bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Beni güldürdün ya ne diyeyim

gerekirse evet

Online alışveriş yapmıyorum ben.

Bir gün balkonda bekletip suya tutuyorum paketi. Ekmekleri de firinda ısıtıyorum. Ekmek yapma gibi bir becerim yok.
Online alışveriş te güvenli değil ki artık. Birkaç mesaj önce bir üye başına gelen olayı yazmıştı. Gözüne zor gelmesin hiç yapamazsan da hamuru kek gibi tepsiye atsan yine güzel oluyor.

Çok teşekkürler.
Gündüz söylediğim gibi. Herşey en ince ayrıntısına kadar planlanmış.

Anladım inşallah artık birşeyler üretirler

Bir gün balkonda bekletip suya tutuyorum paketi. Ekmekleri de firinda ısıtıyorum. Ekmek yapma gibi bir becerim yok.
[/QUOTE]
Aha ben benimde hiç öyle becerilerim yokVirüsten önce de paketli ekmek alıyordum zaten hala öyle alıyorum kızartarak tüketiyorum

Online alışveriş te güvenli değil ki artık. Birkaç mesaj önce bir üye başına gelen olayı yazmıştı. Gözüne zor gelmesin hiç yapamazsan da hamuru kek gibi tepsiye atsan yine güzel oluyor.
Cok beceriksizim ya. Annem çok güzel yapardı hasta olmadan once. Ona çekmemişim

3 haftadır ekmek almıyoruz un alıyoruz bol bol bazlama yapıyorum aldığım her şeyi balkonda çamaşır sulu su ile silip sonra başka bir bez ile duru su ile siliyorum
Manav ürünlerinde 24 saat balkonda bekletiyorum sonra poşetleri değiştirip diğerlerini çöpe atıyorum bu kadar dikkat etmeye inşallah virüs falan gelmez

Kendisi de matah birşey değil, Simura üyeliğinden "hocanın yanında gaz çıkardım" diye konu açmış.
Üyenin mesajlarını okudum da tıp öğrencisiymiş, bu kadar üyelik alacak zamanı nereden bulmus hayret ettim, tıp öğrencisinden beklemezdim böyle bir şeyi

Bu yardımı bi tek ben anlamadım zaar herkese mi veriliyor neye göre kime göre veriliyor cehaletten ölcem

Eskiden beri maaş bağlananların ptt hesaplarına yatıyormuş bu para.. sosyal yardım Yaşlılık aylığı engelli maaşı gibi gibi

Geçenlerde tv de izledim , online alışveriş yada dışardan alışveriş yaptınız . Aldığınız eşyaları bir süre havalandırın ve dokunduktan sonra ellerinizi yıkayacaksınız diyor . Fazla da bu konuda kafayı yememek lazım hangi biriyle uğraşacağız .

Sars haziran ayında sönümlenmiş covitte sarsa çok çok benzediği için mayıs sonu haziran başı sönümlenecekmiş ismini hatırlamıyorum ama bir proftu bunu anlatan tvde. İşin şanslı kısmı sarstan daha dayanıksız olması ve dışarıda Ve yüzeylerde çok fazla dayanamayacak olması. Ben yazdan umutluyum. Sadece kışa doğru tekrar gelebilme riskli korkutuyor

Cok beceriksizim ya. Annem çok güzel yapardı hasta olmadan once. Ona çekmemişim
İlk hamur deneyiminden kimse becerebileceğine inanmıyor zaten. Ele yapıştıkça b yapamam sanıyor ama isteyince uğraşınca herkes yapar. Yeter ki kafaya koysun. Nette 10 yaşındaki çocukların hamur açma videoları bile var. O kadar zor olsa Onlar yapabilir mi?

Herkese değil ihtiyacı olanlara ama o ihtiyacı olanlar neye göre belirleniyor bilmiyorum,bilmiyoruz,bilmiyorlar böyle uzayıp gider
Şöyleki daha önce yani hectigimiz bir kaç ay içinde evrakları ile durumunu geliri olmadığını belediyelere ve kaymakamliklara beyan eden ve belediyelerden veya kaymakamliklardan nakdi yardım almaya hak kazanan 2 milyon aileye veriliyor.bir tanıdığım alıyor ordan biliyorum.

Üyenin mesajlarını okudum da tıp öğrencisiymiş, bu kadar üyelik alacak zamanı nereden bulmus hayret ettim, tıp öğrencisinden beklemezdim böyle bir şeyi

Trollük yapmaya çalışanlar var bazıları komik ama bazıları güldürmüyor :)) nasıl olsa sanal alem, ben de astronotum derim kim bilecek

Yapamıyorum ama sevmiyorum da.
En iyi dersim matematik en kotu dersim el isiydi. :)

2,5 lt boş kola şişesi inadım yüzünden balkonda bir sağa bir sola gittide adam yine eğilip alıp bir çöpe atmadı ya...

Tanidik geldi bana bu
Esim ayin 13 unden beri evden calisiyor. Normal sartlarda batmayacak hareketleri batmaya basladi.

Mesela banyoda kagit havlu kullaniyoruz oyuzden cop kovasi hemen doluyor. Gecenlerde baktim ellerini kuruladiktan sonra baska cope atiyor peceteyi. Dur dedim bosaltmayacagim bakalim nekadar surdurecek bunu.
2 oldu, 3 oldu dayanamadim. Cingar cikarttim resmen Hemen degistirdi oyle olunca.

Bir sabah dustan ciktim kedim ile konusuyor. Anne gelince vericek mama diye.. Kedi miyavliyor mama istiyor yavrum. Ama esim benim vermemi bekliyor. Ogunden beri her gun ona verdiriyorum kedinin mamasini.

Boyle bir suru sey oldu ayin 13 unden beri.. Allahtan ben kizinca yap dedigimde falan itiraz etmiyor. Ama neden ben yap diyeyim ki kendiliginden yapsin

alman devleti bir app uygulama getirecegiz derken bundan bahsettiler sanirim.. gazamiz mubarek olsun türkiyeye de gelir muhtemelen.. önümüzdeki haftalari cok merak etmeye basladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…