bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
geçmiş olsun ateş veya başka bir şey yoksa gitmeyin hastaneye. Sigarayı bırakmanıza çok sevindim. Sigarayı bıraktıktan sonra öksürük oluyormuş.

Diyanet müfettişi de kim? Ne ise yarar. Ona bakarsan ZB diye ilahiyatçının (!) biri var. Yapmadığı şey kalmadı.
Dikkate alinacak bir yazi degil.

AA aben hiç hissetmedim. Eve kapan kapan ah birde deprem olsun hadi bakalım. Benim bünyeöede çok fazla bu
benimde aklima o geldi oyle bisey olsa sosyal mesafe falanda kalmaz afet toplanma alanlarina herkes hucum edecek
ben cok tetikimdir bu deprem konusunda hemen kizin odasina firladim siddetlenirse alayim hemen diye bir yandan da aklimda ciksam bir dert cikmasam bir dert napacagim sorulari yani allah korusun biraz daha siddetli olsa orda ne yapacagimi sasirmaktan hic bir sey yapamayacagim heralde

bu arada almanyada bu virus ortaya ciktigi zamanlar internetimiz kesilmisti evde bir iki gün.
geldiginde 5g ye gecis yaptigimizi gördüm..

cinde de öyle mi baslamis veya ayni anda mi ne..

komplo teori mod on

türkiye 5g ye gecis yaptimi acaba merak ettim?

gerci pek de önemi yok bence.. olanlar oluyor sonucta..

bana suan bag bahce, meyve agaclari ve bir kedi lazim

Milletin ev sahibi kirayı erteler dayanışma içinde olalım der. Ben ertelensin falan demiyorum öyle bir beklentim yok zaten ama son ödeme gününe 5 gün var bugün bana mesaj atmış yatırdınız mı diye? Ne zaman yatırmadık ki 5 gün öncesinden yatıyor zaten hep. Sanırım hala hayatta olup olmadığımızı anlamak istiyor. Gir hesabına bak ne şimdi bu kiracıyı taciz sayılmıyor mu?

Hepimiz için yazdım
Ama ileri yaşta erkekler gördüğüm kadarıyla daha yapıcı oluyor.
Bacım emekli olunca yine dışarı çıkarlar falan. Adam şimdi 7,24 evde.biktim.ne kahve içmesi bitti ne yemek faslı. Ben evde yalnız kalınca adeta boş batarya gibi şarj olan bi insanım.kac gündür batarya uyarısı veriyorum düşün.

Benim eşimde 1 haftadır evde .Ben eve alışkınım,evde vakit geçirmeyi seviyorum.Aynı şekilde devamlı mutfak işi oluyor.Ama eşim tam tersi hiç sevmez,çok sıkılıyor.Onlar için de kolay değil.

Oğlumun gözü şişti, zaten oluyordu. Belli zamanlarda gittiğimiz goz doktoru yağ kanallari tıkanıyor dedi, fazla yag ürettiğinden bu ara abur cubur yağlı seyler yiyor sanirim etkiliyor. Ilaci antibiyotikli damlalar eczaneden alamiyorz doktoru arayacam muayne ücretini havale ile kabul ederse o şekilde yapmasını ve ilacı yazmasını rica edeceğim. Inşallah eder

Ben bununla ilgili bişey paylaşmıştım bazı arkadaşlar saçma bulmuştu. Türkiyede mart ayında denenmeye başladı.Wuhanda kapatıldı çünkü hastalığı tetiklediği anlaşıldı.

Benim eşimde 1 haftadır evde .Ben eve alışkınım,evde vakit geçirmeyi seviyorum.Aynı şekilde devamlı mutfak işi oluyor.Ama eşim tam tersi hiç sevmez,çok sıkılıyor.Onlar için de kolay değil.
Benimki tüm gün evde değil çalışıyor ama arkasını toplamaktan çok bıktım. Anahtarıyla eve giren adamı giremesin diye kapının arkasına anahtar takarak elimde sprey şişesiyle karşılar oldum. Ceplerini boşaltır herşey makinaya gireceği için cüzdanına kadar ne çıkarsa artık fıs fıs yaptığım yetmez gibi balkonda orda burada bıraktığı bardakları toplamam cabası birde evde kalsa bilmiyorum ne olur. Ne zaman mutfağı toplasam 5 Dk sürmez acıkır kendileri o yüzden 24 saat çok ağır gelir bize.

Çok geçmiş olsun, kabul eder sanırım sonuçta tüm dünyayı etkileyen bir salgın var ve hem hastaların hem doktorların riske girmemesi için bu gibi sağlık sorunlarında bir alternatif olmalı.

Iyi aksamlar arkadaşlar ben pek konu açan yorum yaZan biri degilim ama. Malum konu ciddi deneyimimi paylaşayım 2 haftadir hic cikmiyoruz dışarı 1.kez migros sanal marketten toplu sipariş verdik.gecen hafta...neyse bugun aksam saadetlerinde bir.telefon geldi sağlık mudurlugunden e iste size migros sanaldan ürün getiren kuryede corona pozitif cıktı 14 Gun evde kalın semptomunuz varsa 112 yi arayın bendede 1 haftadır acayip nefes darlığı var astımım.var ona baglamistim.beni aldı bir korku 15 dakika sonra aradim 112 yi geldiler götürdüler test kan tomografi cektiler negatif eve gönderdiler en son sürüntu aldilar onun sonucu belli degil. Yarın göğüs hast.klinigine gel.dediler.diyecegim o hic hic online alisveris yapmayın gida vs ne.olursa olsun körün taşı gibi gelip bulabilir.

Çok geçmiş olsun bende kabul edeceğini düşünüyorum malum durum.

Aaa çok geçmiş olsun. Umarım negatif çıkar sonuçlarınız.

İtalya'dan kötü haberler var

Rus askeri doktorlar, bazı tuhaf ölümleri rapor etti.

Moskovskiy Komsomolets gazetesinin haberine göre, aralarında İtalyan meslektaşlarına koronavirüs salgınıyla mücadelede yardım eden Rus askeri doktorlarının da bulunduğu Lombardiya bölgesinde hastalığın bazı yeni etkileri görüldü.

UYKUYA DALIP BİR DAHA UYANMIYORLAR
Bergamo'nun yaklaşık 35 kilometre kuzeydoğusunda bulunan Gromo kentinde koronavirüslü bazı kişilerin uykuya daldığı ve sonrasında uyanamadığı ortaya çıktı. Bununla birlikte ölmeden önce bu kişilerde hastalığın ciddi belirtilerinin görülmediği kaydedildi.

'TUHAF' HASTALARDAN 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Gazete, aralarında Rus doktorlarının da bulunduğu gönüllü sağlık uzmanlarının çalıştığı pansiyonlardan birinde bir günde bu 'tuhaf' hastalardan en az 5 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı.
Bu ne şimdi

Kim ki bu
Cok güldük ailecek.
Aşırı cahil veya cahil numarası yapmış, sayın diyanet müfettişi!

Salgın ilk kez olan bir şey değil ki. Daha evvelki müslümanlar salgın zamanında ne yapmışlarsa şuan aynısı yapılıyor.
Zaten İslamda önce insan sağlığı önem arzediyordu şimdi değişen bişey yok ki..
Hatta insanlar uymuyor bile tam olarak. Mesela şu hadise uymuş olsalar cok farklı olurdu.
"Bir yerde vebâ olduğunu işittiğinizde oraya girmeyiniz. Bir yerde vebâ ortaya çıkar, siz de orada bulunursanız, hastalıktan kaçarak oradan dışarı çıkmayınız"

Kolonya abdesti hiç bir zaman bozmuyordu ki zaten, sadece üzerinde alkol bulaşığı var ise namaz kılınmıyor. O alkolü izale ederseniz tekrar o abdestle namaz kılınabilir.

Aslında burada yazılanı tam aksi bir durum var. İnsanlar pek cok şeyin kıymetini anlamış durumda.

Cumanın terk edilmesi meselesi de dinimizde devletin iznine bağlanmıştır. Buradan da ekmek çıkmıyor.
Ömer sağlam, sağlam saçmalamış.

İyi ne güzel artık uyuyamamda ben. Eşimde kaç gündür baş ağrısı var üstüne 2 gündür şirkete her girdiğinde ateşini ölçüyorlardı o da 37 çıkıyormuş. Offfff

Ben bununla ilgili bişey paylaşmıştım bazı arkadaşlar saçma bulmuştu. Türkiyede mart ayında denenmeye başladı.Wuhanda kapatıldı çünkü hastalığı tetiklediği anlaşıldı.

Ben herseye acigim acikcasi.
Olabilir yani. Almanyada da bunlara inanan büyük bir kesim var.
Ama ben kendimi yipratmak istemiyorum bunlari fazla icsellestirerek.

Aklima da cinde patir patir düsen insanlar geldi az önce.. malum vaka sayimiz cini de gecti almanyada..
Yani Allah korusun yinede ama ben burda öyle birsey görmedim simdiye dek. Sosyal medyada da görmedim.

O düsme olaylari yalandir bence.. cesitli zaman dilimlerinden farkli farkli videolar ortaya atmislar bence. Korkutma amacli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…