bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Korona virüs labaratuvarda mı üretildi?

Paylaşan oldu mu bilmiyorum. Şöyle bir iddia var videoda.
Ilk günden beri bu lanet şeyin labaratuvarda üretildiğine emindim. Hâlâ eminim. Yok yarasa yemiş de bilmem ne.asla inanmıyorum.
Şuan asinin da olduğuna eminim. Kesin tedavi sağlayan ilacın da.
Bunun piyasaya sürülmesi icin istedikleri asamaya gelinmedi henüz demek .yani hem ölüm hem de ülkelerin ekonomik çöküşü anlamında planladıkları tablo yakalandığı zaman asiyi veya her ne haltsa onu piyasaya sürecekler. Buna eminim.
Ha o zamana kadar olan bize olacak açık ve net
[/QUOTE]
Bende en başından beri aynı düşüncedeyim.Amaç öldürmek değil aslında.Öyle olsa bulaşan kimse kurtulmazdı.Amaç istedikleri doğrultusunda bizi korkutarak şekillendirmek.Evet kesinlikle,bir zaman sonra o aşıyı önümüze koyacaklar..

Bende en başından beri aynı düşüncedeyim.Amaç öldürmek değil aslında.Öyle olsa bulaşan kimse kurtulmazdı.Amaç istedikleri doğrultusunda bizi korkutarak şekillendirmek.Evet kesinlikle,bir zaman sonra o aşıyı önümüze koyacaklar..
[/QUOTE]
Kesinlikle. Asıl amaç ölüm değil, ölüm kısmı işin bonusu.

Tamam halk bilinçsiz diyelim kabul etmeye çalışalım da devlet nasıl izin veriyor buna Çok mu zor su parayı insanların banka hesabına yatırmak ?

Hadi ilk ay yatirdilar diyelim. Bu virus olayinin eylule kadar surme ihtimali var dedi avrupali bilim adamlari var.
Boyle birseyi hic bir devlet o kadar ay idare edemez.

Buraya yazmamıştım da yazayım. Eşim COVID+ bir hastayı muayene ettiği için test yaptırmıştı. Sonucu şimdi aldık, negatifmiş. Risk her daim var ama olsun rahatladım baya.

Gözünüz aydin. Görevleri hem cok kutsal hem çok zor. kuzenimde doktor istanbulda. Ailecek hatta sülalecek diken üstündeyiz. bu süreçte belki parayla verilen hizmet ödenmez ama ayda 3 maas ödeme almalari lazim.

Gözünüz aydin. Görevleri hem cok kutsal hem çok zor. kuzenimde doktor istanbulda. Ailecek hatta sülalecek diken üstündeyiz. bu süreçte belki parayla verilen hizmet ödenmez ama ayda 3 maas ödeme almalari lazim.

Korunsalar yeter ya inanın kimse maaşında parasında değil bu süreçte. Allahtan o da muayene ederken korunaklı bakmış ve uzun süre temas etmemiş. Hasta vefat edince endişelendik ama negatif çıktı şükürler olsun. Teşekkürler.

Cinde hastalarda ek olarak Çin tıbbinin uygulandığını soyluyorlar. Tedavilerindeki başarının sebebi bu olabilir ama modern tipta yeri ne kadar tartisilir.

yaslilari korumak icin evde kalsinlar denmesini, yaslilarda korona var anlayan bizim millet, kelle pacanin bir mucize oldugunada inanir..haklisin yani..

Not: kelle paca maca pek hazetmem

Ya ben deliricem ya televizyonlarda baş baş bağırıyorlar sosyal mesafe diye maske takın çıkarken diyorlar evden çıkmayın bu iş ciddi diyorlar benim bulunduğum ilde insanların umrunda deil ya ben sadece markete gidiyorum ki oda evinin hemen yanında korka korka maskeyle gidiyorum bir bakıyorum markettin içi tıklım tıklım maske takıyorum diye uzaylı görmüş gibi bakıyor insanlar ya kasada biri varken 2 metre ötede bekliyorum sıra bana gelince kasadan biraz uzakta durmama rağmen millet dip dibe kuyruğa giriyor ben daha ürünleri alırken kasanın dibine dibine yanaşıyorlar ya insanlar bunun ciddiyetini anlamadı yada umursamıyorlar ya kimseye de bisey söyleyemiyorum birine biraz uzakta durususunuz diye rica ettim kibarlara söyledim başladı homurdanmaya ben hastalığım niye çekilecekmişim falan diye homur homur homurdaniyor insanlar artık soylemiyecegimde hiçbişey bumudur sosyal mesafe bence insanlar bu işi henüz anlamamış deliricem ya bidahada zaten alışverişimizi internetten yapıcaz bunun ciddiyetini anlamadı burdaki insanlar ki vaka corona vaka satışınıza burda 20 nin üstünde ölüm yok diye insanlar gevşiyor sanırım sağlık bu sağlık herşeyden önemli yaa

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun koronavirüsle mücadelede nisan ayının ilk haftasına dikkat çekmesinin ardından İçişleri Bakanlığı, 30 büyükşehirin valilerini uyardı ve risk durumuna göre sokak, cadde, mahalle, semt veya ilçenin tamamında karantina uygulanması istendi. Salgının seyrine göre İstanbul'da sokağa çıkma yasağının uygulanması gündemde.
tr.sputniknews.com da

Buraya yazmamıştım da yazayım. Eşim COVID+ bir hastayı muayene ettiği için test yaptırmıştı. Sonucu şimdi aldık, negatifmiş. Risk her daim var ama olsun rahatladım baya.

yapilan test hangisi astoria bilgin var mi? eger yeni gelen hizli test kitlerindense onu belli bir sure sonra tekrar yaptirmak gerek.

heyoooooo kerim kınık piyasaya çıktı !

iyileşenin kanıyla tedavi diye bir şey uydurmuş bir tarafından CNN'de saçmalıyor....
Ne cahilsin amca ya sen
Gercekten yazdiklarini okurken sinirleniyorum kicinin ustunde oturdugun yerden edindigin yuksek bilgiyle yillardir baska hastaliklar icin uygulanan simdi corona icin bircok ulkede denenen tedavi yontemine laf ettin
Zaten yaziklarinin hepsi bos laf işsizliginden buraya sarmissin bacim macim diye laf yetistiriyorsun buraya
Burada yazan baya kulturlu bilgili insanlar var sana nasıl tahammul edip seslerini cikarmiyorlar onu sa merak ediyorum kendi sitenin kalitesini dusuren bir insan
Neyse daha yazardim da bosver hadi simdi beni banlayip arkamdan atip tut burda birsuru uyeye yaptigin gibi

M Mismas mi diyeyim ? S Simura mı diyeyim ? hangibirini diyeyim bilemedim ...

50 tane üye adı alıp dengesizlik yapınca işte tam böyle ruh haline bürünüyoruz...

Cahil cesaretinin vucut bulmus hali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…