- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
Twitter 140 karakter
ben mamaktayim annem dikmen de oda hissetmis sehpanin uzerindeki suyu bile titretti 3.8 cubuk merkezliymis.Biz hissetmedik hangi ilçedesiniz?
Söylesin o zaman cunku iyi orneklere de ihtiyacı var bu ülkenin. Ortalik fenomenlerle dolu. Biri çıksın iyi bir sey yapsın da biz de arkasından gidelim. Hakikaten yeter. Su ölüm sayilarini psikolojim kaldirmiyor artik. En azından bir seyler yapmak bu ülkenin ihtiyaci olan bu.Kimbilir belki de yardımı oluyordur da bilmiyoruzdur.Aslında değindiği halimize şükretmemiz gerektiği,zor durumda olanların olduğu...
Yenimahalledeyim bende. Anlamadım hiçbir şey. Geçmiş olsun hepimizeben mamaktayim annem dikmen de oda hissetmis sehpanin uzerindeki suyu bile titretti 3.8 cubuk merkezliymis.
Yenimahalledeyim bende. Anlamadım hiçbir şey. Geçmiş olsun hepimize
Yavaş yavaş alışıyoruzSöylesin o zaman cunku iyi orneklere de ihtiyacı var bu ülkenin. Ortalik fenomenlerle dolu. Biri çıksın iyi bir sey yapsın da biz de arkasından gidelim. Hakikaten yeter. Su ölüm sayilarini psikolojim kaldirmiyor artik. En azından bir seyler yapmak bu ülkenin ihtiyaci olan bu.
Hiç hissetmedim, gokgurultusundenankarada deprem oldu az once bukadar olay benim bunyeme cok fazla ya korona depremler vs. tirlatacagim artik
italya ya benzememek icin alinan bir onlem de yok sanirimYavaş yavaş alışıyoruz.Önce ülkede 1 vaka olduğunu öğrenince çok korktuk.Sonra ölüm olunca.Şimdi hergün açıklandıkça ölü sayıları verileceğini bildiğimiz için çok fazla şaşırmıyor üzülüyoruz.Ülkede tek vakayken burnumuzun dibine kadar geldi artık,normal geliyor,çoğu yerde var diyoruz.İnşallah sonumuz İtalya'ya benzemez...
Şimşek ve gök gürültüsü var bolca Ankara da bu gece.ben zaten gozu hep lambada olan bi insan oldugumdan farkettim hemen muhtemelen.
annem son katta oturuyo onun vitrinin icindekiler falan zangirdamis
Teşekkür ederim. Güvenilir bir yönteme benziyor. Deneyeceğim.pakete kolonya ya da dejenfektan sıkın, 3-4 gün bekletin. paketi açıp içindeki lokumları el değirmeden ya da ellerinizi yıkadıktan sonra bir saklama kabına aktarın paketi de atın.
bende hissetmeseydim keskeHiç hissetmedim, gokgurultusunden
Arkadaşım ne hakaret ne başka birşey yaptı..sıktın ama .... 1, 2 - 3 yeter !
dalgayı git başkasıyla geç !
Anlamak istemiyor musunuz anlamadm ıtalya da vakası sayısı artıs gosterırken dunya genelınde sayı cok azdı ona ragmen hızlıydı. Türkıye geldıgınde sayılar 120 bınlerdeydı tabıkı türkıyede hızlı yayılacak cunku dıbyada sayı arttı. Suan butün ülkelerde sayılar yüksek. Artıj su kıyaslama ısını bıraksak mı?Haklı olabilirsiniz ama italyanın 38 ispanyanın 41 günde ulaştığı vaka sayısına bizim 21 günde ulaşmış olmamız. Heleki en son yaklanan ülkelerden biri olmamıza rağmen ? Biz öyle tabikdie durmayacaktık ama tüm milletlerden daha hızlı yayılıyor olması biraz sıkıntılı
Onların en başında önlem almadıkları çok yazıldı.Bizde olsa da yeterli değil demek ki gittikçe artıyor.Biraz da halk uymuyor,yaptırım olması gerekiyor.italya ya benzememek icin alinan bir onlem de yok sanirim
gok gurultuleri mevsim degisikliklerinin habercisi.Şimşek ve gök gürültüsü var bolca Ankara da bu gece.
Sana katılıyorum. Burda hangimiz toplu linç yemedik kiTeke tek tartismalar olagan ama uce bir, bese bir iyi olmuyor. Hatta bazen teke tek olunca tatliya bağlanıyor. Konuya dahil bile degil, arkadan gelip sadece beğenerek /begenmeyerek gazi veren arkadas gruplari cok.
Herhangi bir polemikte iki tarafi da begenmem. Arkadaşım da olsa bu boyle. Hele ki başkalarına hakaret içeren mesajları hic begenmem. Goz ardi ettiğim üyeler icin bile bu boyle.
8 senedir uyeyim, ben de bir cok üyeyi tanırim ve neyi ne için yaptığını anlarim.
Ben de eskiye gore çok değiştim. Daha sulu gözüm mesela ama haksizliga hic gelemiyorum. Istedikleri kadar bana akli dengesi bozuk desinler.
Yöneticilerin dışında kendi durumum icin yazdim.
Niye böyle dedin ki şimdiAdamlar emekli olunca ne yapacaksınız?
Yakınlarını kaybedenlere sorarsan sonumuz italya, ispanya oldu bile.Yavaş yavaş alışıyoruz.Önce ülkede 1 vaka olduğunu öğrenince çok korktuk.Sonra ölüm olunca.Şimdi hergün açıklandıkça ölü sayıları verileceğini bildiğimiz için çok fazla şaşırmıyor üzülüyoruz.Ülkede tek vakayken burnumuzun dibine kadar geldi artık,normal geliyor,çoğu yerde var diyoruz.İnşallah sonumuz İtalya'ya benzemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?