Cahil cesaretinin vucut bulmus hali..
Covid-19 lu yürek mi yedin kardeşNe cahilsin amca ya sen
Gercekten yazdiklarini okurken sinirleniyorum kicinin ustunde oturdugun yerden edindigin yuksek bilgiyle yillardir baska hastaliklar icin uygulanan simdi corona icin bircok ulkede denenen tedavi yontemine laf ettin
Zaten yaziklarinin hepsi bos laf işsizliginden buraya sarmissin bacim macim diye laf yetistiriyorsun buraya
Burada yazan baya kulturlu bilgili insanlar var sana nasıl tahammul edip seslerini cikarmiyorlar onu sa merak ediyorum kendi sitenin kalitesini dusuren bir insan
Neyse daha yazardim da bosver hadi simdi beni banlayip arkamdan atip tut burda birsuru uyeye yaptigin gibi
Olmayan bir şeyi yazmış bence .hakaret etmeden yazmış dilediği gibi eleştirir.
Olmayan bir şeyi yazmış bence .
Aboo yurek mi yedin sen aslan parcasiNe cahilsin amca ya sen
Gercekten yazdiklarini okurken sinirleniyorum kicinin ustunde oturdugun yerden edindigin yuksek bilgiyle yillardir baska hastaliklar icin uygulanan simdi corona icin bircok ulkede denenen tedavi yontemine laf ettin
Zaten yaziklarinin hepsi bos laf işsizliginden buraya sarmissin bacim macim diye laf yetistiriyorsun buraya
Burada yazan baya kulturlu bilgili insanlar var sana nasıl tahammul edip seslerini cikarmiyorlar onu sa merak ediyorum kendi sitenin kalitesini dusuren bir insan
Neyse daha yazardim da bosver hadi simdi beni banlayip arkamdan atip tut burda birsuru uyeye yaptigin gibi
O kadar ayrıntı bilemiyorum ben tabiieksik yazmış pijemalar var üzerimde, sümerbank boyuna çizgili ...
Entube daha ağır canım malesef. Boğazdan ciğere 20cmlik bir boru sokuyorlar, makineye bağlı bir şekilde nefes alabiliniyor entube edilince, kendi kendine nefes alamıyor yani. Allahım hastalara şifalar versin, olmayanları da korusun...Entübe hastayla yoğun bakım hasta arasında ne fark var?
Hangisinin durumu daha ağır
entube diye biliyorum solunum icin destek gerekiyor cunkuEntübe hastayla yoğun bakım hasta arasında ne fark var?
Benim bildiğim entübe hastaEntübe hastayla yoğun bakım hasta arasında ne fark var?
Entübenin durumu daha ağırrEntübe hastayla yoğun bakım hasta arasında ne fark var?
Entübe hastalar solunum cihazına bağlı hastalar, cihaz olmadan nefes almakta güçlük çekiyorlar. Yoğun bakımda sürekli gözetim altında tutulması gereken hastalar bulunuyor, rahatsızlığına göre müdahelesi yapılıyor diye biliyorum.Entübe hastayla yoğun bakım hasta arasında ne fark var?
eksik yazmış pijemalar var üzerimde, sümerbank boyuna çizgili ...
O kadar kızılacak bir mesaj değildi ki sizin yazdığınızeksik yazmış pijemalar var üzerimde, sümerbank boyuna çizgili ...
Yoğun bakım hastası daha ağırEntübe hastayla yoğun bakım hasta arasında ne fark var?
O kadar kızıla ak bir mesaj değildi ki sizin yazdığınızAcaba başka şeye mi kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?