bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Burda sorun onerilerde değil, onerilerin birer mucize gibi sunulmasinda ve insanlari rehavete suruklemesinde.
Herkes ayni anlama kapasitesinde degil, uzman unvani altinda biri tv ye cikip kelle paca icin, tuzlu suyla gargara yapin, muslumana bulasmaz, türk' ü oldurmez derse, ben abdest alirim, kelle yerim, bana bisey olmaz diyecek milyonlar var bu ülkede,boyle bir vebali, bir bilim insani almamaliydi.

Bu hesabı Kazen mi kullanıyor cidden? Sanki başka biri yazıyormuş gibi geliyor okuduklarım.

Kazen de insan onun da sinirlerini gidip gelebilir bence bu zamanlar

bende birgün önce herkese metanetli olun derken ertesi güne aglamakli ruh haline girebiliyorum

maf ettin bizi corona

Öyle bir algı oluştu ki insanlarda umreye gidenler pis kaka oldular. Insanlarin seyehat ve ibadet özgürlügü yokmu. bazisi 5 yildizli otellerde yurtdisi seyehatleri yapar bazisida umreye gider ibadet eder. Bu bir tercih meselesidir. Kimse bizden para istemiyor umreye gidebilmek icin. Hem kim hastalik kapmak ister . Sanki ceplerinde virüsü saklamislarda kendilerine bulasmamis gelip bizlere kötülük olsun istemisler. Facebook ta insanlar umreye gidenlere hakaretler ediyor dalga geciyorlar. cok cirkin resimler karikatürler paylasiliyor. bu tip msj lar yayinlayanlar akrabam bile olsa engelliyorum.

Benim de Ağustos'taydı. İptal edilebilir muhtemelen ki edilecek. Umrum değil valla. Sağlıktan önemli değil yuva kursak ne kurmasak ne ne yapalım.
Temmuzda düğünü olan arkadaşım kesin olur o zamana diyor ama bilmiyorum , benim de eylülün ilk haftasıydı daha nikah günü almamıştık

Amerikanın kendi halkının ölüm rakamı umrunda mi sizce .normal bsy öngörür gibi ölecek kişi sayisini konusiyorlar
Nature Medicine dergisinde yayınlanan ilk makale, bilim insanların korona virüsün genel genom dizisi üzerinde yaptığı incelemeler sonucu hazırlanmış. Makaleye göre bilim insanları, incelemeler kapsamında korona virüsün genom dizisinin yarasa ve pangolinde bulunan virüslerle benzer olduğunu saptadı. Böylece uzmanlar korona virüsün laboratuvarda hazırlandığına dair herhangi bir kanıt bulamadı. Yani korona virüs bilim insanlarına göre bir genetik mühendislik ürünü değil, doğal yaşamın bir ürünü.

"Korona virüs biyolojik silah mı?"

Makalede imzası olan baş araştırmacı Kristian Andersen, koronavirüs için mevcut genom dizisi verilerini karşılaştırdıklarını ve sonuç olarak koronavirüsün doğal süreçlerden kaynaklandığının kesinleştiğini söylüyor. Böylece koronavirüsün herhangi bir biyolojik silah olmadığı, devletlerin yeni nesil savaşı olmadığı bizzat bilim ışığında kanıtlanmış oldu

Sizin dediğiniz de ihtimal dahilinde ancak bu virusun hayvanlardan bulaştığını düşünüyorum halen AIDS de maymunlardan bulaşmis zamanında kanıtlanmış bir gercek.Bu hayvanların virüs taşıma ihtimali yüksek sonuçta vahşi dogadalar.

Benim gec kapmak istememin nedeni virüsün mutasyona uğrayacağıni dusunmem. Yoksa ne insanlardan ne de hastanelerden umudum yok.

Temmuzda düğünü olan arkadaşım kesin olur o zamana diyor ama bilmiyorum , benim de eylülün ilk haftasıydı daha nikah günü almamıştık

Kesin konuşamıyorum ben o kadar. Virüsün yayılımı yavaşlasa bile toplu ortamlar gene de sorun olacaktır.

Buraya yazmamıştım da yazayım. Eşim COVID+ bir hastayı muayene ettiği için test yaptırmıştı. Sonucu şimdi aldık, negatifmiş. Risk her daim var ama olsun rahatladım baya.
Her hasta sonrasi test mi yapiliyor calisan a ..... Bilmedigim icin soruyorm yapiliyorsa guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…