- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
Tabi tabi yazayımda hemen.Bu 5g ilk olarak Wuhanda denenmeye başlanmış.Ve daha sonra bu salgın hastalık görülmüş.Aslında virüs var ama bu 5g etkilerini arttırıyormuş.İtalya da bu coronanın çıktığı ilk yerde bu 5g kuruluymuş.Zaten italya 5g yi kullanan ilk avrupa ülkesiymiş.Türkiyede de mart ayında denenmeye başlanmış tam da vakaların görüldüğü ay.Şuan imza falan toplanıyor Türkiyede istenilmiyor yani.Trabzonda da alt yapısı kurulmuştu geçen aylarda şuan orda da çok vakalar ve karantinalar var sanırımZahmet olmazsa tekrar paylaşır mısınız ,bulamadım
siz okuduğunuzu anlıyor musunuz ?
bakın o mesajın altında da
böyle bir şey yazmışım değil mi ?
demişim ki adam kimdir belli değil bir yerde müfettiş yazıyor bir yerde kaymakam.
ne olduğu belli değil. Yazıya yorum değil emoji kullanın demişim. yazıda beğenmedim emojisi kullanırsınız olur biter ama sizin derdiniz ortalığı germek ise yanlış yapıyorsunuz.
Israrla ikidir alnımı kaşıyorsunuz ? ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz buna inanın tıbben yapılacak bir şey yok ya da bilerek yapıyorsunuz buna da bir şey yapamam.
Ya büyükler olarak biz dikkat ediyoruz ama çocuklar bunu anlamıyor ne yazikki 3,5 yaşında oğlum sürekli gidip babaya sirnasiyor eşim dikkat ediyor ama çocuk alışmış yani engellesekte gidip yapışıyorÇok haklısınız korkmakta. Ancak bir arkadaşımın yakını yakalandı 8 saat birlikte idiler yakalandığını öğrenmeden bir kaç gün önce. Sosyal mesafeyi korudukları için arkadaşımda çıkmadı. Olan kişi de iyileşti. Yani nasıl olur bilmem tabi ama bu süreçte dışarı ile teması olan kişi ile sosyal mesafeyi korumak gerekli. Tabi eşiniz çok zor bilemiyorum. Bir an evvel bu kötü günlerin bitmesi dileği ile.
Ay gitsek bir dert online söylesek bir dert cidden çok bunaldım.Iyi aksamlar arkadaşlar ben pek konu açan yorum yaZan biri degilim ama. Malum konu ciddi deneyimimi paylaşayım 2 haftadir hic cikmiyoruz dışarı 1.kez migros sanal marketten toplu sipariş verdik.gecen hafta...neyse bugun aksam saadetlerinde bir.telefon geldi sağlık mudurlugunden e iste size migros sanaldan ürün getiren kuryede corona pozitif cıktı 14 Gun evde kalın semptomunuz varsa 112 yi arayın bendede 1 haftadır acayip nefes darlığı var astımım.var ona baglamistim.beni aldı bir korku 15 dakika sonra aradim 112 yi geldiler götürdüler test kan tomografi cektiler negatif eve gönderdiler en son sürüntu aldilar onun sonucu belli degil. Yarın göğüs hast.klinigine gel.dediler.diyecegim o hic hic online alisveris yapmayın gida vs ne.olursa olsun körün taşı gibi gelip bulabilir.
15 dk önce alıntı ile gördüm mesajı ve orjinalini bulmakta zorlanacak gibiyim.
Ve 15 dakikadır sizin paylasmadaki amacınizi anlayamadım,anlamladiramadim
Malum sitenin politikalari geregi !!!!
Adam resmen tatlı su kurnazlığı yapmış.
Araya doğruları aroma gibi atmış
Ama aslolan düşmanlığını gizleyememiş!!!!!
Aslında okuduğunu anlamak anlamamak mesele değil de, her okuduğunu paylaşmak mesele burada, neyse... :)
Teşekkür ediyorum inşallah birşey çıkmaz. Migren var ondan mı bilmiyorum ağrısı. Ateşi evde normal çıkıyor.Deliricez en sonunda valla size de çok geçmiş olsunBişey çıkmaz inşallah
Bu yardımı bi tek ben anlamadım zaar herkese mi veriliyor neye göre kime göre veriliyor cehaletten ölcemYardım almak için PTT ye gelenlerhastalığı nasıl daha hızlı yayabiliriz diye düşünmüşler heralde. Birçok şehirde benzer görüntüler var
Kazen abi paylaşacak biz sadece biğinmidim diyebilecekmişiz.
Ya bilinmiyorsa? Miyorkardi mi diyorlardı tam emin değilim, geçmişte ateşli hastalık geçiren bazı insanlarda görülüyormuş, kalp kaslarında kapakçıklarında gevşeme mi oluyormuş sağlıkçı arkadaşlar doğrusunu anlatırsa sevinirim, misal ben çocukken çok ateşli hastalık geçirdim ama zaman zaman check-up yaptırdığımda ailede kalıtsal bir kalp sorunu olmadığından detaylı bir kalp taramasından geçmedim ekg çekilirdi yalnızca, kalp kaslarımda veya kapakçıklarda hafif bir deformasyon varsa bunu hissetmiyorsam?Ama öyle olsa bu kişilerin kalp hastası olduklarını belirtmezler miydi ?
En iyisi köy ben köyü çok seviyorum.bahce yapıp ektiğini bicecek yiyeceksinGeçmiş olsun.
En iyisi köyde yaşayıp inek besleyen, bahçe yapan bu durumda.
siz okuduğunuzu anlıyor musunuz ?
bakın o mesajın altında da
böyle bir şey yazmışım değil mi ?
demişim ki adam kimdir belli değil bir yerde müfettiş yazıyor bir yerde kaymakam.
ne olduğu belli değil. Yazıya yorum değil emoji kullanın demişim. yazıda beğenmedim emojisi kullanırsınız olur biter ama sizin derdiniz ortalığı germek ise yanlış yapıyorsunuz.
Israrla ikidir alnımı kaşıyorsunuz ? şu hakareti sileyim de atarken haksız olmayayım !
Allah korktuğunuza uğratmasın sizi bizi hepimizi inşallah
Yanılmıyorsam virüsü alıp belirtiler ortaya çıktıktan sonra taşıyıcı oluyormuş yani bugün bulaştıysa aynı günü bulaştırıcı olmuyor
Yalnız şöyle bir durum daha var virüsün taşıyıcısı olup belirti vermeden de yaydığı durumlar olabiliyor
Velhasıl Maksimum dikkatli olmalıyız
Çekinerek yazıyorum bilmediğim için soruyorum bu üyeyi neden banladınız hakaret vs görmedimdedim ya herkese eşit dağıtılmıyor....
ben biteceğine inanmıyorum. Kayınvalidemler (uzak bir ilde oturuyorlar) Hazirana bitermiş inşallah geliriz, özledik sizi diyorlar. O kadar yolu güvenli bir şekilde nasıl gelecekler? Burada hastane bile yok nereye geliyorlar? Neyse daha hazirana çok var da. Bitti dense bile ben güvenemem. Gidişat ortada, Dünya daha piki görmedi. Dünyadan temizlenmeden Türkiye'den de temizlenmez gibime geliyor. Hazirana kadar da zor biter.Zaten boyle devam ederse biz bu sureci kisa zamanda atlatamayiz. 2 hafta icinde dususe gecer diyenler var ama ben 2 ayda dususe gecse sukredicem.
Çekinerek yazıyorum bilmediğim için soruyorum bu üyeyi neden banladınız hakaret vs görmedim
Pekibanlamadım, dalga geçtiği için attım !
Dini hiç bir konu paylasilmayacak diye kural koyan sizlersiniz. Öyleyse bu tür yazilar paylasmakta polemiğe kapı aralamiyor mu ?
Hac , umre v.s gerektiğinde terk ediliyor diye yazarak çok fena gaflete düşmüş bunu yazan şahıs.
Can söz konusu olduğunda islam zaten bir çok konuda esneklik göstermiş.
Kolonyadan bile söz etmiş.
Gerçekten baştan sona ne dediği belli olmayan boş sözler bunlar.
Saçma sapan iftar çadırı dediği de kaç evsiz insana sıcak yemek veriyor.
Nereden tutarsam elimde kalıyor yazı.
Sizin gibi kaliteli idrak süzgeci olan bir kişinin " birde burdan bakın " demesi şaşırttı beni.
Islama sıcak bakmayan biri olsaydım da " yuh ya ne boş atıp tutmuşsun , bari kaliteli yazsaydın da kafaları biraz karistirsaydin. Yeni bir pencere açıp, aydinlatsaydin " derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?