Net bir bilgiye ulaşamadım ama aşının 5 hadi 10 yıl koruduğunu varsayalım ki o kadar yıl koruyuculuğu var mı meçhul, ben gittim o zaman :))) 42 yıl geçti koruyuculuğu gitmiştir ama izi var, ilkokula başlarken kızlarda omza erkeklerde dirsek hizasına yapıyorlardı, neden bilmem o zaman öyleydi, hain doktor amca dirseğime yaptı, o kadar mı erkeğe benziyordumbende uyuzum ya aşı yerime sinir oldum kurcaladım kocaman bir iz var şimdi hain doktor amca :)))
Ben bakmalı 1 saat olmadı, 16bin vaka bildirilmiş. Of :/ sabaha 1M olur herhalde.Worldometers da dün 850bindi diye hatırlıyorum. Bugün 927bin
Arkadaş bu mesajının nesine beğenmedim yapmışaynı harita bana da ulaştı :)
Ben aşı oldum ve tek bir bulaşıcı hastalık bile geçirmedim. Sizler nasıl geçirdiniz anlamadım.
Bana gıcık oluyoArkadaş bu mesajının nesine beğenmedim yapmış
o otobüs yasağını da iki gün sonra getirdiler millet son gün otogarlarda üst üste izdiham yarattılar. Şimdi de yollar dolar özel araçlarla.İş işten geçmiş olur bu geceden itibaren yasaklanmalı
Teşekkür ederim cevabınız için.Her zamanki gibi yapın enfekte olabilecek şekilde ağzı açık vs bırakmazsanız sorun olmaz evde çalışan yoksa çok kasmayın kendinizi
Teşekkür ederim. Balkonda birsüre bekleteceğim.Balkonunda bekletebılırsin açık şekilde 5-6 saat kadar..
bilim kurulu üyesi prof dedi açıkta 5-6 saate kadar kalmaz dedi virüs.
Geçmiş olsun.
Aşıları uygun koşullarda saklamıyorlar eskiden bir de bozuk aşı hikayesi var ondandır.nasıl?
sen küçüksündür.:)
tevellütü eski olanlar hepsini aşı olmasına rağmen geçirdi.
kızamık kabakulak su çiçeği geçirdim. kzamığım zatüreye bile bağladı.
aşısını olup geçirmediğim bir boğmaca var.
anladığım kadarıyla yasak gelmedi ama 60 yaş üstü de risk grubunda 60 yaş üstü de çıkmasın diye uyarıda bulundu.60 yaş üzeri çıkmak yasak yazmış da arkadaş onun mesajını bulamadım siz alıntılamışsınız o yüzden size yazıyor gibi oldu da 65 yaş 60 mi çekildi
Aşıları uygun koşullarda saklamıyorlar eskiden bir de bozuk aşı hikayesi var ondandır.
Ama bu aşılar işe yaramıyor demek deği. Veremden insan ölmüyorsa aşılar sayesinde( diğerlerini saymak istemiyorum bile). Okula almıyorlar seni aşıların tam değilse abd de.
Yer yer tabi ki her aşının bazı bünyelerde yan etkileri oluyor, ama aşı olmamanın sonucunda ortaya çıkan tablo daha korkunç.
Bak bir virüs tıkadı herkesi eve.
Evet bende yasak 60 yaşamı inecek acaba dedim ama Bakan uyardı sadece kronik hastalar ve 60 yaşında olanlar çıkmasın diyeanladığım kadarıyla yasak gelmedi ama 60 yaş üstü de risk grubunda 60 yaş üstü de çıkmasın diye uyarıda bulundu.
eğer bulaştıysa genelde 14 gün içinde çıkıyor belirtiler ortaya.Hadi diyelim uydu, hastalığın yayılımı kaçıncı gün bitecek nereden bilecek? 14 günde bitiyor mu ki bulaşıcılığı..
Belli oluyoBana gıcık oluyo
yazlıkların da şehirden farkı kalmadı. Benim bulunduğum ilçede bir tane migros var herkes mutlaka oraya gidiyor. Yani ilçede bir kişi de olsa o kişinin temas ettiği yüzeylerle kesin temas ediyorsunuz. Normal zamanlarda yazın trafik istanbul trafiği gibi zaten hep araçlar da istanbul plaka, çarşıya girilmiyor, konvoy oluyor. İnsanlar migrosta falan üstüsüte kuyruklarda. Artık yine öyle bir kalabalık gelirlerse nasıl olur bilmiyorum. Hastane de yok. yani var da yok, sağlık ocağı gibi.Bir de herkesin djdjdjd yazlıklara kaçacak yazlığı var tek fakir benim
Beyin akması belirtiler arasında yokDurumun özeti...
Eki Görüntüle 2612702
Onu da yeni belirti olarak ekleyelim.Beyin akması olabilir ama olmayabiliyordaBeyin akması belirtiler arasında yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?