bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Canim ama mesela elimize alıyoruz ya urunu yıkıyoruz filan ama pişince atıyorum zaten ısıyla ölür. Ama elimizden agizimza gelirse:) neyse sakinlik diliyorum kendime yine geldi benim saatim. Suanda cok endişeliyim esim markete ve eczaneye gidecek, doktora gitmeden oğlumun göz doktoruyla ilaci yazdırdık Sağolsunlar ama simdi alma asamasi var:))

Çok panikliyorsanız doğrayıp elinizi yıkayın. Gıdadan bulaştığına dair hiçbir bilimsel veri okumadım.

Degse bile hastalık yapacak kadar virus almıyorsunuz.
Hasta olmak için çok fazla viruse maruz kalmak gerekiyor.

Artık herşeye o kadar şüpheyle bakıyoruz ki kendim dahil kimseye bu konuda senaryo yazıyoruz abarttık diyemem, hem sonuçta beyin fırtınası yapıyoruz

Sizin yaptığınız daha hijyenik elbette. Bahsettigim şey neyin daha temiz ve hijyenik olduğu değil.Sebzeleri tek tek sabunla yıkayıp durulamak benim için uç bir şey mesela,sizin için olmayabilir.Ben öyle yapmaya kalksam kendimi kötü hissederim,psikolojim bozulur,rutin işlerimin dışında bir de onlarla uğraşma fikri beni bezdirir v.s. "Bence" diye belirtmiştim zaten.

Soyulabilecek sebze meyveleri yıkayıp soyarak kullaniyorum zaten,soymadigim sebzeleri de yıkayıp pisirecegim zaman sirkeli suda bekletmek benim için kâfi oluyor.Belki başkası köpürtüp durulayıp soyup bir de sirkeliyordur,o da onun normali.

Sirf meraktan soruyorum. Sebze almiyorsaniz ne yiyorsunuz? Benim sebzeyle cok aram yok. Bircok sebzeyi agzima surmem. Ama hic sebzesiz de ne yemek yapilir ki surekli?

Dunyada butun ulkeler kendi caplarinda biseyler yapmaya calisiyolar. Ulkemizde 65 yas ustu kisiler genelde ya oglunun yanindadir ya kizinin. Sen insana deger verilmiyi dedigin icin soyledim bunu ayrica.

buarada yazilarimda italyaya tibbi malzeme yardimini dogru bulmadigimi defalarca soyledim.
Icerde bu kadar hain varken 40 firin ekmek yemekte yetmez avrupa ulkelerinin cogu gibi olamaya Turkiye. Bu da ayri bi konunun icerigi

Gun olarak bi grafik var mi ben bulamadim, ancak toplam vaka sayilari yaziyor. Eger Turkiye Italya gibi can kaybi yasarsa bu insanimizin vurdumduymazligindan olacak. Sokak ortasi parti nedir Allah askina? Nerde duydunuz gordunuz?

O zaman bidi bidi yapmayacak saglik sektoru ve isteyecek diyebilir miyiz?

Gun olarak bi grafik var mi ben bulamadim, ancak toplam vaka sayilari yaziyor. Eger Turkiye Italya gibi can kaybi yasarsa bu insanimizin vurdumduymazligindan olacak. Sokak ortasi parti nedir Allah askina? Nerde duydunuz gordunuz?
Geçen bir grafik gördüm, türkiye grafikte en hızlı yükselen ülke.

Sirf meraktqn soruyorum. Sebze almiyorsaniz ne yiyorsunuz? Benim sebzeyle cok aram yok. Bircok sebzeyi agzima surmem. Ama hic sebzesiz de ne yemek yapilir ki surekli?
Ya mesela fasulye, nohut,et,köfte tarzında ilerliyor . Kisin hic yaz sebzesi almam, pirasa, karnabahar gibi givi ama cok yenilmiyordu, iste domates sosu varsa bizimde az kaldi kiymali menemen ,kurutulmus taze fasulye vardi oda bitti gibi oldu onu yaptım. Pizza yaptım bu arada. Pilav genelde her yemek yanında oluyor bizde, bulgur,pirinç ve yesil mercimek pilavı yaptim. Tavuk normalde almayiz ama bu süreçte bir kere yedik.yumurta bir gezen tavuk alıyorum hamur işlerine, normal yemeyede organik aliyorum. Ya çok zor oluyor yemek işi aslnda yemeyen çocuğum var.bu arada patates yemeğide yapmazdm ama onu da düşünüyorm bu arada

ya bu konu da çok karışık. bi yandan çoğu kişi de çin'in kapitalizmin yeni merkezi olacağını, büyük güç olacağını söylüyor. dandik şeylerle nereye kadar.
Bende once amerika saldi virusu diye dusunmustum. Bir rivayete gore oyle ve cin bunlari ters kose yapmis. Diger rivayette cin’ in kendisi cikarmis hatta asisi hazirmis.

Karantina dan önce başlayan,bir türlü gitmeyen 20 kusur gündür ara ara boğazı tıkayan,acıtan,nefes almada güçlük yapan, akciğerde batma yapan garip birşeyle rahatsızım.Ates ve oksuruk yok,inatçı bişey.Cene altında başlangicta şişlik vardı,geçti.Aynilarini eşim de yaşıyor ve uzun zamandır izoleyiz

Geçen bir grafik gördüm, türkiye grafikte en hızlı yükselen ülke.Eki Görüntüle 2613641
Italya cin’i gecti bizde italyayi bu hiza bakilirsa.. italya nufusu yasli o yuzden cok hizli gitti deniyor.. o da bir sebep ama ana sebep insanlarin ciddiye almamasi italyada ve salginin nerde oldugu soylenince insanlarin baska sehirlere akin etmesi. Bu bizim ulkede onlenmeye calisildi yer belirtmeyerek, ama Turk insanida yeterince ciddiye almiyor ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…