- 16 Ağustos 2016
- 3.719
- 9.426
- 158
Yok şiş değil. Coronodan dolayık değil. Yani evet stresimin nedenlerinden biri o ama şuanki ağrı tamamen farklı. Geçmek bilmiyor birkaç saat öncesine kadar kendi kendime geçecek diye bekliyordum ama şuan fayda etmiyor bir şey. Bitki çayı içtim, ilaç da alayım, işe yarar umarım. Teşekkür ederim.lenf bezlerınız şiş mi?
hersey olabilir aslinda.. uzaktan birsey söylenmez. doktor bile söyleyemez ..
corona yüzünden panik yapiyorsaniz yapmayin bence. suan psikolojik olarak her agrimizi coronaya baglar olduk normal olarak.
ben bu sürecte nefes darligi cektim hem astim baslangicindan dolayi hem panikten.
bas agrilarimda oldu, vucut kirginligimda vsvs
bas agriniz gecmiyorsa aspirin alin. veya zencefil cayi icin. zencefil dogal kan sulandiricidir. ben normal olarak da kendimde hastalik kirginlik belirtisi gördügümde direk o gün hindistan cevizi yagi alirim bir kasik sonra bitki caylari icerim hemen meyve sebze tabagi yaparim vs .. ertesi gün birseyim kalmaz.
insan vucudu güclüdür ve normalde kendisi basa cikabiliyor ama baktiniz hafif bir kirginlik var hemen desteklemeye calisin vucudunuzu.
3 ayda sadece kontrol altina mi alincakmis yaniTekrarını izliyorum.
Maske kesinlikle takılmali
2-3 hafta izole olmayi basarirsak salgini 3 ayda kontrol etmeyi basarabiliriz ama yapamazsak cok daha uzun ve uzucu bir sürec bizi bekliyor.
Bizde de öyle, hiç sıkılmadık. Ama Market günleri dışında. Markete gitmek market dönüşü bizim için kabus. Onu elledin, bunu dejenfekte ettin, etmedin. o oraya değdi, buraya değdi, Çok kötü kavga ediyoruz.Niye ya ne zararı var adamların size?Biz eşimle 12 marttan beri dipdibeyiz, daha hiç sıkılmadık
italya bile karantina ilan ettiğinde bizdeki kadar vaka sayısı yoktu. Şuan habertürkteki adam iyileşen hastaların akciğer fonksiyonlarında %20/30 azalma var ileride ne olur belli değil diyor tam muamma herşeyTekrarını izliyorum.
2-3 hafta izole olmayi basarirsak salgini 3 ayda kontrol etmeyi basarabiliriz ama yapamazsak cok daha uzun ve uzucu bir sürec bizi bekliyor.
Anladım stres kaynaklı yada hormoneldir belki.Benim regl öncesi çok ağrım olurHayır yok. Önceki günlerde de oluyordu ama bir iki gündür ağrının şiddeti artmıştı. Şuan daha fazla.
Bence adamlar söylenebilecek herşeyi söyledi.Oldukça aydınlatıcı bir program olmuş.Tekrarını izliyorum.
yok ya çok huysuz oluyorlar. Hele çalışma düzeninden ev hayatı düzenine geçerken bocalıyorlar. Bu günler emeklilik günlerin bir fragmanı gibi oldu aslında. Ama haksızlık etmeyim bugünlerde çok stres altında herkes.Hepimiz için yazdım
Ama ileri yaşta erkekler gördüğüm kadarıyla daha yapıcı oluyor.
Su an durum oyle maalesef. Vakalar cok artti cunku. Gerekli önlemleri zamanında almadık, sokaklarda parti yaptık, misafirlige gittik, mangal yaptik, düğün yaptık . Bir saat bile aleyhimize ilerliyor. Hala farkinda olmayan bir kesim var.3 ayda sadece kontrol altina mi alincakmis yani
O da izolasyon sağlanırsa öyle mi
Bence de. Ben artik herkesi dinlemiyorum. Beynim akiyor:)Bence adamlar söylenebilecek herşeyi söyledi.Oldukça aydınlatıcı bir program olmuş.
Aynı fikirdeyim..insan nasıl
aynen öyle ne hikmetse prens charles bi ayağı çukurda bir adam yani buna rağmen 5 günde iyileşiyor . YersenBen tamamıyla insan elinden çıktığına inaniyorum , ne İngiltere başbakanı, ne de prens Charles dedikleri gibi bu virüse yakalanmadılar . Ulaşmak istedikleri bir sonuç var . Ona ulaştıklarında bu virüsün ilacını ilan edecekler .
Iyi aksamlar arkadaşlar ben pek konu açan yorum yaZan biri degilim ama. Malum konu ciddi deneyimimi paylaşayım 2 haftadir hic cikmiyoruz dışarı 1.kez migros sanal marketten toplu sipariş verdik.gecen hafta...neyse bugun aksam saadetlerinde bir.telefon geldi sağlık mudurlugunden e iste size migros sanaldan ürün getiren kuryede corona pozitif cıktı 14 Gun evde kalın semptomunuz varsa 112 yi arayın bendede 1 haftadır acayip nefes darlığı var astımım.var ona baglamistim.beni aldı bir korku 15 dakika sonra aradim 112 yi geldiler götürdüler test kan tomografi cektiler negatif eve gönderdiler en son sürüntu aldilar onun sonucu belli degil. Yarın göğüs hast.klinigine gel.dediler.diyecegim o hic hic online alisveris yapmayın gida vs ne.olursa olsun körün taşı gibi gelip bulabilir.
Çok geçmiş olsun. Benim siparişim pazar gelecek. Hangi şehirdesiniz . Gerçi tüm şehirler tehlike altında.Iyi aksamlar arkadaşlar ben pek konu açan yorum yaZan biri degilim ama. Malum konu ciddi deneyimimi paylaşayım 2 haftadir hic cikmiyoruz dışarı 1.kez migros sanal marketten toplu sipariş verdik.gecen hafta...neyse bugun aksam saadetlerinde bir.telefon geldi sağlık mudurlugunden e iste size migros sanaldan ürün getiren kuryede corona pozitif cıktı 14 Gun evde kalın semptomunuz varsa 112 yi arayın bendede 1 haftadır acayip nefes darlığı var astımım.var ona baglamistim.beni aldı bir korku 15 dakika sonra aradim 112 yi geldiler götürdüler test kan tomografi cektiler negatif eve gönderdiler en son sürüntu aldilar onun sonucu belli degil. Yarın göğüs hast.klinigine gel.dediler.diyecegim o hic hic online alisveris yapmayın gida vs ne.olursa olsun körün taşı gibi gelip bulabilir.
Söylediklerinize çok katılıyorum. Ama bu ölümlerin tek bir kentte görülüyor olması (acaba başka yerde de görülmüş mü?) ve aynı pansiyonda kalan 5 kişinin aynı günde bu şekilde vefat etmesi ilginç. Benim aklıma acaba bunlar uyku ilacı vb içip intihar mı ettiler? sorusu geliyor. Gerçi intihar olsa otopside anlaşılır, intihar denirdi ama bilemedim çok mu senaryo yazdım?Ya bilinmiyorsa? Miyorkardi mi diyorlardı tam emin değilim, geçmişte ateşli hastalık geçiren bazı insanlarda görülüyormuş, kalp kaslarında kapakçıklarında gevşeme mi oluyormuş sağlıkçı arkadaşlar doğrusunu anlatırsa sevinirim, misal ben çocukken çok ateşli hastalık geçirdim ama zaman zaman check-up yaptırdığımda ailede kalıtsal bir kalp sorunu olmadığından detaylı bir kalp taramasından geçmedim ekg çekilirdi yalnızca, kalp kaslarımda veya kapakçıklarda hafif bir deformasyon varsa bunu hissetmiyorsam?
Uykuda ölüm olması aklıma ilk ani kalp durmasını getirdi, bilmiyorum bir varsayım ama bazı covid19 vakalarında virüsün kalp kaslarına da iltihap yaptığı saptanmış, o yüzden tedavisi ve mücadelesi zor bir salgın, ateş belki düşürülebilir ama virüs iltihap yapıyor ve iltihap yayılabiliyor, maalesef virüsle savaşan antikorlarımızı da hasta ediyormuş, bilim insanlarının tıkandığı noktada burası iltihabı nasıl kontrol altına alacaklarını bulur antikorlarımızın virüsten etkilenmemesini sağlayacak bir aşı, ilaç, tedavi yöntemi bulurlarsa bu virüsü yeneriz.
Geçenlerde bir doktor ve kocası pozitif çıkmış .22 yaşındaki oğullarına da test yapmışlar ondada pozitif çıkmış ama çocukta hastalığın hiç bir emaresi yokmuş .Zaten bakan diyor ya vakaların yarısı hayalet diye hiç bir belirti yok .online alisverisi kessek markete gitmek zorundayiz bu kdr hizli bulasan bir virusden kacmak imkansiz gibi sanki ya o sebeple cogu kisinin farketmeden gecirmia olabilecegine inaniyorum soylenildigi gibiinsanlari aldigi herseyi sabunlu sularla yikatacak kadar bulasici bir virus bir yolunu bulur da girer vucuda
ilk vakayi biliyoruz sadece zaten bu ilk vaka olmayabilir demislerdi cok onceye gitmeyede gerek yok subat sonu mart basi kimse grip olmadimi cogu kisi korona daha yok ulkede koroma olmamisimdir diye evde bile gecirmistir belkide tabi birde dediginiz semptom vermeyenlerde varGeçenlerde bir doktor ve kocası pozitif çıkmış .22 yaşındaki oğullarına da test yapmışlar ondada pozitif çıkmış ama çocukta hastalığın hiç bir emaresi yokmuş .Zaten bakan diyor ya vakaların yarısı hayalet diye hiç bir belirti yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?