bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben pek takip edemedim tartismayi ama bugun kazene sallayan cok oldu. Yeminle virus siteyide vurdu. Normaldir hangimiz normal kaldik

Ben pek takip edemedim tartismayi ama bugun kazene sallayan cok oldu. Yeminle virus siteyide vurdu. Normaldir hangimiz normal kaldik
Ya Allah affetsin beni de, virüs yüüznden herkes evde. Dedikodu da yok iyice sıkıldım Şimdi bu mesajlar iyi geldi. Bi doz kaos alayım lütfen

Ya Allah affetsin beni de, virüs yüüznden herkes evde. Dedikodu da yok iyice sıkıldım Şimdi bu mesajlar iyi geldi. Bi doz kaos alayım lütfen

halbuki bi evde dursakfilan denirdi dimi? Simdi dunya durdu biz duramiyoz

Teke tek tartismalar olagan ama uce bir, bese bir iyi olmuyor. Hatta bazen teke tek olunca tatliya bağlanıyor. Konuya dahil bile degil, arkadan gelip sadece beğenerek /begenmeyerek gazi veren arkadas gruplari cok.

Herhangi bir polemikte iki tarafi da begenmem. Arkadaşım da olsa bu boyle. Hele ki başkalarına hakaret içeren mesajları hic begenmem. Goz ardi ettiğim üyeler icin bile bu boyle.

8 senedir uyeyim, ben de bir cok üyeyi tanırim ve neyi ne için yaptığını anlarim.
Ben de eskiye gore çok değiştim. Daha sulu gözüm mesela ama haksizliga hic gelemiyorum. Istedikleri kadar bana akli dengesi bozuk desinler.

Yöneticilerin dışında kendi durumum icin yazdim.

pakete kolonya ya da dejenfektan sıkın, 3-4 gün bekletin. paketi açıp içindeki lokumları el değirmeden ya da ellerinizi yıkadıktan sonra bir saklama kabına aktarın paketi de atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…