Inanirim.. yani birden biz temizlendik.. o kadar nufus icinde kolay mi?Doğru mu yanlış mi bilmem boyle birşey okudum
Ben pek takip edemedim tartismayi ama bugun kazene sallayan cok oldu. Yeminle virus siteyide vurdu. Normaldir hangimiz normal kaldikBu klupte ben kaostan besleniyorum galibaÇok afedersiniz ama ikili tartışmaları okumak beni güldürdü. Biraz moralim düzeldi. Bu durum bende herşey normalmiş algısı oluşturuyor Demin banlanan üye de baya güldürdü beni
Ya Allah affetsin beni de, virüs yüüznden herkes evde. Dedikodu da yok iyice sıkıldımBen pek takip edemedim tartismayi ama bugun kazene sallayan cok oldu. Yeminle virus siteyide vurdu. Normaldir hangimiz normal kaldik
Zaten son 1 haftadır yaşadığım en aksiyonlu olaydı apartman girişine inip eve çıkmakAnca posta kutusuna gideriz biz bu gidisle canisi.. sen yinede hamilesin cok kosma, ayagin filan takilir Allah korusun
Ya Allah affetsin beni de, virüs yüüznden herkes evde. Dedikodu da yok iyice sıkıldımŞimdi bu mesajlar iyi geldi. Bi doz kaos alayım lütfen
Az kalmis zaten dogumunada, hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini insallahZaten son 1 haftadır yaşadığım en aksiyonlu olaydı apartman girişine inip eve çıkmak
Teke tek tartismalar olagan ama uce bir, bese bir iyi olmuyor. Hatta bazen teke tek olunca tatliya bağlanıyor. Konuya dahil bile degil, arkadan gelip sadece beğenerek /begenmeyerek gazi veren arkadas gruplari cok.Bu klupte ben kaostan besleniyorum galibaÇok afedersiniz ama ikili tartışmaları okumak beni güldürdü. Biraz moralim düzeldi. Bu durum bende herşey normalmiş algısı oluşturuyor Demin banlanan üye de baya güldürdü beni
Valla cin o kadar önlemle hala bitiremediyse biz sittin sene ugrasirizDoğru mu yanlış mi bilmem boyle birşey okudum
Amin, inşallahhhAz kalmis zaten dogumunada, hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini insallah❤
Adamlar emekli olunca ne yapacaksınız?Valla şu durum bitsin adamı net 1,2 ay görmek istemiyorum.
Bunu ben de düşündüm. Sorumluluk almasaydım gerçekten yapardım. Ozellikle su maske dikmeyi.
pakete kolonya ya da dejenfektan sıkın, 3-4 gün bekletin. paketi açıp içindeki lokumları el değirmeden ya da ellerinizi yıkadıktan sonra bir saklama kabına aktarın paketi de atın.Daha demin soruyu yanlış konuya sorumuşum. Farkında bile değilim. Nasıl silerim bilen var mı.
Sorum buydu.
Hanımlar çok alerjik biriyim. Yediğim şeyler yıllardır aynı.
Herzaman yediğim bir lokum var. Sade glütensiz bir ürün. Yeni aldım. Glütensiz makarnanın yanında istedim blr tane.
Bu lokumu Sizce kaç gün bekletmek lazım. Paketli ürün , biryerde üretilmiş. Paketlenmiş. nasıl steril edilebilir. Ya da edilebilir mi.
biraz tuhaf bir soru ama herşeye dikkat etmem gerekiyor. Kronik hastayım. ekstra dikkat istiyor benim durumum.
Kimbilir belki de yardımı oluyordur da bilmiyoruzdur.Aslında değindiği halimize şükretmemiz gerektiği,zor durumda olanların olduğu...Bunu ben de düşündüm. Sorumluluk almasaydım gerçekten yapardım. Ozellikle su maske dikmeyi.
Ama kendisi de yapsın sadece soylemesin.
Geçmiş olsun.ankarada deprem oldu az once bukadar olay benim bunyeme cok fazla ya korona depremler vs. tirlatacagim artik
Biz hissetmedik hangi ilçedesiniz?ankarada deprem oldu az once bukadar olay benim bunyeme cok fazla ya korona depremler vs. tirlatacagim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?