulunduğum ilçede bir tane migros var herkes mutlaka oraya gidiyor. Yani ilçede bir kişi de olsa o kişinin temas ettiği yüzeylerle kesin temas ediyorsunuz. Normal zamanlarda yazın trafik istanbul trafiği gibi zaten hep araçlar da istanbul plaka, çarşıya girilmiyor, konvoy oluyor. İnsanlar migrosta falan üstüsüte kuyruklarda. Artık yine öyle bir kalabalık gelirlerse nasıl olur bilmiyorum. Hastane de yok. yani var da yok, sağlık ocağı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…