bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Mune guzum ,canım,balım
Tamam reklam hakkınız ama
Aşağıdan yukarıdan, sagdan soldan bezdum da okuyamıyorum bi türlü yazılanları
Canımın içi şekerparem tuzlu krakerim:)))) reklamlar Google amcanın, mobil cihazlarda epey yer kaplıyordur hak veriyorum ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok bildiğim kadarıyla.
Mobil cihazdan reklamların nasıl göründüğünü anlatabilmek için ekran görüntüsü alıp Kazen ve Curly 'e mesaj atsan daha iyi olur, belki yerleri düzenlenebiliyordur.

Teşekkür ederim. Doğru söylüyorsunuz. Bundan sonra da aldığımız şeylere dikkat etmeliyiz. Yani salgın bitince. Sonuçta blrçok enfeksiyon devam ediyor.
mesela ben yumurtalara dikkat ederdim hep. Bende salmonella korkusu vardı . Çiğ yumurta kabuğuna Elimi sürdüğüm vakit elimi sabunlardım. Tabi sadece yumurta değil dikkat edilecek çok şey var. Çoğunu Yeni farkediyorum.

Okuduğunuzu anlamıyor musunuz ?

1 defa söyledi eyvallah 2 tamam dedim 3 tamam dedim ve yeter dedim hala dalga geçer gibi yazıyor....

yeter artık ! kabak tadı verdiniz..

Onların en başında önlem almadıkları çok yazıldı.Bizde olsa da yeterli değil demek ki gittikçe artıyor.Biraz da halk uymuyor,yaptırım olması gerekiyor.
halk uymuyor,ise giden insanlar var hala bir supheli hasta goturulurken basina dikilip izleyenler bile vadir eminim.
gecen bir akrabamiz vefat etti kanserden ailesi her yerden duyuru yayinlatti lutfen gelmeyin ziyeret beklemiyoruz tarzi.
luzumsuzlardan biri gidiyor 2 gun sonra hastalaniyor cenaze evi kendi 6 kisi zaten simdi hepsi titreyerek bekliyor coronami cikti o giden kadinda acaba diye kafayi yemek uzereler insanlar laftan anlamiyor.
bizim kapilarada cindeki gibi kaynak yapilacak en sonunda sanirim

Sana katılıyorum. Burda hangimiz toplu linç yemedik ki Ben artık umursamıyorum kendimden başka birinin düşüncesini. İsteyen istediği kadar linç etsin. Çünkü beni benden daha iyi kimse anlayamaz.
Linc yimeyen bizden değildir. Ya arkadas ben bi tek kendi lincim degil, başkasının lincine de karisiyorum:)

Valla şu durum bitsin adamı net 1,2 ay görmek istemiyorum.
Ya benim esim haftada 1 gün çalışıyor, evde olunca iyi oluyor ben seviyorum evde olmasini ama bazen gerçketen sinir oluyorum boğasım geliyor. Yalniz esim gündüz odaya gidiyor calisyor akşamda 3 e kadar çalışıyor , adam ise gitmeyince evde az çalışıyorum hissiyle cok çalışıyor.

Canom benim

Neyse ben K. Admine mesaj atacağıma 105 reklama razıyim

Covit supheli sevisinde calisiyorum.Hem hemsireler hem de bakim hastalari yalniz kalmak zorunda oldugu icin hep birlikte reziliz.Cok zor.Psikolojisi cok cok agir.
Sade gecirenler olarak durumunuzun kiymetini bilin.Su günleri en cok saglik calisanlari ve o bakim hastalari cok zor geciriyor.Bukadar icinde olmak cok agir.ustelik fazla mesaiyle bunaltici birsekilde
Bugunler sanki korkulu bir ruya gibi.

Bugün mecburen 15 dakikalığına eldivenle maskeyle dışarı çıktım, duş almanın hemen akabinde ince bir elbiseyle dışarı çıkıp yağmur yemek ve bu durumlardan dolayı eve geldiğimde tekrar duş almam hiç iyi olmadı, umarım üşütmemişimdir.
Bugünlerde normal grip olmak bile fazlasıyla psikoloji bozuyor. Aklıma geldiğinden beri boğazlarım acıyor psikolojik mi nedir bilemedim.

Vallahi ne günmüş öyle. Beni güldürdünüz şu halimde .geçmiş olsun.kedicige çok sevindim .
Benim kızım da balkondan atlamıştı o zaman henüz kısır değildi. Hamile kaldı 1 tanecik yavrusu oldu. Evde bi güzel doğurdu.simdi torun bakıyorum.

Canım Allah yardımcıniz olsun. Cok dikkatli ol.

Allah yardımcınız olsun. Hala kıyaslayan hala sorgulayanlar var. Oturun sükredın her ne olursa olsun sızın yukunuz cok agır. Rabbım sızı aılenıze bagıslasn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…