Kelle paca vs. Direnci guclendirmek icin demedi mi bu kadin? Yani zaten bu hastalik direnci guclu olanda daha hafif gorulmuyor mu? En son vitamin aldigim dukkana gittigimde kadin, uzun yillardir ilk defa bu kadar satis yaptigini soyledi. Yani olay direnc degil mi kismen?
Bu hesabı Kazen mi kullanıyor cidden? Sanki başka biri yazıyormuş gibi geliyor okuduklarım.
Oytun TV100 mü ne orada program yapıyor. Canan'ı bilmiyorum da bizim bir hekim arkadaşa dava açmıştı en son. Twitter'dan eleştirmişti arkadaş onu, görmüş dava açmış.
Kazen de insan onun da sinirlerini gidip gelebilir bence bu zamanlar
bende birgün önce herkese metanetli olun derken ertesi güne aglamakli ruh haline girebiliyorum
maf ettin bizi corona
Umreciler kadar taş düşsün başınıza demek geliyor içimden de demiyorum.
Amerika'da 10 gün içinde en az 200 bin insan ölecek, TÜrkiye'de ki sayıyı kestiremiyorlar bile diyorum.
Neden takıldınız ümrecilere ?
yarısı ümrecilerden geldiyse yarısı da başkalarından geldi ?
suçlu mu arıyorsunuz ?
adam gitmiş ümreye ! oradayken bu olay olmuş suçu ne ?
gelmiş karantinaya almışlar 14 gün karantina da klamış.
kaçmak isteyenler olmuş ! neden hepsine mal ediyorsunuz bunu ?
Yurtdışıdnan gelen hoppala ablayı otobüsten alıp başak yere götürmediler mi ?
kafalar işte kafalar bunun Umre ile bilmem ne ile alakası yok !
Ümreciler kadar taş düşsün başınıza emi ....
ne umreymiş arkadaş 2 gün sonra ölüp gidecek hala umre de umre
Temmuzda düğünü olan arkadaşım kesin olur o zamana diyor ama bilmiyorum , benim de eylülün ilk haftasıydı daha nikah günü almamıştıkBenim de Ağustos'taydı. İptal edilebilir muhtemelen ki edilecek. Umrum değil valla. Sağlıktan önemli değil yuva kursak ne kurmasak ne ne yapalım.
Nature Medicine dergisinde yayınlanan ilk makale, bilim insanların korona virüsün genel genom dizisi üzerinde yaptığı incelemeler sonucu hazırlanmış. Makaleye göre bilim insanları, incelemeler kapsamında korona virüsün genom dizisinin yarasa ve pangolinde bulunan virüslerle benzer olduğunu saptadı. Böylece uzmanlar korona virüsün laboratuvarda hazırlandığına dair herhangi bir kanıt bulamadı. Yani korona virüs bilim insanlarına göre bir genetik mühendislik ürünü değil, doğal yaşamın bir ürünü.Amerikanın kendi halkının ölüm rakamı umrunda mi sizce .normal bsy öngörür gibi ölecek kişi sayisini konusiyorlar
Bugune kadar görülen salgın hastalıklardan hangisi herkese bulaşmış?
Bu herkese bulaşacak söylemine katılmıyorum.
Bu mantıkla O zaman, sokağa çıkma yasağı istemesin kimse , hayata aynen devam edelim.
Amaç virüsü gec kapıp sağlık sistemini cokertmemek kısmına da katılmıyorum. Kesin tedavi olmadıkça zaten ne zaman kaparsan kap ölünür.olay vücuduna kalmış.
Burada deli gibi kendimizi korumaya çalışırken, kimse çıkıp da amacım virüsü gec kapmak demesin
Herkes gayet de hiç kapmamanin gayretinde.
Temmuzda düğünü olan arkadaşım kesin olur o zamana diyor ama bilmiyorum , benim de eylülün ilk haftasıydı daha nikah günü almamıştık
evet yasak geldi gectigimiz haftaBeni bugün markete almadılar 12 yaşından küçük çocukların markete girmesi yasakmiş
Sen 12 yaşından küçükmüsün:)Beni bugün markete almadılar 12 yaşından küçük çocukların markete girmesi yasakmiş
Kaç yaşındasinkiBeni bugün markete almadılar 12 yaşından küçük çocukların markete girmesi yasakmiş
Her hasta sonrasi test mi yapiliyor calisan a ..... Bilmedigim icin soruyorm yapiliyorsa guzelBuraya yazmamıştım da yazayım. Eşim COVID+ bir hastayı muayene ettiği için test yaptırmıştı. Sonucu şimdi aldık, negatifmiş. Risk her daim var ama olsun rahatladım baya.
Doğru anlatamadim yanımda 1 yaşinda çocuğum vardı onu almadilar yaniSen 12 yaşından küçükmüsün:)
Her hasta sonrasi test mi yapiliyor calisan a ..... Bilmedigim icin soruyorm yapiliyorsa guzel
Doğru anlatamadim yanımda 1 yaşinda çocuğum vardı onu almadilar yani
Cok gecms olsun ya insallah negatif olqrak devam ederŞüphelendiği için yaptırdı, muayene ettiği hastayla direkt teması olduğu ve hasta 3 gün sonra vefat ettiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?