bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
5gnin olmadığı ülkelerde de yayılım mevcut

Pardon ne oluyor arkadaşlar , ne güzel surda yorumlarımızı yazıyorduk , bilgilerimiz paylaşıyorduk bazen de espiri yapıp kafamızı dağıtırdık . Ne oldu isyan falan mı çıktı ?
Yapmayın , site yöneticisi bir yazı paylaşmış , paylaştığı yazıya da katıldığı gibi bir yorum görmedim ben .Kendisi de defalarca açıklamış zaten .Neden bu kadar büyütüp linc etmeye çalışıyorsunuz .

Neler oluyor burda yahu?
Hic eski sayfalara geri dönerek arastirasim da yok..

Sakin olun arkadaslar.
Almanyada kiliselerde ve camilerde vs toplanmak yasak diye el ele vermis insanlar ve cami imamlarina dahi ezan okumalari ve müslümanlara manevi destek olma amacli teklifte bulundular kiliseden. Ne güzel degilmi?

Bir yandan canlarimiz caliyor öteki yandan ezanlarimiz okunuyor.

Böyle bir zamanda birlik beraberlik lazim.. hepimizin korkulari var sinirlerimiz bozuk ve önümüzü göremiyoruz. Birbirini yemek gereksiz..
Ha sinirleri bozuk olan varsa da iki dklik sinirlerini cikarir bitti gitti.. uzatmaya gerek yok.
Insan evde otura otura enerjisini de atamiyor sonucta.. hepimiz hemen hemen ayni duygulari ve gel gitleri yasiyoruz emin olun.

Baharda astim hastalarınin alerjileri daha cok arıtıyor.belki ondan kaynakli oldu, insallah sürüntude negatif çıkar. Maretten aldığıniz şeyleri silmiş ya da yıkamış miydiniz? Birde ne yapacağız sanal alışveriş bizim burda desteklenmiyor, mecbur gidip aliyoruz napacaz bilmiyorum

Bu yardımı bi tek ben anlamadım zaar herkese mi veriliyor neye göre kime göre veriliyor cehaletten ölcem
Herkese değil ihtiyacı olanlara ama o ihtiyacı olanlar neye göre belirleniyor bilmiyorum,bilmiyoruz,bilmiyorlar böyle uzayıp gider

Anlamdınız anlamıyorsunuz diyerek sitem ediyorsunuz fakat bu kadar aynı tarz yorumlar geldiği için siz bu yazıyı paylaşmakla hata etmiş olabilir misiniz

Yazıya eleştiriyi beğenmedim emojisi yaparak tepki koyun diyorsunuz, siz de tartışılacak bir yazı olduğunu anlamışsınız zaten.
Ama o mesaja beğenmedim butonuna basılınca da sanki yazıya değil de size saygısızlık olacağı izlenimi doğuyor. O yüzden ben o mesajı okuduğumda ne butona basabildim ne de yorum yazmayın dediğiniz için yorum yapmadım. Anladım aslında

Herkese değil ihtiyacı olanlara ama o ihtiyacı olanlar neye göre belirleniyor bilmiyorum,bilmiyoruz,bilmiyorlar böyle uzayıp gider
Nette de bişey yazmıyor eşim kuaför dükkan ortağının üstüne sigortası yok belediyeye başvurdum tek kullanımlık sosyal kart çıkarıldı gelin alın diye mesaj geldi gittim onda da mesajı yanlışlıkla attık dediler elim boş döndüm bundan sonra arasalarda gitmem artık
Allah'ım bundan sonrası için selâmet versin hepimize

Evet kusura bakmayın , yazıyı görünce direkt atladım. Şimdi mesajı arıyorum.

Ben neden üzerime alınayım ? yazı bana ait mi ? yazı çok hoşuma gitti filan mı yazmışım ?

Demişim ki bu tür konular yasak yazıyı okuyun farklı bir bakıp tepkinizi de emoji ile verin. Dileyen beğenir dileyen kızar

ve bunu Türkçe yazmışım ! Yok vahabi, yok feto, yok bilinçli yok yasak değil mi ?

yahu yazıyı yorumlamayın yazı zaten site kurallarına aykırı bir yazı diye belirtmişim ?

çok mu zor bunu anlamak ? gelip dalga geçer gibi ısrarla dalga geçer gibi yazmak nedir ?

diyorum ki bakın yazının hemen altında bir yorumum var orada ne demişim diyorum yok !

kims eokumuyor

Son düzenleme:
Bir de siz yeni paylaşmadınız ki, neden o zaman değil de şimdi anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

İnternet sitesinde bile bunlar olabiliyorsa , ilerde real hayatta kimbilir neler olacak . İnsanlar pundumunu bulup birbirleriyle kötü olacak .
Şimdi bunların sırası mı?hepimizin sinirleri bozuk ama bu demek değil herkes birbirini , yanlış anlasın açığını çıkarmaya çalışsın kaostan faydalansın .
Birlik beraberlik olma zamanı , birbirini alt etmek zamanı değil .

Bugün de bizim bir arkadaşımız telefonda konuşuyor "yurt dışı bağlantın yoksa yurt dışı bağlantısı olan biriyle temesın olmadıysa korkma" diyor, "ümrecilerden geldi bu zaten, ümrecilerle bağlantın oldu mu? niye korkuyorsun" diyor "yahu cahil cahil konuşma" dedim (ne yapayım ağzımdan kaçtı) kadın bozuldu bayağı.

Aman işte kime göre neye göre artık hiç güvencim kalmadı ki eşim işe başladı çok şükür çalışıyor ilk defa zor durumda kaldım utana sıkıla yardım istedim onda da başıma bu geldi bir daha istemem sanırım Allah'ım muhtaç etmesin hiç kimseye keep calm

Aynı ben:) ve bizim evin hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…