- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
5gnin olmadığı ülkelerde de yayılım mevcutTabi tabi yazayımda hemen.Bu 5g ilk olarak Wuhanda denenmeye başlanmış.Ve daha sonra bu salgın hastalık görülmüş.Aslında virüs var ama bu 5g etkilerini arttırıyormuş.İtalya da bu coronanın çıktığı ilk yerde bu 5g kuruluymuş.Zaten italya 5g yi kullanan ilk avrupa ülkesiymiş.Türkiyede de mart ayında denenmeye başlanmış tam da vakaların görüldüğü ay.Şuan imza falan toplanıyor Türkiyede istenilmiyor yani.Trabzonda da alt yapısı kurulmuştu geçen aylarda şuan orda da çok vakalar ve karantinalar var sanırımEki Görüntüle 2613399 Eki Görüntüle 2613401 Eki Görüntüle 2613402
Baharda astim hastalarınin alerjileri daha cok arıtıyor.belki ondan kaynakli oldu, insallah sürüntude negatif çıkar. Maretten aldığıniz şeyleri silmiş ya da yıkamış miydiniz? Birde ne yapacağız sanal alışveriş bizim burda desteklenmiyor, mecbur gidip aliyoruz napacaz bilmiyorumIyi aksamlar arkadaşlar ben pek konu açan yorum yaZan biri degilim ama. Malum konu ciddi deneyimimi paylaşayım 2 haftadir hic cikmiyoruz dışarı 1.kez migros sanal marketten toplu sipariş verdik.gecen hafta...neyse bugun aksam saadetlerinde bir.telefon geldi sağlık mudurlugunden e iste size migros sanaldan ürün getiren kuryede corona pozitif cıktı 14 Gun evde kalın semptomunuz varsa 112 yi arayın bendede 1 haftadır acayip nefes darlığı var astımım.var ona baglamistim.beni aldı bir korku 15 dakika sonra aradim 112 yi geldiler götürdüler test kan tomografi cektiler negatif eve gönderdiler en son sürüntu aldilar onun sonucu belli degil. Yarın göğüs hast.klinigine gel.dediler.diyecegim o hic hic online alisveris yapmayın gida vs ne.olursa olsun körün taşı gibi gelip bulabilir.
Herkese değil ihtiyacı olanlara ama o ihtiyacı olanlar neye göre belirleniyor bilmiyorum,bilmiyoruz,bilmiyorlar böyle uzayıp giderBu yardımı bi tek ben anlamadım zaar herkese mi veriliyor neye göre kime göre veriliyor cehaletten ölcem
Anlamdınız anlamıyorsunuz diyerek sitem ediyorsunuz fakat bu kadar aynı tarz yorumlar geldiği için siz bu yazıyı paylaşmakla hata etmiş olabilir misinizben izah edemiyorum !
mesajın altında ki 2. yorumumu okuyun diyorum ama yok anlamıyorsunuz.
Anlattığımı da anlamıyorsunuz.
Yorum açık bir konu değil diyorum bunu da anlamıyorsunuz. Yazıya gidip beğeni filanda koymuyorum ama
yok anlamıyorsunuz...
yok yahu kesin anlamıyorsunuz....
bu kadar kişi anlayamadığına göre sorun bende ....
ya da hemen altında ki mesajı okumadan kuruldular ... zaten kimsenin okuma alışkanlığı yok böylesi daha kolay geldi.
Yazıya eleştiriyi beğenmedim emojisi yaparak tepki koyun diyorsunuz, siz de tartışılacak bir yazı olduğunu anlamışsınız zaten.ben izah edemiyorum !
Yorum açık bir konu değil diyorum bunu da anlamıyorsunuz. Yazıya gidip beğeni filanda koymuyorum ama
yok anlamıyorsunuz...
ya da hemen altında ki mesajı okumadan kuruldular ... zaten kimsenin okuma alışkanlığı yok böylesi daha kolay geldi.
Nette de bişey yazmıyor eşim kuaför dükkan ortağının üstüne sigortası yok belediyeye başvurdum tek kullanımlık sosyal kart çıkarıldı gelin alın diye mesaj geldi gittim onda da mesajı yanlışlıkla attık dediler elim boş döndüm bundan sonra arasalarda gitmem artıkHerkese değil ihtiyacı olanlara ama o ihtiyacı olanlar neye göre belirleniyor bilmiyorum,bilmiyoruz,bilmiyorlar böyle uzayıp gider
İşte budurAlmanyada kiliselerde ve camilerde vs toplanmak yasak diye el ele vermis insanlar ve cami imamlarina dahi ezan okumalari ve müslümanlara manevi destek olma amacli teklifte bulundular kiliseden. Ne güzel degilmi?
ben izah edemiyorum !
yok anlamıyorsunuz...
Yazıya eleştiriyi beğenmedim emojisi yaparak tepki koyun diyorsunuz, siz de tartışılacak bir yazı olduğunu anlamışsınız zaten.
Ama o mesaja beğenmedim butonuna basılınca da sanki yazıya değil de size saygısızlık olacağı izlenimi doğuyor. O yüzden ben o mesajı okuduğumda ne butona basabildim ne de yorum yazmayın dediğiniz için yorum...
Nette de bişey yazmıyor eşim kuaför dükkan ortağının üstüne sigortası yok belediyeye başvurdum tek kullanımlık sosyal kart çıkarıldı gelin alın diye mesaj geldi gittim onda da mesajı yanlışlıkla attık dediler elim boş döndüm bundan sonra arasalarda gitmem artık
Daha düzenli aylık önce de yardım alanlar vardı onun için belediyeye başvuru yapılıyor sanırım yada muhtarla görüşün bilgisi vardır muhtemelen.Ama şu son toplanan yardımlar Corona için olan hükümet kendisi belirleyecekmiş yardım alacakları
İnternet sitesinde bile bunlar olabiliyorsa , ilerde real hayatta kimbilir neler olacak . İnsanlar pundumunu bulup birbirleriyle kötü olacak .Neler oluyor burda yahu?
Hic eski sayfalara geri dönerek arastirasim da yok..
Sakin olun arkadaslar.
Almanyada kiliselerde ve camilerde vs toplanmak yasak diye el ele vermis insanlar ve cami imamlarina dahi ezan okumalari ve müslümanlara manevi destek olma amacli teklifte bulundular kiliseden. Ne güzel degilmi?
Bir yandan canlarimiz caliyor öteki yandan ezanlarimiz okunuyor.
Böyle bir zamanda birlik beraberlik lazim.. hepimizin korkulari var sinirlerimiz bozuk ve önümüzü göremiyoruz. Birbirini yemek gereksiz..
Ha sinirleri bozuk olan varsa da iki dklik sinirlerini cikarir bitti gitti.. uzatmaya gerek yok.
Insan evde otura otura enerjisini de atamiyor sonucta.. hepimiz hemen hemen ayni duygulari ve gel gitleri yasiyoruz emin olun.
Bugün de bizim bir arkadaşımız telefonda konuşuyor "yurt dışı bağlantın yoksa yurt dışı bağlantısı olan biriyle temesın olmadıysa korkma" diyor, "ümrecilerden geldi bu zaten, ümrecilerle bağlantın oldu mu? niye korkuyorsun" diyor "yahu cahil cahil konuşma" dedim (ne yapayım ağzımdan kaçtı) kadın bozuldu bayağı.yahu öleceksiniz !
ananız ölecek, babanız ölecek, belki kocanız, belki siz öleceksiniz !
virüsün nereden geldiği bu kadar mı önemli ?
şaka gibi geliyor bazılarınıza ama hepiniz enfekte olacaksınız !
bu mesajımı okuyan herkes enfekte olacak...
bu mesajımı okuyanlardan bazıları ölecek bazılarının tanıdıkları ölecek
siz hala bunu Netflix'te film mi sanıyorsunuz ?
bir uyanın kendinize gelin ümre veya değil bir şekilde bulaştı önemli olan bundan sonra neler yapılmalı !
amacınız üzüm yemek mi ? yoksa bağcıyı dövmek mi ?
Aynı ben:) ve bizim evin haliBacım emekli olunca yine dışarı çıkarlar falan. Adam şimdi 7,24 evde.biktim.ne kahve içmesi bitti ne yemek faslı. Ben evde yalnız kalınca adeta boş batarya gibi şarj olan bi insanım.kac gündür batarya uyarısı veriyorum düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?