Cok gecms olsun ya insallah negatif olqrak devam eder
Ne güzelBeni bugün markete almadılar 12 yaşından küçük çocukların markete girmesi yasakmiş
Ilk günden beri bu lanet şeyin labaratuvarda üretildiğine emindim. Hâlâ eminim. Yok yarasa yemiş de bilmem ne.asla inanmıyorum.
Bende en başından beri aynı düşüncedeyim.Amaç öldürmek değil aslında.Öyle olsa bulaşan kimse kurtulmazdı.Amaç istedikleri doğrultusunda bizi korkutarak şekillendirmek.Evet kesinlikle,bir zaman sonra o aşıyı önümüze koyacaklar..Ilk günden beri bu lanet şeyin labaratuvarda üretildiğine emindim. Hâlâ eminim. Yok yarasa yemiş de bilmem ne.asla inanmıyorum.
Şuan asinin da olduğuna eminim. Kesin tedavi sağlayan ilacın da.
Bunun piyasaya sürülmesi icin istedikleri asamaya gelinmedi henüz demek .yani hem ölüm hem de ülkelerin ekonomik çöküşü anlamında planladıkları tablo yakalandığı zaman asiyi veya her ne haltsa onu piyasaya sürecekler. Buna eminim.
Ha o zamana kadar olan bize olacak açık ve net
Tamam halk bilinçsiz diyelim kabul etmeye çalışalım da devlet nasıl izin veriyor buna Çok mu zor su parayı insanların banka hesabına yatırmak ?
Buraya yazmamıştım da yazayım. Eşim COVID+ bir hastayı muayene ettiği için test yaptırmıştı. Sonucu şimdi aldık, negatifmiş. Risk her daim var ama olsun rahatladım baya.
Gözünüz aydin. Görevleri hem cok kutsal hem çok zor. kuzenimde doktor istanbulda. Ailecek hatta sülalecek diken üstündeyiz. bu süreçte belki parayla verilen hizmet ödenmez ama ayda 3 maas ödeme almalari lazim.
yaslilari korumak icin evde kalsinlar denmesini, yaslilarda korona var anlayan bizim millet, kelle pacanin bir mucize oldugunada inanir..haklisin yani..Burda sorun onerilerde değil, onerilerin birer mucize gibi sunulmasinda ve insanlari rehavete suruklemesinde.
Herkes ayni anlama kapasitesinde degil, uzman unvani altinda biri tv ye cikip kelle paca icin, tuzlu suyla gargara yapin, muslumana bulasmaz, türk' ü oldurmez derse, ben abdest alirim, kelle yerim, bana bisey olmaz diyecek milyonlar var bu ülkede,boyle bir vebali, bir bilim insani almamaliydi.
Buraya yazmamıştım da yazayım. Eşim COVID+ bir hastayı muayene ettiği için test yaptırmıştı. Sonucu şimdi aldık, negatifmiş. Risk her daim var ama olsun rahatladım baya.
Ne cahilsin amca ya senheyoooooo kerim kınık piyasaya çıktı !
iyileşenin kanıyla tedavi diye bir şey uydurmuş bir tarafından CNN'de saçmalıyor....
Ne cahilsin amca ya sen
Gercekten yazdiklarini okurken sinirleniyorum kicinin ustunde oturdugun yerden edindigin yuksek bilgiyle yillardir baska hastaliklar icin uygulanan simdi corona icin bircok ulkede denenen tedavi yontemine laf ettin
Zaten yaziklarinin hepsi bos laf işsizliginden buraya sarmissin bacim macim diye laf yetistiriyorsun buraya
Burada yazan baya kulturlu bilgili insanlar var sana nasıl tahammul edip seslerini cikarmiyorlar onu sa merak ediyorum kendi sitenin kalitesini dusuren bir insan
Neyse daha yazardim da bosver hadi simdi beni banlayip arkamdan atip tut burda birsuru uyeye yaptigin gibi
Cahil cesaretinin vucut bulmus hali..Ne cahilsin amca ya sen
Gercekten yazdiklarini okurken sinirleniyorum kicinin ustunde oturdugun yerden edindigin yuksek bilgiyle yillardir baska hastaliklar icin uygulanan simdi corona icin bircok ulkede denenen tedavi yontemine laf ettin
Zaten yaziklarinin hepsi bos laf işsizliginden buraya sarmissin bacim macim diye laf yetistiriyorsun buraya
Burada yazan baya kulturlu bilgili insanlar var sana nasıl tahammul edip seslerini cikarmiyorlar onu sa merak ediyorum kendi sitenin kalitesini dusuren bir insan
Neyse daha yazardim da bosver hadi simdi beni banlayip arkamdan atip tut burda birsuru uyeye yaptigin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?