bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kimbilir belki de yardımı oluyordur da bilmiyoruzdur.Aslında değindiği halimize şükretmemiz gerektiği,zor durumda olanların olduğu...
Söylesin o zaman cunku iyi orneklere de ihtiyacı var bu ülkenin. Ortalik fenomenlerle dolu. Biri çıksın iyi bir sey yapsın da biz de arkasından gidelim. Hakikaten yeter. Su ölüm sayilarini psikolojim kaldirmiyor artik. En azından bir seyler yapmak bu ülkenin ihtiyaci olan bu.

Yavaş yavaş alışıyoruz .Önce ülkede 1 vaka olduğunu öğrenince çok korktuk.Sonra ölüm olunca.Şimdi hergün açıklandıkça ölü sayıları verileceğini bildiğimiz için çok fazla şaşırmıyor üzülüyoruz.Ülkede tek vakayken burnumuzun dibine kadar geldi artık,normal geliyor,çoğu yerde var diyoruz.İnşallah sonumuz İtalya'ya benzemez...

italya ya benzememek icin alinan bir onlem de yok sanirim

sıktın ama .... 1, 2 - 3 yeter !

dalgayı git başkasıyla geç !
Arkadaşım ne hakaret ne başka birşey yaptı..
Polemige girince de mi insanları siteden atıyorsunuz.?? Pardon karşıt görüş olunca..

Soldan falan kalktınız galiba, yüzünuze su falan atın..

Mune de kazeni de banlayabiliyor muydun
Zira hakaret eden kendisi, siteden atan yine kendisi.

Anlamak istemiyor musunuz anlamadm ıtalya da vakası sayısı artıs gosterırken dunya genelınde sayı cok azdı ona ragmen hızlıydı. Türkıye geldıgınde sayılar 120 bınlerdeydı tabıkı türkıyede hızlı yayılacak cunku dıbyada sayı arttı. Suan butün ülkelerde sayılar yüksek. Artıj su kıyaslama ısını bıraksak mı?

Şimşek ve gök gürültüsü var bolca Ankara da bu gece.
gok gurultuleri mevsim degisikliklerinin habercisi.
insallah yagan yagmurlar isinan hava bizleri bu illet hastaliktan kurtarir.
dogal bir dezenfekte olmasini diliyorum ya

Arkadaşlar ya ben bir uyumuşum. Sabah ekmek makinesine ekmek koymuştum. O sırada bizim kedi balkondan bahçeye kaçmış. yağmur da yağıyor. Nasıl stres olduk. Aradık aradık yok, neden sonra bulduk, eşim çatıya çıktı oradan kuş bakışı gördü, otların arasına saklanmış. Aldık içeriye (bahçeye giren çıkan yok Allahtan, yani coronasız), Bir baktık elektrikler kesilmiş. Hamur kaldı makinenin içinde, hem de mayalı. Çıkardım yoğurdum, fırın da elektrikli, aklıma geldi pişi yaptım hamurdan. Sonra stresten bir uyumuşum bir uyandım gece saat 10 olmuş. 8-9 saat deliksiz uyumuşum. Bu arada kabus gördüm sokakta gördüm kendimi çok fenaydı. Neyse uyandım eşim acıktıkça kendine pişi kızartmış, yemiş. Şimdi yine pişi kızartık yedik, yemek yapmamışım. Hem de bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü :) Neyse şimdi girdim siteye. Hiçbir şeyden haberim yok, ne oldu ne bitti bilmiyorum.

Bizim almanyada maske kitligi var suan.
Ama yerli sirketler üretime basladi sükür.

Annem gecen yil umreye gitmisti birkac maske vermislerdi giderken..bugun alisveris yapmak zorundaydim ve kullandim.

Kasiyerler cok mutlu oldu ve bazi kullanmayan kisilerin utandigini gördüm..
Gerci devlet verse kullanilirdi eminim. Ama suan bizim eyalet kendiniz de dikebilirsiniz önerileri verdi gecici süreligine

Baya vaktimiz vardi, yani avrupanin.. önlem almak icin .. niye hersey böyle yavas ilerliyor anlamiyorum gercekten.

Cogu kasiyerlerin hala maskesi yok. Eldivende kullanmiyorlar.. zaten eldivenlerde bulunmuyor artik nerdeyse..

Netten maske siparisi vermistim gecen gün ama iptal edilmis kalmamis. Dün aksam tekrar siparis verdim ..50tanesine 35€ harcadim mecburen artik.

Halimiz trajikomedi valla..
Birbucuk hafta sonra da ilk defa iki paket tuvalet kagidi bulabildim ve satin alabildim kizlar

Insan buna sevinirmi.. sevinebiliyormus.. bu günleri de görebiliyormusuz

Sana katılıyorum. Burda hangimiz toplu linç yemedik ki Ben artık umursamıyorum kendimden başka birinin düşüncesini. İsteyen istediği kadar linç etsin. Çünkü beni benden daha iyi kimse anlayamaz.
Adamlar emekli olunca ne yapacaksınız?
Niye böyle dedin ki şimdi biz daha corona fikrini kabullenememişken.

Son düzenleme:
Yakınlarını kaybedenlere sorarsan sonumuz italya, ispanya oldu bile.

O rakamlari yakalamayiz belki ama biz de eskisi gibi olmayız.

Gerçekten oldurmuyor mu? Abartiyorlar mi diyorum bazen. Öldürüyorsa niye böyle davraniyorlar da diyorum.

Herkesin kaybedeceği seyler, öncelikleri farkli...o yuzden kimi sokakta parti dugun yapiyor, kimi de benim gibi 10 dk lik markete gitmeye korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…