Rabbim beni duyuyorsan yardımcı ol ;
bunları al bizden ve vesile de korona olsun....
Eki Görüntüle 2613001
Rabbim beni duyuyorsan yardımcı ol ;
bunları al bizden ve vesile de korona olsun....
Eki Görüntüle 2613001
Tekrar olursa gideyim salgın dönemi hastaneye gitmeye de korkuyor insanBen onu göz kararması olarak algıladım :/ geçici körlük sanmıyorum.. bi doktora danışın öyleyse ciddi bişi olmasın Allah korusun
Valla beni zaten kaygi bitiryor ben normalde de böyleyim çocukluk travmasi , 1. Sinfa giderken kamyon çarpmıştı ic kana vs baya ağır seyler yasadim, bikac senedir bunlar bende cikmaya başladı. Hastalıktan cok korkar oldum. Benim grafik inişli çıkışlı :) rahatlatiyorsunuz derken yalandan sikma anlaminda demedim. Iyi geliyorYa rahatlatmak maksatlı söylemiyorum aslında görüşüm bu. İsteyen katılır isteyen katılmaz ama o kadar felaket tellalığı yapmaya da gerek olmadığını düşünüyorum. Moral önemli diyorlar ya ciddi hastalık durumlarında, gerçekten önemli. Kendi kendimize panik yaparsak kaygımızı artırırsak bu süreci atlatmamız çok daha zor olur.
Bu hesabı Kazen mi kullanıyor cidden? Sanki başka biri yazıyormuş gibi geliyor okuduklarım.o zeytinler ile keçi boku birbirine girsin de ayıramadan hepsini çöpe dök emi !
Esra seni seviyoruz yerin ayrı bizde ... efsanesin Esra bacı
Hakikaten bunlar ne ?Bu hesabı Kazen mi kullanıyor cidden? Sanki başka biri yazıyormuş gibi geliyor okuduklarım.
Ilk günden beri bu lanet şeyin labaratuvarda üretildiğine emindim. Hâlâ eminim. Yok yarasa yemiş de bilmem ne.asla inanmıyorum.
Labaratuvar ortamında üretildiyse, o zaman ilacını vs de yapmışlardır. Bu sevindirici olurdu yalnız paylasmazlar gibi geliyorIlk günden beri bu lanet şeyin labaratuvarda üretildiğine emindim. Hâlâ eminim. Yok yarasa yemiş de bilmem ne.asla inanmıyorum.
Şuan asinin da olduğuna eminim. Kesin tedavi sağlayan ilacın da.
Bunun piyasaya sürülmesi icin istedikleri asamaya gelinmedi henüz demek .yani hem ölüm hem de ülkelerin ekonomik çöküşü anlamında planladıkları tablo yakalandığı zaman asiyi veya her ne haltsa onu piyasaya sürecekler. Buna eminim.
Ha o zamana kadar olan bize olacak açık ve net
Amerikanın kendi halkının ölüm rakamı umrunda mi sizce .normal bsy öngörür gibi ölecek kişi sayisini konusiyorlarAmerikanin kendi halkı da zor durumda ve ekonomisi darbe aldı ama?
canan karatay !
Kelle paca yiyin, tuzlu gargara yapin diyen Canan ve bize bulasmaz bizim irkimiza uygun degil diyen Oytun nerdeler cidden, korona kapmis olmasinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?