bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Acaba marketten falan mı bulaştı?
Hiç bir yere çıkmamış beyfendi.
Evde de yakın temas kurmamışlar anne babalarıyla yaşları 60 civarında diye.
Son 12 gündür evden hiç kimse çıkmadı Hocam diyor öğretmenim.
Şaşkınlık içindeyiz.
Belki market veya su siparişlerinden geçmiş olabilir.

Maskeyle ilgili dusuncemide yazmistim ama isine gelmeyen sen olacaksinki orayi okumadan baska yerlere cevap veriyorsun 40 firin yetmez bana cunku ekmegi cok severim
Yemeye devam o zaman afiyet olsun

Şimdi haberlerde gösteriyorlar, kuluçka süresi 49 güne kadar çıkmış. Türk doktor 20 gün 37 güne kadar da çıkabiliyor dedi.

Allah onların da bizlerin de yardımcısı olsun. Bir an evvel kurtuluruz bu illetten inşallah.

Üstün üste açıklamalar geliyor sokağa çıkma yasağı gelir mi acaba

Şimdi haberlerde gösteriyorlar, kuluçka süresi 49 güne kadar çıkmış. Türk doktor 20 gün 37 güne kadar da çıkabiliyor dedi.
Kaynak nedir? Nerede diyor kim diyor? bakın benim psikolojim hiç iyi değil. Bir bigi veriyorsunuz. Kaynağını da verin lütfen yoksa ben burayı takip etmeyi bırakacağım. Artık hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım. Sağlıklı şeyler değil.

Çok geçmiş olsun, inşaallah hepsi sağlıkla atlatırlar, bu virüsün kuluçka dönemi 2 ila 14 gün arası deniyor ama bazı vakalarda kuluçka süresi 21 güne kadar çıkabiliyormuş, bünyeden bünyeye değişiyor hastalıklara tepkimiz.
Market alışverişine kim gittiyse o da taşıyıcılık yapmış olabilir, zira dün alışveriş için dışarı çıktığımda bir marketin kasiyerinin covid19 olduğunu öğrendim, market kapatılmış ve dezenfekte edilmiş, tüm çalışanlara test yapılmış, kaçında test pozitif çıktı bilmiyorum ama kasiyerin pozitif olduğu kesin, ailesinin testleri de pozitif, ailesinden birinin durumu ağırmış
İmkanı olanlar lütfen market alışverişlerinde jet kasaları kullansın, hem taşıyıcıysanız market çalışanlarına bulaştırmazsınız hem de çalışanlardan biri taşıyıcıysa size bulaşmaz, buradaki vaka maalesef il dışından gelen birinin taşıyıcılığıyla görüldü.

Lafı uzattım ama rica ediyorum herkes yaşadığı şehirde kalsın, 1 ayda Bodrum'a gelen sayısı 100 binin üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…