bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Hangi magazadan geldi siparisiniz acaba,arada yazildiysa da gormedim?

Biz de gideceğiz birazdan, 10da açılıyormuş Eşim gelme diyor ama ne kadar çok şey taşıyabilirsek o kadar iyi bende gideceğim o yüzden.. Gelince de dediğin gibi çok yoruluyorum ben ama mecbur

Ben de Almanyadayim, bizim burda kasiyerler eldivenli ama maske yok kimsede. Bende de yok hic almadim. Burda insanlar birbirlerine cok mesafeli. Ayrica disarda cok az insan var. Ben de haftada bir iki alisveris icin cikiyorum o kadar. Bir de burdaki marketlerde maya disinda hersey var.

Ben bu sürecte Almanyada olduguma sevindim resmen

Ben direk balkona koyup ertesi gün siliyorum sonra duruluyorum meyve sebzeleri gelince karbonatlı sirkeli suya basıyorum aslında bunlar normal hayatımızada endekslememiz gereken şeylermiş ben büyük ihtimal aynı devam ederim

Evet 5G ile ilgili ingilizce bir video izledim tuylerim urperdi. Wuhan sehri de bu arada 5G nin test edildigi sehir.

Ben bununla ilgili bişey paylaşmıştım bazı arkadaşlar saçma bulmuştu. Türkiyede mart ayında denenmeye başladı.Wuhanda kapatıldı çünkü hastalığı tetiklediği anlaşıldı.
Siz gondermistiniz demek linki. Tesekkür ederim. Türkiyede Mart ayinda mi denenmeye basladi Wuhanda kapatildi mi amanin

Dün akşam bakan sağlıkçıların durumunu anlatırken tıkandı gözleri doldu,ilk defa üzüldüm bakana.

Ben üzülmedim abla. Samimi bulmuyorum pek.
Ama şunu anlamıyorum.
Bakan ısrarla her hastane için maskemiz ve korunma materyallerimiz var. Sosyal medyaya inanmayın diyor.
Fakat ekşi sözlükte ve diğer platformlarda doktorlar ve diğer sağlık çalışanları maskelerinin olmadığını, maske olsa bile normalde tek kullanımlık olan maskeleri imza karşılığı alıp bir gün boyunca kullandıklarını ve bunun gibi durumlarını anlatan yazılar yazıyorlar.

Amerika'ya o kadar maske sattık. Bizim şimdi kendi halkımız için maskemiz var mı yok mu?
600 sağlık çalışanı ne demek? Doktorlar savaştaki askerler konumunda. Onları kaybedersek halka ne olacak?
Öncelik yurt dışına dezenfektan ve maske satmak olmamalıydı bence.

Hala kalacak yeri olmayan ve ailesinin yanına dönen doktorlar var.
Koç Holding otelini güya açtı ama doktorlar diyor ki oteli arıyoruz öyle bir uygulamamız yok diyor.

Sağlık çalışanlarını daha fazla korumamız lazımdı.
Bu halkın sağlık çalışanlarına saygı göstereceğini düşünmüyorum. Annesi babası coronadan öldü diye doktoru öldürmeye yeltenecek binlercesi var bu ülkede. Daha geçenlerde bir güvenlik görevlisi hasta yakınını karantina odasına almadı diye bıçaklandı.

Hastanelerde yeterince polis var mı doktorları korumak için, orası da muamma

Bunu bende anlamiyorum. Yaw saglik personelinden duydum bizzat. Maske yok onluk yok eldiven diyor. Turkiye napiyor italyaya tibbi yardim malzemesi yolluyo. Yaw amerika almanya hepsi birbirinin satin aldigi maskesine sununa bununa el koyarken nedir bu ya? Sen icerdeki adamini dusunsene elin hamur kafasina yardim ediyorsun

saglik bakanini hala cok takdir ediyorum buarada..adam sahsi olarak elinden geleni yapiyor belli.. ama bu is tek basina olan birsey degil.. isin icinde isler vardir buna eminim.

O gün konuşurken tıkandı gözleri doldu bir anda.
Sosyal medya kullanmadığım için durumlar nasıl inan bende hiç bilmiyorum durumları.
Okuduğum sadece burası ve gazete yazıları.
601 sağlıkçının durumları inanılır gibi değil,tek temennimiz onlara bişey olmaması.
Onlar olmazsa sağlık durur.
Otel olayı gazetelerde vardı,aranıyorsa uygulama yok deniyorsa düşünmek lazım.
Konu sağlık oldumu gözü dönenlerede çok dikkat etmek lazım ne yapacaklarını kestiremiyorsun çünkü.

kapıyla balkon arasında baya mesafe var :) o yüzden güvenemedim, belki de paranoya :)
ama virüsü kapmaktan iyidir. zaten ehr gün birşey alınmıyor. haftada 1-2. onda da yapıveriyorum.

liseden bir arkadaşım doktor, istanbulda bilinen üniversite hastanelerinden birinden -devlet. ve evet yokluk çekiyoruz yazıyor bizim whatsapp grubuna da. ayrıca yatak sayılarını bu gidişle türkiye'ye yetmeyeceğini de ekliyor - özellerin dahil olmuş olmasına rağmen.

Ptt de kapaniyor cok şükür.Evimin hemen caprazinda ptt var ve günlerdir uzun bir kuyruk dikkatsizligin hat safada oldugu goruntuler izledim ama artik o goruntuler olmayacak.Yardımları emniyet calisanlari bekciler evlerine ulastiracaklarmis.

Üzerine basa basa söyledi bakan, malzeme sıkıntısı yaşayanlar, bizzat bize ulaşsın çünkü sıkıntımız yok, bunları bize belirtsin hemen temin edelim diye.

Sonuçta yasal prosedürler çok uzun süre alıyor, yaşayanlar elbet var ama sistem kurbanı olmamak adına iletişimi direkt yapmalarını istiyor.

Kendi vatandaşına bu kadar değer vermeyen başka ülke var mıdır? Sanmıyorum.Millet can derdinde birileri show yapma peşinde.Senin ülkende ki sağlık personelinin hiç birşeye ihtiyacı yoktur belki o zaman bu yaptığının bir mantığı olur.Şu davranışa bakarak bile zihniyeti anlamak zor değil.Daha öncede yazmıştım virüs mevzusunda işler ters giderse sağlık bakanı bu işin günah keçisi olacak oysa ki sadece emir kulu.

Insanlarda panik olusmasin diye soylemiyolardir belki ama seffaf olunmamasida guveni zedeler. Gerek burda konusuldugu gibi bakanimiz adina gerek saglik sektorune karsi..

bi ulkenin bu tarz birseye hazirliksiz olmasini anliyorum gerek yatak gerek malzeme ama..tum ulkelerde yetersiz zaten.. insanlar dinlemedikcede cogalacak zaten hasta sayisi. neden baska ulkelere yardim veriyoruz? Bunu cozemiyorum

Bilmiyorum sorun iletisim kurulmamasindan mi kaynakli sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…