bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynı aynı çok dağınık biri kahve kupaları heryerde.full evden çalışıyor şimdi. Hızını alamamış fumual
Ayni versiyon daha beteri ve günlerdir full evde.gumuslugun ıçine bile ıvır zivir koymuş.

Geçmiş olsun.
En iyisi köyde yaşayıp inek besleyen, bahçe yapan bu durumda.

2,5 lt boş kola şişesi inadım yüzünden balkonda bir sağa bir sola gittide adam yine eğilip alıp bir çöpe atmadı ya...

Hiç kimseyi korkutmak istemem ama covid-19'un akciğerlerde iltihaba yol açtığı kadar kalp kası hastalığı olan bazı hastalarda kalp kaslarında da iltihap yaptığı söylendi uzmanlar tarafından, iltihaplanan kalp kası kasılmayı bırakıyormuş ve kalp duruyormuş, belki Rus doktorların başına gelen böyle bir şeydir.

bana turkiyede de oyle videolar geldi wp uzerinden ama bende ciddiye almadim acikcasi

Kişisel koruyucu donanımlarından köpegime sahibimmm koronavirüş aşısı yaptirmişiz seneler önce. Karnesinde farkettim
Bu beni aşiri rahatlatiyor. Başka birseye ihtiyaç duymuyorum böylece
Aynı aileden ama kedi köpekteki corona virüs ile bu corona virüsün hiç bir alakası yok. Lütfen ona güvenmiyorum.

Bu arada almanyada bir app/uygulama gelistirmisler veya gelistirecekmisler mi nedir.
insanlari takip etme amacli .. yani biri virüs tasiyicisi ise ve otobus vs birinin yaninda oturdugunda o kisiye bildirim gidecekmis. positif vakanin yaninda idin diye ve kendini karantinaya al vs diye.. iyi gibi geliyor kulaga ama böyle bir zorunluluk geldikten sonra bu takip edilme yasanini birdaha kaldirmazlar bahanesi olur insanlari daha inceden takip etmek icin.

zaten telefonlarimiz takip edilmeye baslamis. yani hangi yerde nerde büyük bir topluluk icinde miydik diye vs..

almanyada bircok yasa degisiyor suan.. virus adi altinda. iyi hos ama dedigim gibi virus ortadan kalktiktan sonra bazi yasalarin degisexegini sanmiyorum. ki cogu insan suan gönüllü bircok yasaya. ama ilerisi icin bizler icin iyi olacak mi orasi muamma iste...

bunlari simdi tekrar düsününce ve yazinca kendi icim karardi valla.. bizi neler bekliyor acaba daha..

quantum bilgisayarlarinada büyük miktarda para harciyor bir yandan almanyada ki yasadigim eyalet suan birde bu arada.. yani cidden baya herseyin daha cok teknolojik ilerledigi bir yeni dünyaya giris yapacagiz bu belli

Son düzenleme:

Bir kez daha okudum da bu adam her kimse ehli sünnet değil. Vahabi ağzıyla konuşuyor. Peşine düşüp yazıları paylaşılacak biri değil. Diyanet bilmemnesi olması sizi yanıltmasın. Laik, sömürü vs kelimelerini de kullanarak insanları ayrıştırmak istemiş, böyle oyunlara gelmeyin.

Ya kizlar ben ücretsiz izindeyim calismiyorum
Bebeğim yeni bir yaşına geldi. Eşim ise gidip geliyor ki çalıştığı ortam da kalabalık bir yer. Metro kullanıyor alışveriş vs de o yapıyor ben önemli birşey olmadığı sürece çıkmıyorum dışarı. Allah korusun eşime bulasacak bize de bulastiracak diye aklım çıkıyor Benim akciğerim zaten rahatsız, bebeğim de küçük daha napariz dusunmek bile istemiyorum Allah'ım korusun hepimizi.

Birşeyi merak ediyorum şimdi diyelim Ali birinden yeni virüs kaptı. Ali' de henüz hiçbir belirti görünmedi. Ali bu virüsü kapar kapmaz başkalarına da bulastiriyor mu yoksa uzerinden biraz zaman mi geçmesi lazım ?

İyi ne güzel artık uyuyamamda ben. Eşimde kaç gündür baş ağrısı var üstüne 2 gündür şirkete her girdiğinde ateşini ölçüyorlardı o da 37 çıkıyormuş. Offfff
Deliricez en sonunda valla size de çok geçmiş olsun Bişey çıkmaz inşallah

Ama öyle olsa bu kişilerin kalp hastası olduklarını belirtmezler miydi ?

çok çeşit corona virüs var. Kedilerde görülen corona virüs mutasyon ile FİB hastalığına neden oluyor. Bu FİB hastalığı insanlarda görülen AİDS gibi bir hastalık. İnsandan kediye kediden insan bulaşan bir şey değil. Bu COVİD 19 corona virüsü yabani hayvan kaynaklı olsa bile tamamen farklı bir tür.

siz okuduğunuzu anlıyor musunuz ?

bakın o mesajın altında da

böyle bir şey yazmışım değil mi ?

demişim ki adam kimdir belli değil bir yerde müfettiş yazıyor bir yerde kaymakam.

ne olduğu belli değil. Yazıya yorum değil emoji kullanın demişim. yazıda beğenmedim emojisi kullanırsınız olur biter ama sizin derdiniz ortalığı germek ise yanlış yapıyorsunuz.

Israrla ikidir alnımı kaşıyorsunuz ? şu hakareti sileyim de atarken haksız olmayayım !

geçmiş olsun ateş veya başka bir şey yoksa gitmeyin hastaneye. Sigarayı bırakmanıza çok sevindim. Sigarayı bıraktıktan sonra öksürük oluyormuş.
Aynen bence de cok kotu olup ates oksuruk olmadikca gitmeyin.Ben yakınlarıma bunu oneriyorum.Evde izole olun.Erken tedavi diye birsey yokmus zaten.

Evet buldum sonradan. Bu isimden dolayı evcil hayvanlara da ön yargı oluşmuş maalesef sanırım bir çok yerde

Çok haklısınız korkmakta. Ancak bir arkadaşımın yakını yakalandı 8 saat birlikte idiler yakalandığını öğrenmeden bir kaç gün önce. Sosyal mesafeyi korudukları için arkadaşımda çıkmadı. Olan kişi de iyileşti. Yani nasıl olur bilmem tabi ama bu süreçte dışarı ile teması olan kişi ile sosyal mesafeyi korumak gerekli. Tabi eşiniz çok zor bilemiyorum. Bir an evvel bu kötü günlerin bitmesi dileği ile.

15 dk önce alıntı ile gördüm mesajı ve orjinalini bulmakta zorlanacak gibiyim.
Ve 15 dakikadır sizin paylasmadaki amacınizi anlayamadım,anlamladiramadim
Malum sitenin politikalari geregi !!!!

Adam resmen tatlı su kurnazlığı yapmış.
Araya doğruları aroma gibi atmış
Ama aslolan düşmanlığını gizleyememiş!!!!!

Allah korktuğunuza uğratmasın sizi bizi hepimizi inşallah
Yanılmıyorsam virüsü alıp belirtiler ortaya çıktıktan sonra taşıyıcı oluyormuş yani bugün bulaştıysa aynı günü bulaştırıcı olmuyor
Yalnız şöyle bir durum daha var virüsün taşıyıcısı olup belirti vermeden de yaydığı durumlar olabiliyor
Velhasıl Maksimum dikkatli olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…