bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de ilk mesajı okuyunca uzun bir yorum yazmıştım.okumaya devam edince ikinci yorumu gördüm ve yazdığım yazıyı düzenledim.ve beğenmedim emojisi koydum.

1 torba tam buğday unu aldık 2 hafta kadar önce. İlk ekmeğim cok güzel olmuştu. Sonra git gide tuhaflaştı En son dün yağtıgım baya sert oldu. Sanırım tükenmişlik sendromuyla yaptığım için. Çabuk biten ekmek birden 2 gün dayanmaya başladı

Anladım inşallah artık birşeyler üretirler
Umarım çünkü yayılma hızı çok fazla ve maalesef böyle giderse Dünya Sağlık Örgütünün öngördüğünden çok daha fazla insana bulaşacak
Şimdi paylaşacağım linkte okuyacaklarınızı herkes lütfen siyasi veya başka ideolojilerle okumasın, zira paylaşım amacım bu virüsün çok önceden bilindiğine dair defalarca yazdığım, hatta bu topikte komplo teorileri üzerine paylaşımlar yaptığıma dair yorumlarıma bir kanıt gibi önüme geldi araştırma yaparken, hatta hatta bu komplo teorisinin yaşlı nüfus üzerine kurulduğu iddiaları da vardı, o iddiayı ben attım sanıldı belki ama değil, komplo teoricilerinin eldeki verilere ve belgelere dayalı iddialarıydı, Dünya Sağlık Örgütü tüm dünya ülkelerini 1 yıl önce uyarmış, rapor göndermiş haber tarihine dikkatinizi çekerim Eylül/2019.

Ama sars bu kadar bulaşıcı değildi diyorlar bu maşallah karamurat gibi ölmek bilmiyor

Evet bazen sert bazen yumusa oluyor.

Bu halimle pizza yapmayı denemisligim var:)

Bu durumda benim beyinde öyle konulara çalışmıyor demektirCorona ile kendimizi tanıyalım
Burcun ikizler mi ya da kova:)

Bunu kim neden yaptı acaba? Amaçları tam olarak ne bende az önce küresel ısınmanın önüne geçmek için yapılmış olabileceğini dair bir yazı okudum o da mantıklı geldi aslinda ama tek amaçları yaşlıları öldürmek ise bunu aklım almıyor çünkü ellerine ne geçecek merak ediyorum ekonomi de büyük darbe aldı

Ek olarak şöyle de çalışma var Mune

Nature Medicine dergisinde yayımlanan araştırmada, Kovid-19 ile ilgili ortak genom dizisi verilerinin ve benzeri virüslerin kapsamlı bir şekilde analiz edildiği, çıkan sonuçların virüsün yapay olarak veya laboratuvar ortamında üretildiğine dair hiçbir belirti göstermediği bildirildi.

Çalışmada, kendilerini ev sahibi hücrelere bağlayan bir tür "çengelli kanca" olan Kovid-19'un reseptör bağlanma alanının, insan hücrelerinin belirli bir moleküler özelliğini hedeflemek için evrimleştiğinin keşfedildiği, araştırma ekibinin bu gelişmenin bir çeşit genetik mühendisliği değil doğal seleksiyon sonucu olduğuna inandığı kaydedildi.

Eşimin yurt dışında yaşayan bir arkadaşı Covid 19 geçirmiş ve iyileşmiş.

O raporu biliyorum, bir yanım komplo teorilerine bir yanım bu rapora inanıyor ama dünyayı sarsacak bir salgın olacağına vs bu salgının insan eliyle yayılacağına dair o kadar çok paylaşım var ki gerçeklik duygularım karıştı, Çin bu virüsü Amerika bize yolladı dedi, İtalya Çin'deki bir laboratuvarda Amerikan Çin ortak çalışması yapıldı, virüs oradan sızdırıldı dedi, bu söylemlerin üzerine bahsettiğiniz rapor yayınlandı, gerçeklerin üstü örtülsün diye mi rapor hazırlandı yoksa gerçekler o rapordaki gibi mi inanın bilmiyorum.
Covid-19 daha ülkemizde görülmeye başlanmadan evvel bile bizim ailenin gündemindeydi çünkü bunun bir pandemiye dönüşeceğini az buçuk seziyorduk, o yüzden aylardır araştırıp duruyoruz vallahi artık beynimin her hücresi bu salgınla dolu
Bir şeyler dönüyorsa ve bu salgın özellikle yapıldıysa tarih bunu elbet yazacaktır, insanlığında affedeceğini hiç sanmam, ki affetmeyeceğiz zira dünya genelinde milyonların hayatı söz konusu, bu salgın ne ırk, ne din, ne milliyet gözetmeksizin insanlığı doğrudan etkileyen bir felakettir.

Bilgisi ya da fikri olan biri yazabilir mi hanımlar? Bir süredir başım ağrıyordu. Genelde aynı saatler de başladığı için stresten olduğunu düşünüyorum. Fakat ağrı çok fazla. Kulağa da vuran bir ağrı. Geçmedi bi türlü ne yapmalıyım?

Denge kaybınız var mı?yada mide bulantısı?

Ama sars bu kadar bulaşıcı değildi diyorlar bu maşallah karamurat gibi ölmek bilmiyor
Sars daha kuvvetliydi öldürücülüğüde çok yüksekti o haziranda bittiyse inşallah buda biter. Şuan tek problem insanların hala idrak edememiş olması. Özel araçla şehir değiştirmekte yasaklanmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…