bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bir şeyi merak ediyorum. Hastalığı bugün kapan birisinde belirtiler 14 gün sonra mı gösteriyor? Yoksa ikinci üçüncü gün kendini belli ediyor mu az çok

esra eroldan iğreniyorum yahu sevdiğimi nereden çıkardınız ?

dalga geçiyorum.... geçende de yazdım ya Esra Erol beni banladı her yerden hakaret ettim diye... Aslında ben programına hakaret etmiştim

:))))

Bir şeyi merak ediyorum. Hastalığı bugün kapan birisinde belirtiler 14 gün sonra mı gösteriyor? Yoksa ikinci üçüncü gün kendini belli ediyor mu az çok

hemen bu gece ateşlebilir, sabahıda bulabilir 14. günde olabilir.

Hastalık 14 gün içinde aktif oluyor 1. veya 14. gün farketmiyor.

Eğer 14 gün izole yaşayıp 15 gün hiç bir belirtisi yoksa temizsinizdir.

kimisinde 2 günde kimisinde 14 gün içerisinde çıkıyormuş belirtiler.kişiye göre değişen bir durum muş.

Tvde bir dr en çok 7-8 günlerde kendisini gösteriyor dedi

ben en son okudugumda ortalama 5. gunde cikiyor yazilmisti ama kisiye gore degisiyordue buda

Ve gülerek anlatıyorlar emin olun gram pişmanlık yok

bu yazıyı sizin yazmanıza paylaşmanıza hiç sasirmadim..

yönetici olarak dine inanca saydıran safsatanın alasını yazmış birinin yazısını paylaşmak ne kadar da yöneticiye uygun..
başka din üzerinden böyle bir yazı yazılmış olsa eminim paylaşırdın..
paylasani "dini içerik insanların inançlarını küçümseme vs vs" deyip banlardınız..
ama konu islam ise savunanlar banlanır..
yazık.

keşke sonrasında ki yorumları ve yazının başında ki mesajı da okusaydınız.

Lütfen gözleriniz ile değil beyniniz ile takip edin siteyi

Bu kumasin arasina elektrik supurgesi torbalari var ya bez gibi ondan koyup dikilebilir daha koruyucu olur.

keşke sonrasında ki yorumları ve yazının başında ki mesajı da okusaydınız.

Lütfen gözleriniz ile değil beyniniz ile takip edin siteyi

kendinize de aynı tavsiyede bulunun..
ben gözlerimle de beynimle de takip ediyorum..
hakaret boyutuna girince zeki olmuyorsunuz hatırlatayım..
yönetici..
yıllardır takip ediyorum kimin neye saldırdığını nerden vurduğunu da az çok anlıyorum rahat olun..

Görünen oki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Siz beni din düşmanı gibi gösterip aklınız sıra hedef gösteriyorsunuz ama herkesi kendiniz gibi bilmeyin. Bunlardan beslenenler ortada.

Görünen oki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Siz beni din düşmanı gibi gösterip aklınız sıra hedef gösteriyorsunuz ama herkesi kendiniz gibi bilmeyin. Bunlardan beslenenler ortada.

başka yazılarınızda görelim nötr müsünüz işinize gelen yazıları mi paylaşıyorsunuz?..
ben yada herhangi bir üye paylaşmış olsa dini içerik polemik deyip ban' i yerdik..
paylaştığınız yazıyı beğenmedim.
bırakın da beğenip beğenmeme karşıt fikir söyleme hakkım olsun yoksa sitenin ne anlamı kalır değil mi ?..

hanımefendi fikrinizi söylediniz diye bir yaptırım mı yaptık size ?

hala aaa beni eziyorlar beni eziyorlar modundasınız ?

Nötr veya değil o kısmı sizi ilgilendirdiğini hiç sanmıyorum. Dedik ki yazının başı ve sonrasındaki yorumları okursanız açıklaması var.

Yeniliyorum beni din düşmanı gibi göstermeye çalışıyorsunuz yapmayın bunu ! buna o müthiş zekanı yetemez.

etti 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…