- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Diş probleminiz olabilir kulağa vuruyorsaHayır yok. Önceki günlerde de oluyordu ama bir iki gündür ağrının şiddeti artmıştı. Şuan daha fazla.
yok o uydurmadı. Avrupa'da denemeleri yapılan bir yöntem. Bizde de denenecekmiş sağlık bakanı dün konuşmasında söyledi.heyoooooo kerim kınık piyasaya çıktı !
iyileşenin kanıyla tedavi diye bir şey uydurmuş bir tarafından CNN'de saçmalıyor....
100 yıllık tedavi yöntemi neredeyse :)) kök hücrede denenmeye başladı sağlık bakanlığı onay verdi üniversite ve ilgili hastanelerde...heyoooooo kerim kınık piyasaya çıktı !
iyileşenin kanıyla tedavi diye bir şey uydurmuş bir tarafından CNN'de saçmalıyor....
Ben tamamıyla insan elinden çıktığına inaniyorum , ne İngiltere başbakanı, ne de prens Charles dedikleri gibi bu virüse yakalanmadılar . Ulaşmak istedikleri bir sonuç var . Ona ulaştıklarında bu virüsün ilacını ilan edecekler .O raporu biliyorum, bir yanım komplo teorilerine bir yanım bu rapora inanıyor ama dünyayı sarsacak bir salgın olacağına vs bu salgının insan eliyle yayılacağına dair o kadar çok paylaşım var ki gerçeklik duygularım karıştı, Çin bu virüsü Amerika bize yolladı dedi, İtalya Çin'deki bir laboratuvarda Amerikan Çin ortak çalışması yapıldı, virüs oradan sızdırıldı dedi, bu söylemlerin üzerine bahsettiğiniz rapor yayınlandı, gerçeklerin üstü örtülsün diye mi rapor hazırlandı yoksa gerçekler o rapordaki gibi mi inanın bilmiyorum.
Covid-19 daha ülkemizde görülmeye başlanmadan evvel bile bizim ailenin gündemindeydi çünkü bunun bir pandemiye dönüşeceğini az buçuk seziyorduk, o yüzden aylardır araştırıp duruyoruz vallahi artık beynimin her hücresi bu salgınla dolu
Bir şeyler dönüyorsa ve bu salgın özellikle yapıldıysa tarih bunu elbet yazacaktır, insanlığında affedeceğini hiç sanmam, ki affetmeyeceğiz zira dünya genelinde milyonların hayatı söz konusu, bu salgın ne ırk, ne din, ne milliyet gözetmeksizin insanlığı doğrudan etkileyen bir felakettir.
Entübe hastalar çoğunlukla yoğun bakımda zaten. Entübe hasta daha ağır, Solunumu durmuş, iyileşme umuduyla, akciğere indirilen bir boruyla makineye bağlı suni solunumla hayatta tutuluyor demektir, yani durumu kritik maalesef çoğu vefat ediyorEntübe hastayla yoğun bakım hasta arasında ne fark var?
Hangisinin durumu daha ağır
Özelden yazdım da bakabilir misiniz?Diş probleminiz olabilir kulağa vuruyorsa
TakılmalıHala maske takilmali mi takilmamali? Su soruyu bir geçemedik. Covid hakkında başarıli olan ülkelerden kopya cekseydik.
Haberturkte bana göre son noktayı koyuyorlar.Takılmalı
Malesef evet. Planlı üretilmiş bir virüs işte. Herşey planlı. K Kardelenfzt13Umarım çünkü yayılma hızı çok fazla ve maalesef böyle giderse Dünya Sağlık Örgütünün öngördüğünden çok daha fazla insana bulaşacak
Şimdi paylaşacağım linkte okuyacaklarınızı herkes lütfen siyasi veya başka ideolojilerle okumasın, zira paylaşım amacım bu virüsün çok önceden bilindiğine dair defalarca yazdığım, hatta bu topikte komplo teorileri üzerine paylaşımlar yaptığıma dair yorumlarıma bir kanıt gibi önüme geldi araştırma yaparken, hatta hatta bu komplo teorisinin yaşlı nüfus üzerine kurulduğu iddiaları da vardı, o iddiayı ben attım sanıldı belki ama değil, komplo teoricilerinin eldeki verilere ve belgelere dayalı iddialarıydı, Dünya Sağlık Örgütü tüm dünya ülkelerini 1 yıl önce uyarmış, rapor göndermiş haber tarihine dikkatinizi çekerim Eylül/2019.
Dünya Sağlık Örgütü uyarıyor: Milyonların ölümüne yol açacak ani ve yıkıcı salgın riskiyle karşı karşıyayız
Alanında uzman bilim insanlarından oluşan bir uluslararası heyet, dünyanın giderek büyüyen ve milyonların ölümüne sebep olabilecek bir salgın hastalık riskiyle karşı karşıya olduğunu ve bu hastalığın küresel ekonomiyi ciddi derecede istikrarsızlaştırabileceğini söyledi.www.independentturkish.com
Benim de sorum var. Solunum cıhazları deniyor. Bir oksijen cıhazları var yani maske gibi takılıyor, hastanın kendi başına daha rahat nefes alması için destek oluyor bir de entübe olayı var hasta kendi başına nefes alamıyor, ya da solunum durmuş oluyor ve akciğere tüp indirerek makineye bağlanıyor suni yoldan solunumu sağlanıyor. Solunum cihazı denince hangisi kastediliyor?Bunu ben de tam olarak bilmek istiyorum. Bir de serviste yatmak var. Orada da solunum cihazları kullanılıyor çünkü.
Şey çok zor ya. Bu hastalık bulasici oldugu icin hastaya ne kadar yaklasabilirsin, ne kadar tedavi uygulayabilirsin. Bknz. gozu kara prof. Cemil tascioglu.Yakalanmasinda ekipman eksikligi /ihmali var miydi acaba?
Yaşlıları öldürmek ana hedef değil aslında.ama dünya ekonomisini kökten sarsacak, güç odaklarını değiştirecek bir virüsün ölümcül etkisi olacaktı. Bunu yaparken de bu etkinin yaşlıları hedef alması daha tercih edilir bsydi birilerine göre. Çünkü yaşlıların yani aslinda calismayan emekli nufusun ulke ekonomisine kulfeti var,maliyeti varBunu kim neden yaptı acaba? Amaçları tam olarak ne bende az önce küresel ısınmanın önüne geçmek için yapılmış olabileceğini dair bir yazı okudum o da mantıklı geldi aslinda ama tek amaçları yaşlıları öldürmek ise bunu aklım almıyor çünkü ellerine ne geçecek merak ediyorum ekonomi de büyük darbe aldı
Ne diyorlar izleyemedimHaberturkte bana göre son noktayı koyuyorlar.
Bilgisi ya da fikri olan biri yazabilir mi hanımlar? Bir süredir başım ağrıyordu. Genelde aynı saatler de başladığı için stresten olduğunu düşünüyorum. Fakat ağrı çok fazla. Kulağa da vuran bir ağrı. Geçmedi bi türlü ne yapmalıyım?
2. gün de belli edebiliyor ama genelde ortalama 5. 6. günde belli ediyormuş. Çok çok ender vakalar daha üzün sürüyor ortaya çıkması, 24. gün diye bildirilen bir vaka var bildiğim kadarıyla ama geçerli süre 14 gün olarak kabul ediliyor.Bir şeyi merak ediyorum. Hastalığı bugün kapan birisinde bielirtiler 14 gün sonra mı gösteriyor? Yoksa ikinci üçüncü gün kendini belli ediyor mu az çok
Bir de ecmo cihazı var. O senin dediğin mi acaba? Sayi olarak kisitli.Benim de sorum var. Solunum cıhazları deniyor. Bir oksijen cıhazları var yani maske gibi takılıyor, hastanın kendi başına daha rahat nefes alması için destek oluyor bir de entübe olayı var hasta kendi başına nefes alamıyor, ya da solunum durmuş oluyor ve akciğere tüp indirerek makineye bağlanıyor suni yoldan solunumu sağlanıyor. Solunum cihazı denince hangisi kastediliyor?
keşke, zaten tüm tehlike burada. Kişi bilmeden başkalarına bulaştırıyor.bulastigi gibi gosterse kendini insani germese
Rica ederim ne demek.Kesinlikle öyle malesefÇok teşekkürler.
Gündüz söylediğim gibi. Herşey en ince ayrıntısına kadar planlanmış.
Tekrarını izliyorum.Ne diyorlar izleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?