bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Acaba hem 65 yaş üstü hem kalp hastası olan, yani en riskli gruptan iyileşen oluyo mudur hiç.
annemi düşüne düşüne takıntı yaptım iyice
Bende böyle bir soru soracaktım kronik rahatsızlığı olupta atlatabilen var mı acaba?? Annem tansiyon+astım babam karaciğer+diyabet

Acaba hem 65 yaş üstü hem kalp hastası olan, yani en riskli gruptan iyileşen oluyo mudur hiç.
annemi düşüne düşüne takıntı yaptım iyice

101 yaşında hastaların hasarsız iyileştiği (Çin), 21 yaşında bilinen kronik bir hastalığı olmayan kişilerin öldüğü (İngiltere) gibi haberler aldık. Yani virüsün ne yapabileceği ya da yapamayacağı konusunda net bişey söylemek zor gibi.

Bende böyle bir soru soracaktım kronik rahatsızlığı olupta atlatabilen var mı acaba?? Annem tansiyon+astım babam karaciğer+diyabet
100 yaş üstü iyileşenler var ama kronik hasta olup iyileşen var mı bilinmiyor sanırım
annemi her gördüğümde içim gidiyor son günlerimiz mi diye. dışarı çıkmıyoruz ama bu gidişle herkes enfekte olacakmış deniliyor

O cicek asisi Munecanim,az daha yukarisini yokla,hani şoyle beyaz tatli ufak bir lekecik:)

Çok sevindim bu yazdıklarınıza yeni bilgilerden haberim yoktu iyi oldu öğrendim

Daha önce de buraya yazmistim 65 yaş üstü tanıdığım herkesi arıyorum. Bu akşamda aradım. Güvenilir ya Facebook'ta her paylaşılan , zamanında domuz gribi oldu, kuş gribi oldu bilmem ne. Zatüreden bir yılda şu kadar ölen oluyormuş su bu söyledi. Ya ne diyeyim. Diyorum ki bu farklı bulaşma hizi farklı hastalık farklı, hepimize bulassa hastahaneye yigilim farkli. Bir şey paylaşırken herkesi kendimiz gibi bilmeyelim. Şimdiden boşver diyenlerle konuştum. Sinirim bozuldu.

Ahhaaa buldum,ufacik tefecik sporcuk bir kadinim diyordun,X kromozomunu farketmemisler

Evet bende aynı şekildeyim tamam evdeler oturuyorlar ama eninde sonunda herkes yakalanacak dendiğinde bitiyorum ben kendimde hamileyim eşim sigara içiyor ne kadar çok risk var...ama Allah var tabi hakkımızda hayırlısı neyse o olacak biz tedbirimizi alalım gerisi Allaha kalmış yoksa kafayı yeriz

Bugün, - saat itibariyle dün- uzunca bir zaman sonra ilk kez evden çıktım. Düğünüm iptal olsa da nikahıma az kaldı ve artık gidip ev sahibi ile sözleşme yapmam gerekiyordu. Biliyorsunuz telefon üzerinden uzun süre konuşsak da bir yerden sonra ev sahipleri beklemiyor, virüs salgın dinlemiyor ve sözleşme yapıp kiralarını almak istiyorlar bir an evvel.
Ev ise şuan oturduğum evin iki alt sokağında ve tenha bir muhit. Hele şimdilerde hepten sakin..
Ben maskeyle eldivenle dışarı çıkmış olmama rağmen, aman bir yere değmeyeyim diye normalin üzerinde bir çaba harcarken, ev sahibemiz çok rahattı, yemeğe davet etmek istedi, kahve yapmak istedi, ve ben bunu şaşkınlıkla izledim. Virüs salgın olduğunu söylüyoruz, ısrarla davet ediyor, ne bir eldiven, ne bir maske. Niyeti belki kötü değil ama, bir an, '' güzel ülkemdeki insanların çou böyleyse önü alınmaz bu durumun '' diye düşünerek eve geldim.
Akşam bu haberleri görünce de iyice moralim bozuldu.
BEN Mİ ÇOK TAKINTILIYIM, ETRAFIMDAKİLER Mİ ÇOK RAHAT BİLEMİYORUM. UMARIM BU KABUS BİR AN ÖNCE SON BULUR.

Katlanarak gidecek bu boyle. Hafta basinda 20 bini geceriz.. Boyle yazinca kiziyorlar ama durum bu.
Cok hizli ilerliyor.

Bizim burda 29 subatta cikti ilk vaka yani Turkiye'den once. Suan 2319 toplam vaka. Ve buraya Almanya, Fransa, Belcika'dan yani virusun yogun oldugu ulkelerden gunluk olarak gidip gelen cok fazla calisan vardi- hala bazi sektorlerde var. Ona ragmen vaka sayisi bu durumda.

Marketler ve eczaneler disinda her yer kapali. Mecbur olmadikca da kimse evinden cikmiyor.Sokaklar bombos. Evden calisabilen evden calisiyor. Insanlar cok fazla dikkat ediyor. Vakalar artmaya baslayinca insanlar korktu ve markette yogunluk oldu. Simdi marketlerin de sakin oldugunu soyluyorlar.

Hanımlar hayırlı geceler bir şey sormak istiyorum sizlere. Bi tanıdığımız var şu virüs sebebi ile işten çıkartıldı işyeri karantinaya alınmış. Yeni girmişti zaten. Kalacak yeri de yok bi galasında bi ablasına kalıyordu. Eniştesi evden kovmuş. Arkadaşının arasında kalıyor bu gece. Sonrası Allah kerim de ne yapılabilir acaba. İstanbuldayız.

Belki fark etmeden elini yuzune goturmustur Yoksa havayla da bulasiyor demektir.
Havayla bulasiyor sanirm ama maske yok muydu? Ya bilmiyorum kesinlikle hastayla olmasada illa ki dokunduğu bir yerde olabilir. Hiç-bir sey korumuyor mu acaba

Valiliğe gitsin yani su durumda sokakta kalacak değil allah yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…