bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Entübe hastayla yoğun bakım hasta arasında ne fark var?
Hangisinin durumu daha ağır

Covid-19 lu yürek mi yedin kardeş

Aboo yurek mi yedin sen aslan parcasi

Entube daha ağır canım malesef. Boğazdan ciğere 20cmlik bir boru sokuyorlar, makineye bağlı bir şekilde nefes alabiliniyor entube edilince, kendi kendine nefes alamıyor yani. Allahım hastalara şifalar versin, olmayanları da korusun...

Insanlara karşı nefretim giderek artiyor. Antalya'da sokakta 51 genc parti verip dansoz oynatmış. Bu vicdansizlari kim yetiştirdi? Nasil bir ulkede yaşıyor olduk? Hayata devam etmek bu mu şimdi?

392 lira para cezası kesilmis. Hayir efendim bunlari hastaneye goturup ekipmansiz hastaneyi temizleteceksin.

Entübe hastalar solunum cihazına bağlı hastalar, cihaz olmadan nefes almakta güçlük çekiyorlar. Yoğun bakımda sürekli gözetim altında tutulması gereken hastalar bulunuyor, rahatsızlığına göre müdahelesi yapılıyor diye biliyorum.

Hatay'da freni patlayan tır şehir girişinde korona testi için bekleyen araçlara çarparak ortalığı savaş alanına çevirmiş.
5 can kaybı ve çok sayıda yaralı var.
Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Ölümün nerde, ne zaman geleceği belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…