Çogu insan öyle benim umudum hava ısınınca geçiçek diyorlar bakalımEn ufak belirtide kaptım mı acaba diye düşünüyorum, hadi ben önemli değilim de evdekilere geçiririm diye korkuyorum. Yıldım valla
Benim ondan da umudum yok. Suan sicak olan ulkelerde de var cunku.Çogu insan öyle benim umudum hava ısınınca geçiçek diyorlar bakalım
Patatesi kuyumcu terazisiyle olcerek kullanin:/Ya mesela fasulye, nohut,et,köfte tarzında ilerliyor . Kisin hic yaz sebzesi almam, pirasa, karnabahar gibi givi ama cok yenilmiyordu, iste domates sosu varsa bizimde az kaldi kiymali menemen ,kurutulmus taze fasulye vardi oda bitti gibi oldu onu yaptım. Pizza yaptım bu arada. Pilav genelde her yemek yanında oluyor bizde, bulgur,pirinç ve yesil mercimek pilavı yaptim. Tavuk normalde almayiz ama bu süreçte bir kere yedik.yumurta bir gezen tavuk alıyorum hamur işlerine, normal yemeyede organik aliyorum. Ya çok zor oluyor yemek işi aslnda yemeyen çocuğum var.bu arada patates yemeğide yapmazdm ama onu da düşünüyorm bu arada
Benim ondan da umudum yok. Suan sicak olan ulkelerde de var cunku.
Haha ay harikasınız ikinizde))Maske ben de bulamamıştım, Ebay den siparis ettim iki hafta once bugün geldi o da bikac tane siyah bezden daha etkili olabilmesi için içine ne koysam acaba ? Ped falanannem de diyor bunun iki yanını diksem küçük para çantası olur zorda kalırsan ben sana veririm canım .
Size mesaj yazdım bakabilir misiniz acaba?Ama havadan kaynaklı bir yayılma olmayabilir o. Yani yurtdışı temasıyla gelindiyse virüs ne yapabilir?
Kurt kişi geçirecek elbet ama yediği ayazida unutmayacak kime kimlere hakkımız geciyorsa zehir zıkkım olsun marketlerde de fiyatlar uçuk malesefPatatesi kuyumcu terazisiyle olcerek kullanin:/
Dun aldim,kucukleri bile 4 tl. Sogan da 4.5 olmus.
Firsatcilara gun dogdu.
Size mesaj yazdım bakabilir misiniz acaba?
Çok teşekkür ederim.Birkaç mesaj daha var, hepsine bakamadım. En kısa sürede döneceğim.
Esim 3 hafta kadar once,kastamonu'da patates 6 tl olmus demisti,oradan birile karsilasinca konu olmus.Kurt kişi geçirecek elbet ama yediği ayazida unutmayacak kime kimlere hakkımız geciyorsa zehir zıkkım olsun marketlerde de fiyatlar uçuk malesef
Hay Allah cok sasirdim.Insallah iyilesir.Öğretmenlerimden birinin son 16 gündür evden hiç çıkmayan ve ev halkından başka kimseyle temas etmeyen 60 yaşındaki babası rahatsızlanınca hastaneye gitmişler,
test yapılmış ne yazık ki sonuç pozitif.
Hastanın Genel durumu iyi ancak psikolojisi kötüymüş.
Öğretmenim üç gün önce ailece hepimiz ishal olduk muhtemelen biz de hastaydık hafif geçirdiğimiz için anlamadık yediğimiz bir şey dokundu zannettik diyor.
Ailece evde karantinadalar, ilçe sağlık müdürlüğünden her gün düzenli olarak arayıp sağlık durumlarını kontrol ediyorlarmış.
İnşallah iyileşir moralim bozuldu duyunca.
Maskeyle ilgili dusuncemide yazmistim ama isine gelmeyen sen olacaksinki orayi okumadan baska yerlere cevap veriyorsunVerdiğiniz örnek sağlık personelinin maskesi olmaması ile kıyas yapılabilecek bir örnek değil zaten.Haklısınız bence de 40 fırın ekmek yemek yetmez bu kadar cahil işine gelmeyen her konuda aklını kullanamayıp karşı tarafı suçlamayıp hain ilan eden bir kesim varken.
insallah oda cabuk iyilesir..evde bile olsak bulacak birsekilde demekki herkesin semptomlarda farkliÖğretmenlerimden birinin son 16 gündür evden hiç çıkmayan ve ev halkından başka kimseyle temas etmeyen 60 yaşındaki babası rahatsızlanınca hastaneye gitmişler,
test yapılmış ne yazık ki sonuç pozitif.
Hastanın Genel durumu iyi ancak psikolojisi kötüymüş.
Öğretmenim üç gün önce ailece hepimiz ishal olduk muhtemelen biz de hastaydık hafif geçirdiğimiz için anlamadık yediğimiz bir şey dokundu zannettik diyor.
Ailece evde karantinadalar, ilçe sağlık müdürlüğünden her gün düzenli olarak arayıp sağlık durumlarını kontrol ediyorlarmış.
İnşallah iyileşir moralim bozuldu duyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?