Beni güldürdün ya ne diyeyimNe cahilsin amca ya sen
Gercekten yazdiklarini okurken sinirleniyorum kicinin ustunde oturdugun yerden edindigin yuksek bilgiyle yillardir baska hastaliklar icin uygulanan simdi corona icin bircok ulkede denenen tedavi yontemine laf ettin
Zaten yaziklarinin hepsi bos laf işsizliginden buraya sarmissin bacim macim diye laf yetistiriyorsun buraya
Burada yazan baya kulturlu bilgili insanlar var sana nasıl tahammul edip seslerini cikarmiyorlar onu sa merak ediyorum kendi sitenin kalitesini dusuren bir insan
Neyse daha yazardim da bosver hadi simdi beni banlayip arkamdan atip tut burda birsuru uyeye yaptigin gibi
gerekirse evetBeren saat degil miydi 14 gün geçmemesine rağmen ortalıkta dolanan?
Cnn türk muhabiri ispanya dan dondu ekrana çıktı, 1 hafta geçmemişti.
Zannediyorlar ki bir tek umreciler yasağa uymadı :)
Kimse uymadı.
Cünkü ciddiyeti anlatılmadı. Yada anlatıldı ama anlamadılar.
Ya valla devlet napsın, herkesin kapısına polis mi diksin? Insan kendini, sevdigini, toplumu düşünmüyorsa, kafasına vura vura mı öğretsin?
Online alışveriş yapmıyorum ben.Şimdi bir de alışveriş korkusu var. Ekmek almaya bile korkuyoruz. Hamur mayalayıp öyle yatacağım, evde yapıyorum bu aralar.
Belediyelerden sosyal yardım alan vatandaşlara veriliyorBu yardımı bi tek ben anlamadım zaar herkese mi veriliyor neye göre kime göre veriliyor cehaletten ölcem
Online alışveriş te güvenli değil ki artık. Birkaç mesaj önce bir üye başına gelen olayı yazmıştı. Gözüne zor gelmesin hiç yapamazsan da hamuru kek gibi tepsiye atsan yine güzel oluyor.Online alışveriş yapmıyorum ben.
Bir gün balkonda bekletip suya tutuyorum paketi. Ekmekleri de firinda ısıtıyorum. Ekmek yapma gibi bir becerim yok.
Çok teşekkürler.Tabi tabi yazayımda hemen.Bu 5g ilk olarak Wuhanda denenmeye başlanmış.Ve daha sonra bu salgın hastalık görülmüş.Aslında virüs var ama bu 5g etkilerini arttırıyormuş.İtalya da bu coronanın çıktığı ilk yerde bu 5g kuruluymuş.Zaten italya 5g yi kullanan ilk avrupa ülkesiymiş.Türkiyede de mart ayında denenmeye başlanmış tam da vakaların görüldüğü ay.Şuan imza falan toplanıyor Türkiyede istenilmiyor yani.Trabzonda da alt yapısı kurulmuştu geçen aylarda şuan orda da çok vakalar ve karantinalar var sanırımEki Görüntüle 2613399 Eki Görüntüle 2613401 Eki Görüntüle 2613402
Anladım inşallah artık birşeyler üretirlerYa bilinmiyorsa? Miyorkardi mi diyorlardı tam emin değilim, geçmişte ateşli hastalık geçiren bazı insanlarda görülüyormuş, kalp kaslarında kapakçıklarında gevşeme mi oluyormuş sağlıkçı arkadaşlar doğrusunu anlatırsa sevinirim, misal ben çocukken çok ateşli hastalık geçirdim ama zaman zaman check-up yaptırdığımda ailede kalıtsal bir kalp sorunu olmadığından detaylı bir kalp taramasından geçmedim ekg çekilirdi yalnızca, kalp kaslarımda veya kapakçıklarda hafif bir deformasyon varsa bunu hissetmiyorsam?
Uykuda ölüm olması aklıma ilk ani kalp durmasını getirdi, bilmiyorum bir varsayım ama bazı covid19 vakalarında virüsün kalp kaslarına da iltihap yaptığı saptanmış, o yüzden tedavisi ve mücadelesi zor bir salgın, ateş belki düşürülebilir ama virüs iltihap yapıyor ve iltihap yayılabiliyor, maalesef virüsle savaşan antikorlarımızı da hasta ediyormuş, bilim insanlarının tıkandığı noktada burası iltihabı nasıl kontrol altına alacaklarını bulur antikorlarımızın virüsten etkilenmemesini sağlayacak bir aşı, ilaç, tedavi yöntemi bulurlarsa bu virüsü yeneriz.
Cok beceriksizim ya. Annem çok güzel yapardı hasta olmadan once. Ona çekmemişimOnline alışveriş te güvenli değil ki artık. Birkaç mesaj önce bir üye başına gelen olayı yazmıştı. Gözüne zor gelmesin hiç yapamazsan da hamuru kek gibi tepsiye atsan yine güzel oluyor.
Üyenin mesajlarını okudum da tıp öğrencisiymiş, bu kadar üyelik alacak zamanı nereden bulmus hayret ettim, tıp öğrencisinden beklemezdim böyle bir şeyiKendisi de matah birşey değil, Simura üyeliğinden "hocanın yanında gaz çıkardım" diye konu açmış.
Bu yardımı bi tek ben anlamadım zaar herkese mi veriliyor neye göre kime göre veriliyor cehaletten ölcem
Geçenlerde tv de izledim , online alışveriş yada dışardan alışveriş yaptınız . Aldığınız eşyaları bir süre havalandırın ve dokunduktan sonra ellerinizi yıkayacaksınız diyor . Fazla da bu konuda kafayı yememek lazımOnline alışveriş te güvenli değil ki artık. Birkaç mesaj önce bir üye başına gelen olayı yazmıştı. Gözüne zor gelmesin hiç yapamazsan da hamuru kek gibi tepsiye atsan yine güzel oluyor.
İlk hamur deneyiminden kimse becerebileceğine inanmıyor zaten. Ele yapıştıkça b yapamam sanıyor ama isteyince uğraşınca herkes yapar. Yeter ki kafaya koysun. Nette 10 yaşındaki çocukların hamur açma videoları bile var. O kadar zor olsa Onlar yapabilir mi?Cok beceriksizim ya. Annem çok güzel yapardı hasta olmadan once. Ona çekmemişim
Aha ben benimde hiç öyle becerilerim yokVirüsten önce de paketli ekmek alıyordum zaten hala öyle alıyorum kızartarak tüketiyorum
Şöyleki daha önce yani hectigimiz bir kaç ay içinde evrakları ile durumunu geliri olmadığını belediyelere ve kaymakamliklara beyan eden ve belediyelerden veya kaymakamliklardan nakdi yardım almaya hak kazanan 2 milyon aileye veriliyor.bir tanıdığım alıyor ordan biliyorum.Herkese değil ihtiyacı olanlara ama o ihtiyacı olanlar neye göre belirleniyor bilmiyorum,bilmiyoruz,bilmiyorlar böyle uzayıp gider
Üyenin mesajlarını okudum da tıp öğrencisiymiş, bu kadar üyelik alacak zamanı nereden bulmus hayret ettim, tıp öğrencisinden beklemezdim böyle bir şeyi
İlk hamur deneyiminden kimse becerebileceğine inanmıyor zaten. Ele yapıştıkça b yapamam sanıyor ama isteyince uğraşınca herkes yapar. Yeter ki kafaya koysun. Nette 10 yaşındaki çocukların hamur açma videoları bile var. O kadar zor olsa Onlar yapabilir mi?
2,5 lt boş kola şişesi inadım yüzünden balkonda bir sağa bir sola gittide adam yine eğilip alıp bir çöpe atmadı ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?