bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
heyoooooo kerim kınık piyasaya çıktı !

iyileşenin kanıyla tedavi diye bir şey uydurmuş bir tarafından CNN'de saçmalıyor....
yok o uydurmadı. Avrupa'da denemeleri yapılan bir yöntem. Bizde de denenecekmiş sağlık bakanı dün konuşmasında söyledi.

heyoooooo kerim kınık piyasaya çıktı !

iyileşenin kanıyla tedavi diye bir şey uydurmuş bir tarafından CNN'de saçmalıyor....
100 yıllık tedavi yöntemi neredeyse :)) kök hücrede denenmeye başladı sağlık bakanlığı onay verdi üniversite ve ilgili hastanelerde...

Ben tamamıyla insan elinden çıktığına inaniyorum , ne İngiltere başbakanı, ne de prens Charles dedikleri gibi bu virüse yakalanmadılar . Ulaşmak istedikleri bir sonuç var . Ona ulaştıklarında bu virüsün ilacını ilan edecekler .

Entübe hastayla yoğun bakım hasta arasında ne fark var?
Hangisinin durumu daha ağır
Entübe hastalar çoğunlukla yoğun bakımda zaten. Entübe hasta daha ağır, Solunumu durmuş, iyileşme umuduyla, akciğere indirilen bir boruyla makineye bağlı suni solunumla hayatta tutuluyor demektir, yani durumu kritik maalesef çoğu vefat ediyor .

Malesef evet. Planlı üretilmiş bir virüs işte. Herşey planlı. K Kardelenfzt13

Benim de sorum var. Solunum cıhazları deniyor. Bir oksijen cıhazları var yani maske gibi takılıyor, hastanın kendi başına daha rahat nefes alması için destek oluyor bir de entübe olayı var hasta kendi başına nefes alamıyor, ya da solunum durmuş oluyor ve akciğere tüp indirerek makineye bağlanıyor suni yoldan solunumu sağlanıyor. Solunum cihazı denince hangisi kastediliyor?

Yaşlıları öldürmek ana hedef değil aslında.ama dünya ekonomisini kökten sarsacak, güç odaklarını değiştirecek bir virüsün ölümcül etkisi olacaktı. Bunu yaparken de bu etkinin yaşlıları hedef alması daha tercih edilir bsydi birilerine göre. Çünkü yaşlıların yani aslinda calismayan emekli nufusun ulke ekonomisine kulfeti var,maliyeti var

lenf bezlerınız şiş mi?

hersey olabilir aslinda.. uzaktan birsey söylenmez. doktor bile söyleyemez ..

corona yüzünden panik yapiyorsaniz yapmayin bence. suan psikolojik olarak her agrimizi coronaya baglar olduk normal olarak.

ben bu sürecte nefes darligi cektim hem astim baslangicindan dolayi hem panikten.
bas agrilarimda oldu, vucut kirginligimda vsvs

bas agriniz gecmiyorsa aspirin alin. veya zencefil cayi icin. zencefil dogal kan sulandiricidir. ben normal olarak da kendimde hastalik kirginlik belirtisi gördügümde direk o gün hindistan cevizi yagi alirim bir kasik sonra bitki caylari icerim hemen meyve sebze tabagi yaparim vs .. ertesi gün birseyim kalmaz.
insan vucudu güclüdür ve normalde kendisi basa cikabiliyor ama baktiniz hafif bir kirginlik var hemen desteklemeye calisin vucudunuzu.

Bir şeyi merak ediyorum. Hastalığı bugün kapan birisinde bielirtiler 14 gün sonra mı gösteriyor? Yoksa ikinci üçüncü gün kendini belli ediyor mu az çok
2. gün de belli edebiliyor ama genelde ortalama 5. 6. günde belli ediyormuş. Çok çok ender vakalar daha üzün sürüyor ortaya çıkması, 24. gün diye bildirilen bir vaka var bildiğim kadarıyla ama geçerli süre 14 gün olarak kabul ediliyor.

Bir de ecmo cihazı var. O senin dediğin mi acaba? Sayi olarak kisitli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…