bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
heyoooooo kerim kınık piyasaya çıktı !

iyileşenin kanıyla tedavi diye bir şey uydurmuş bir tarafından CNN'de saçmalıyor....

Çinli doktor uzun bir mesainin ardından evine gitmek için yola çıkar
O kadar yorgundur ki asansörde bayılır
Kendine gelip asansörden çıkar biraz yürüdükten sonra tekrar bayılır fakat bu defa başını sert vurmuş ön dişlerini kaybetmiştir hastahaneye götürülen doktor ertesi gün tekrar işinin başına dönmüştür

Son düzenleme:
Valla beni zaten kaygi bitiryor ben normalde de böyleyim çocukluk travmasi , 1. Sinfa giderken kamyon çarpmıştı ic kana vs baya ağır seyler yasadim, bikac senedir bunlar bende cikmaya başladı. Hastalıktan cok korkar oldum. Benim grafik inişli çıkışlı :) rahatlatiyorsunuz derken yalandan sikma anlaminda demedim. Iyi geliyor

Yapılan son araştırmalara göre asemptomik ve hafif geçiren vakalar hesaplandığında ölüm oranı yüzde 0.66 ya gerilemiş.Bu açıklamayı bir bilim merkezi yapmış dün.

Korona virüs labaratuvarda mı üretildi?

Paylaşan oldu mu bilmiyorum. Şöyle bir iddia var videoda.
[/QUOTE]
Ilk günden beri bu lanet şeyin labaratuvarda üretildiğine emindim. Hâlâ eminim. Yok yarasa yemiş de bilmem ne.asla inanmıyorum.
Şuan asinin da olduğuna eminim. Kesin tedavi sağlayan ilacın da.
Bunun piyasaya sürülmesi icin istedikleri asamaya gelinmedi henüz demek .yani hem ölüm hem de ülkelerin ekonomik çöküşü anlamında planladıkları tablo yakalandığı zaman asiyi veya her ne haltsa onu piyasaya sürecekler. Buna eminim.
Ha o zamana kadar olan bize olacak açık ve net

Korona virüs labaratuvarda mı üretildi?

Paylaşan oldu mu bilmiyorum. Şöyle bir iddia var videoda.
Ilk günden beri bu lanet şeyin labaratuvarda üretildiğine emindim. Hâlâ eminim. Yok yarasa yemiş de bilmem ne.asla inanmıyorum.
Şuan asinin da olduğuna eminim. Kesin tedavi sağlayan ilacın da.
Bunun piyasaya sürülmesi icin istedikleri asamaya gelinmedi henüz demek .yani hem ölüm hem de ülkelerin ekonomik çöküşü anlamında planladıkları tablo yakalandığı zaman asiyi veya her ne haltsa onu piyasaya sürecekler. Buna eminim.
Ha o zamana kadar olan bize olacak açık ve net
[/QUOTE]
Labaratuvar ortamında üretildiyse, o zaman ilacını vs de yapmışlardır. Bu sevindirici olurdu yalnız paylasmazlar gibi geliyor

Kısacık bir zamanda yayınlanan ve her kitleye ulaşan coronavirus gerçeği belgeseli falan ne kadar planlanmış birşeydi.
Orada gecen bazı cümleler falan. Yok neymiş deniz ürünleri pazarına gitmeyin...böyle başlıyor belgesel.
Işte neymiş cin de son kurulan corona hastanesinin kapatildigi gun maskelerini cikarip gulumseyen doktorlarin goruntusu gunlerce heryerde dolasti.
Yersen

Labaratuvar ortamında üretildiyse, o zaman ilacını vs de yapmışlardır. Bu sevindirici olurdu yalnız paylasmazlar gibi geliyor
[/QUOTE]
Kesinlikle .kim ne derse desin aşısının da ilacının da bu virüsü planlı olarak üretenlerin elinde olduğuna eminim .
Ama dediğim gibi bekledikleri bir tablo var.ancak o gerçekleşince sürecekler piyasaya.
Zaten şimdi ortaya çıkarmaları virüsün lab.da üretildiğini iyice ispatlayacak bsy olacağı icin de bekleyecekler .

Kelle paca yiyin, tuzlu gargara yapin diyen Canan ve bize bulasmaz bizim irkimiza uygun degil diyen Oytun nerdeler cidden, korona kapmis olmasinlar.

Oytun TV100 mü ne orada program yapıyor. Canan'ı bilmiyorum da bizim bir hekim arkadaşa dava açmıştı en son. Twitter'dan eleştirmişti arkadaş onu, görmüş dava açmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…