Siz söyleyince aklıma geldi.Çinde virüsten sonra insanlar mahkemeye kosmuslar..bosanmak icin.. acaba Turk halkinin durumu ne olacak. Hazir korona morona demisken su herifi bende bosicam bence arada kaynasin
hanımefendi fikrinizi söylediniz diye bir yaptırım mı yaptık size ?
hala aaa beni eziyorlar beni eziyorlar modundasınız ?
Nötr veya değil o kısmı sizi ilgilendirdiğini hiç sanmıyorum. Dedik ki yazının başı ve sonrasındaki yorumları okursanız açıklaması var.
Yeniliyorum beni din düşmanı gibi göstermeye çalışıyorsunuz yapmayın bunu ! buna o müthiş zekanı yetemez.
etti 2
Ve virüs bunlara değil de gelir bize bulaşır. Yani nedir bu "sakınan göze çöp batar" mı?Ya ben deliricem ya televizyonlarda baş baş bağırıyorlar sosyal mesafe diye maske takın çıkarken diyorlar evden çıkmayın bu iş ciddi diyorlar benim bulunduğum ilde insanların umrunda deil ya ben sadece markete gidiyorum ki oda evinin hemen yanında korka korka maskeyle gidiyorum bir bakıyorum markettin içi tıklım tıklım maske takıyorum diye uzaylı görmüş gibi bakıyor insanlar ya kasada biri varken 2 metre ötede bekliyorum sıra bana gelince kasadan biraz uzakta durmama rağmen millet dip dibe kuyruğa giriyor ben daha ürünleri alırken kasanın dibine dibine yanaşıyorlar ya insanlar bunun ciddiyetini anlamadı yada umursamıyorlar ya kimseye de bisey söyleyemiyorum birine biraz uzakta durususunuz diye rica ettim kibarlara söyledim başladı homurdanmaya ben hastalığım niye çekilecekmişim falan diye homur homur homurdaniyor insanlar artık soylemiyecegimde hiçbişey bumudur sosyal mesafe bence insanlar bu işi henüz anlamamış deliricem ya bidahada zaten alışverişimizi internetten yapıcaz bunun ciddiyetini anlamadı burdaki insanlar ki vaka corona vaka satışınıza burda 20 nin üstünde ölüm yok diye insanlar gevşiyor sanırım sağlık bu sağlık herşeyden önemli yaa
Ben anlamadım o halde espriyi. Neyse iyi ki espriymiş. Rahatladımesra eroldan iğreniyorum yahu sevdiğimi nereden çıkardınız ?
dalga geçiyorum.... geçende de yazdım ya Esra Erol beni banladı her yerden hakaret ettim diye... Aslında ben programına hakaret etmiştim
:))))
Bizim erkeklerin geneli hödük .. evliliklerin cogu kadinin gayretiyle var ve devam ediyor..gercekten bu konularda cok doluyum. Kendim icin diil tamamen ama insanimizin erkek cocuk yetistrmekte basarili olduguna inanmiyorumSiz söyleyince aklıma geldi.
Ülkemizde bu dönemde malesef kadına şiddet , aile içi şiddet çok arttı. Malum sebepten dolayı. Bazı kötü insanlar stres altına girince iyice saldırganlaşırlar. Evde ellerinin altında kim varsa ona saldırıyorlar.
Niye ya ne zararı var adamların size?Çinde virüsten sonra insanlar mahkemeye kosmuslar..bosanmak icin.. acaba Turk halkinin durumu ne olacak. Hazir korona morona demisken su herifi bende bosicam bence arada kaynasin
Ayy hayattan bezmisim heriften mi bezmicemNiye ya ne zararı var adamların size?Biz eşimle 12 marttan beri dipdibeyiz, daha hiç sıkılmadık
Doğru... Geçen eşim ile bunu konuşuyorduk dışarı çıkma yasağı gelse kocaları evden gitsin diye gözünün içine bakan kadınların vay haline. Bende açıkçası stres ile artış olacağını düşünenlerdenim. Bugün haberlerde gördüm hangi ülke hatırlamıyorum dışarı çıkma yasağı ilan edildiğinde kadınlardan 3 şey yapmaları istenmiş. Evde bakımlı olmaları, ve çok konuşup eşlerini rahatsız etmemeleri 3. Hatırlamıyorum. Sonrasında tepki alınca özür dilemiş.Siz söyleyince aklıma geldi.
Ülkemizde bu dönemde malesef kadına şiddet , aile içi şiddet çok arttı. Malum sebepten dolayı. Bazı kötü insanlar stres altına girince iyice saldırganlaşırlar. Evde ellerinin altında kim varsa ona saldırıyorlar.
Cikip bi duygu somurdu evlilik programlari kalkacaginda guyya birakiyordu tv yi. Noldu? Daha sacma bi programla ekranlarda. Kimin eli kimin cebinde belli degil birde insanlara kotu ornek bence. Bir cok anne izlio bunu cocugunun yaninda, hayatta izlemiyorum zatende cocuklar goruncede hemen zapesra eroldan iğreniyorum yahu sevdiğimi nereden çıkardınız ?
dalga geçiyorum.... geçende de yazdım ya Esra Erol beni banladı her yerden hakaret ettim diye... Aslında ben programına hakaret etmiştim
:))))
Bir posta bekliyorum 1 haftadır, gelmeyince dedim aşağıya gidip posta kutusuna bakayım oraya mı attılar haber vermeden diye.. 2.katta oturduğum daire.. Önce kapı aralığından apartmanı dinledim insan var mı diye, sonra yangından mal kaçırır gibi jet hızıyla indim çıktım merdivenleriArtik herhlde oyle geriliyorumki bazen olaylara tepkilerim degisti. Ya Rabbim gunluk hayatimiz ne kdr guzelmis insanlardan korkmadan dokunmak konusmak . Simdi birini gorunce cin carpmis gibiyiz
Sınırlarım o kadar zorlanıyor ki benim de, aklımdan geçmiyor değil. Hayırsa vesile olsun valla. NapalımÇinde virüsten sonra insanlar mahkemeye kosmuslar..bosanmak icin.. acaba Turk halkinin durumu ne olacak. Hazir korona morona demisken su herifi bende bosicam bence arada kaynasin
paylaştığınız yazıyı beğenmedim.
bırakın da beğenip beğenmeme karşıt fikir söyleme hakkım olsun yoksa sitenin ne anlamı kalır değil mi ?..
Valla evde 3 kucuk cocuk.. herif genrlde tepemde.. kimi diyoki ask tazeliyoz. Birak Allasen.. onceki gibi askimiz yoktu zaten belki ondandir benimkiSınırlarım o kadar zorlanıyor ki benim de, aklımdan geçmiyor değil. Hayırsa vesile olsun valla. Napalım
beğenip beğenmemenize yorum yapmadım bu 1
karşıt fikir söylemediniz siz beni hedef gösterdiniz bu 2
bu sebeple diyorum ya daha da geliştirmelisiniz kendinizi diye.
artık bana cevap vermeyin !
Anca posta kutusuna gideriz biz bu gidisle canisi.. sen yinede hamilesin cok kosma, ayagin filan takilir Allah korusunBir posta bekliyorum 1 haftadır, gelmeyince dedim aşağıya gidip posta kutusuna bakayım oraya mı attılar haber vermeden diye.. 2.katta oturduğum daire.. Önce kapı aralığından apartmanı dinledim insan var mı diye, sonra yangından mal kaçırır gibi jet hızıyla indim çıktım merdivenleriSanki zombilerle karşılaşacağım tövbe Yarabbim
Öhüm öhümmmsıktın ama .... 1, 2 - 3 yeter !
dalgayı git başkasıyla geç !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?