Yeminle aklimizdan geceni yazdin. Bu adamlar marulun bile cakmasini yapiyolar, nasil guvenilirki bunlarin maskesine ilacina. Allah verede aşı bulduk diye milleti bi daha zehirlemeseleraynen, dün haberlerde anlatıyorlardı bu maske olayını.
valla bilemiyorum ki bozukta çıkabilir, iğrenç bir espri olacak ama çin malı diyip beğenmediğimiz ve dandik çıkan bir sürü şey olmadı mı bu olaylardan önce de ?
balkonda açık havada bekletmek de yeterli diyorlar.
ay damacanayi bizde dusa sokuyoruz:) marketten aldigimiz paketleri de yikiyoruz:) para utulemedim neden? cunku yokyaa onedio da efsane şeyler var. paraları ütüleyenler, küveti doldurup içine marketten aldığı kutuları koyanlar, damacanıyı duşa sokanlar ahahaha
"6 nisanda ilk covid19 spesifik immun plazma 12 hastanin tedavisi için bir klinik calisma kapsaminda kullanılmaya başlıyor. Bakanlık projemize onay verdi. Üretim başladı. Kahramanlarımı öpüyorum" diyerek duyurdu...Yeminle aklimizdan geceni yazdin. Bu adamlar marulun bile cakmasini yapiyolar, nasil guvenilirki bunlarin maskesine ilacina. Allah verede aşı bulduk diye milleti bi daha zehirlemeselerbizdeki denize dusen yilana sarilir
süper bir sistem. Ama evet adam sarıysa karısı da sarı olmalı biraz karışık.
alman devleti bir app uygulama getirecegiz derken bundan bahsettiler sanirim.. gazamiz mubarek olsuntürkiyeye de gelir muhtemelen.. önümüzdeki haftalari cok merak etmeye basladim..
Teyzemin bir komşusu var, bu coronadan bile çok önce kadın eve giren her şeyi beyaz sabunla yıkıyormuş. Meyve sebzeyi bile.. Şimdi ne haldedir kim bilir..Gecen bi unlu diyordu peyniri yikamis poseti yirtikmis cunku
yaa onedio da efsane şeyler var. paraları ütüleyenler, küveti doldurup içine marketten aldığı kutuları koyanlar, damacanıyı duşa sokanlar ahahaha
ya bu konu da çok karışık. bi yandan çoğu kişi de çin'in kapitalizmin yeni merkezi olacağını, büyük güç olacağını söylüyor. dandik şeylerle nereye kadar.Yeminle aklimizdan geceni yazdin. Bu adamlar marulun bile cakmasini yapiyolar, nasil guvenilirki bunlarin maskesine ilacina. Allah verede aşı bulduk diye milleti bi daha zehirlemeselerbizdeki denize dusen yilana sarilir
Kimisi de kendine öyle bulaştığını iddia ediyor, bilemedim. Her ihtimale karşı ben kolonyayla siliyorum paketleri.. Meyve sebzeyi de sirkeli suda bekletiyorum, sirke işe yaramıyor diyorlar ama onları da başka bir şeyle temizleyemem ki..
Onedio favorim benimde,damacanayı bizde küvette kırkladık eşimle:))
Dunyadaki ulkeler de komik.kendi içlerinde temizleyecekler, o kadar kayip verecekler hoopp coronali biri daha gelecek sil bastan. Sinirlar ne kadar kapatilacak ki?ben biteceğine inanmıyorum. Kayınvalidemler (uzak bir ilde oturuyorlar) Hazirana bitermiş inşallah geliriz, özledik sizi diyorlar. O kadar yolu güvenli bir şekilde nasıl gelecekler? Burada hastane bile yok nereye geliyorlar? Neyse daha hazirana çok var da. Bitti dense bile ben güvenemem. Gidişat ortada, Dünya daha piki görmedi. Dünyadan temizlenmeden Türkiye'den de temizlenmez gibime geliyor. Hazirana kadar da zor biter.
Buradaki fark, covid 19 sars'tan daha bulaşıcı ve daha çok yayılıyor o nedenle o kadar hızlı bir şekilde bitmez gibme geliyor. şehir değiştirme konusuna kesinlikle katılıyorum.Sars daha kuvvetliydi öldürücülüğüde çok yüksekti o haziranda bittiyse inşallah buda biter. Şuan tek problem insanların hala idrak edememiş olması. Özel araçla şehir değiştirmekte yasaklanmalıydı
bende damacanayi direk kapida camasir sulu bezle siliyorumOnedio favorim benimde,damacanayı bizde küvette kırkladık eşimle:))
Evet aynen.Sebzeleri tek tek sabunla yikayan da okudum burda.Bilemiyorum o şekilde psikoloji falan kalmaz bende.Önlem almak onemli evet ama,fiziki sagligimiz kadar ruh sagliğimiz da önemli.
Aynen. Her seyde olduğu gibi bunda da ortayi bulamadik :)Zaten bi taraf cok rahat diger taraf cok takintili.. biri rahatliktan oluyo digeri kalpten
ay damacanayi bizde dusa sokuyoruz:) marketten aldigimiz paketleri de yikiyoruz:) para utulemedim neden? cunku yok
ben siliyorum. çünkü yüzeylerin türüne göre de belirli sürelerde canlı kalabiliyor. ama asıl önemlisi o yüzeye temas ettikten sonra eli yüze, ağıza, burna götürmemek ve hemen yıkamak.
ben içim rahat etsin diye silip direkt çöp yapıyorum ve ev kapısının dışında tutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?