Canımın içi şekerparem tuzlu krakerim:)))) reklamlar Google amcanın, mobil cihazlarda epey yer kaplıyordur hak veriyorum ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok bildiğim kadarıyla.Mune guzum ,canım,balım
Tamam reklam hakkınız ama
Aşağıdan yukarıdan, sagdan soldan bezdum da okuyamıyorum bi türlü yazılanları
Teşekkür ederim. Doğru söylüyorsunuz. Bundan sonra da aldığımız şeylere dikkat etmeliyiz. Yani salgın bitince. Sonuçta blrçok enfeksiyon devam ediyor.Kapaklı lokumluk şekerlik tarzı birşeye koyabilirsiniz sorun oluşacağını zannetmiyorum ama içinize sinmiyorsa bir süre almayın bence. Diğer yiyeceklere de çok dikkat etmelisiniz özellikle meyve ve sebzelere. Paketli ürünlerin dışını yıkamadan dolaba koymayın. Bu ömür boyu edinilmesi gereken bir alışkanlık aslında kuyruk sıkışınca yapıyoruz hep :)
Arkadaşım ne hakaret ne başka birşey yaptı..
Polemige girince de mi insanları siteden atıyorsunuz.?? Pardon karşıt görüş olunca..
Soldan falan kalktınız galiba, yüzünuze su falan atın..
Mune de kazeni de banlayabiliyor muydun
Zira hakaret eden kendisi, siteden atan yine kendisi.
halk uymuyor,ise giden insanlar var hala bir supheli hasta goturulurken basina dikilip izleyenler bile vadir eminim.Onların en başında önlem almadıkları çok yazıldı.Bizde olsa da yeterli değil demek ki gittikçe artıyor.Biraz da halk uymuyor,yaptırım olması gerekiyor.
Hepimiz için yazdımNiyr böyle desin ki şimdibiz daha corona fikrini kabullenememişken
Linc yimeyen bizden değildir. Ya arkadas ben bi tek kendi lincim degil, başkasının lincine de karisiyorum:)Sana katılıyorum. Burda hangimiz toplu linç yemedik kiBen artık umursamıyorum kendimden başka birinin düşüncesini. İsteyen istediği kadar linç etsin. Çünkü beni benden daha iyi kimse anlayamaz.
Ya benim esim haftada 1 gün çalışıyor, evde olunca iyi oluyor ben seviyorum evde olmasini ama bazen gerçketen sinir oluyorum boğasım geliyor. Yalniz esim gündüz odaya gidiyor calisyor akşamda 3 e kadar çalışıyor , adam ise gitmeyince evde az çalışıyorum hissiyle cok çalışıyor.Valla şu durum bitsin adamı net 1,2 ay görmek istemiyorum.
Ben de reklamlardan şikayet etsem bana da böyle hitap eder misiniz?Canımın içi şekerparem tuzlu krakerim:))))
Canom benimCanımın içi şekerparem tuzlu krakerim:)))) reklamlar Google amcanın, mobil cihazlarda epey yer kaplıyordur hak veriyorum ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok bildiğim kadarıyla.
Mobil cihazdan reklamların nasıl göründüğünü anlatabilmek için ekran görüntüsü alıpKazen ve Curly 'e mesaj atsan daha iyi olur, belki yerleri düzenlenebiliyordur.
Balım lokumum kuş üzümüm diyerek başlayan bir mesajınız olursa neden olmasınBen de reklamlardan şikayet etsem bana da böyle hitap eder misiniz?
Atmaz :)Ben de reklamlardan şikayet etsem bana da böyle hitap eder misiniz?
Oooo lamelif gelmiş hoş gelmiş:).KK bugün baya gergin:)Canom benim
Neyse ben K. Admine mesaj atacağıma 105 reklama razıyim
Eşim söyledi az önce,gördün mü sen de diye :)
Başka ülkede bir amca,ağaç kılığında sokakta yakalanmış.meğer 3 gündür o şekilde kaçıyormuş evden
AA aben hiç hissetmedim. Eve kapan kapan ah birde deprem olsun hadi bakalım. Benim bünyeöede çok fazla buankarada deprem oldu az once bukadar olay benim bunyeme cok fazla ya korona depremler vs. tirlatacagim artik
Vallahi ne günmüş öyle. Beni güldürdünüz şu halimde .geçmiş olsun.kedicige çok sevindim .Arkadaşlar ya ben bir uyumuşum. Sabah ekmek makinesine ekmek koymuştum. O sırada bizim kedi balkondan bahçeye kaçmış. yağmur da yağıyor. Nasıl stres olduk. Aradık aradık yok, neden sonra bulduk, eşim çatıya çıktı oradan kuş bakışı gördü, otların arasına saklanmış. Aldık içeriye (bahçeye giren çıkan yok Allahtan, yani coronasız), Bir baktık elektrikler kesilmiş. Hamur kaldı makinenin içinde, hem de mayalı. Çıkardım yoğurdum, fırın da elektrikli, aklıma geldi pişi yaptım hamurdan. Sonra stresten bir uyumuşum bir uyandım gece saat 10 olmuş. 8-9 saat deliksiz uyumuşum. Bu arada kabus gördüm sokakta gördüm kendimi çok fenaydı. Neyse uyandım eşim acıktıkça kendine pişi kızartmış, yemiş. Şimdi yine pişi kızartık yedik, yemek yapmamışım. Hem de bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü :) Neyse şimdi girdim siteye. Hiçbir şeyden haberim yok, ne oldu ne bitti bilmiyorum.
Canım Allah yardımcıniz olsun. Cok dikkatli ol.Covit supheli sevisinde calisiyorum.Hem hemsireler hem de bakim hastalari yalniz kalmak zorunda oldugu icin hep birlikte reziliz.Cok zor.Psikolojisi cok cok agir.
Sade gecirenler olarak durumunuzun kiymetini bilin.Su günleri en cok saglik calisanlari ve o bakim hastalari cok zor geciriyor.Bukadar icinde olmak cok agir.
Yaaa benim melek kalblim ,datlim ,kiymetlimOooo lamelif gelmiş hoş gelmiş:).KK bugün baya gergin:)
Allah yardımcınız olsun. Hala kıyaslayan hala sorgulayanlar var. Oturun sükredın her ne olursa olsun sızın yukunuz cok agır. Rabbım sızı aılenıze bagıslasn.Covit supheli sevisinde calisiyorum.Hem hemsireler hem de bakim hastalari yalniz kalmak zorunda oldugu icin hep birlikte reziliz.Cok zor.Psikolojisi cok cok agir.
Sade gecirenler olarak durumunuzun kiymetini bilin.Su günleri en cok saglik calisanlari ve o bakim hastalari cok zor geciriyor.Bukadar icinde olmak cok agir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?