- 26 Mayıs 2018
- 8.220
- 38.860
- 548
- 51
Sormayın ailece çok şaşkınlar...insallah oda cabuk iyilesir..evde bile olsak bulacak birsekilde demekki herkesin semptomlarda farkli
Acaba marketten falan mı bulaştı?Sormayın ailece çok şaşkınlar...
Olacakla öleceğe çare yok derler çok doğru.
Hiç bir yere çıkmamış beyfendi.Acaba marketten falan mı bulaştı?
Yemeye devam o zaman afiyet olsunMaskeyle ilgili dusuncemide yazmistim ama isine gelmeyen sen olacaksinki orayi okumadan baska yerlere cevap veriyorsun40 firin yetmez bana cunku ekmegi cok severim
boyle seyler duydukca benim bile disari cikasim geliyor bu korkuyla yasayacagima kapayim daha iyi diyeŞimdi haberlerde gösteriyorlar, kuluçka süresi 49 güne kadar çıkmış. Türk doktor 20 gün 37 güne kadar da çıkabiliyor dedi.
Sagol gel beraber olsunYemeye devam o zaman afiyet olsun
Allah onların da bizlerin de yardımcısı olsun. Bir an evvel kurtuluruz bu illetten inşallah.Hiç bir yere çıkmamış beyfendi.
Evde de yakın temas kurmamışlar anne babalarıyla yaşları 60 civarında diye.
Son 12 gündür evden hiç kimse çıkmadı Hocam diyor öğretmenim.
Şaşkınlık içindeyiz.
Belki market veya su siparişlerinden geçmiş olabilir.
O anne karninda olmus cnmKizlar koronanin en kucuk kurbani diyor haberde. Kocaeli'de 2 gunluk bebek.
Kaynak nedir? Nerede diyor kim diyor? bakın benim psikolojim hiç iyi değil. Bir bigi veriyorsunuz. Kaynağını da verin lütfen yoksa ben burayı takip etmeyi bırakacağım. Artık hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım. Sağlıklı şeyler değil.Şimdi haberlerde gösteriyorlar, kuluçka süresi 49 güne kadar çıkmış. Türk doktor 20 gün 37 güne kadar da çıkabiliyor dedi.
Çok geçmiş olsun, inşaallah hepsi sağlıkla atlatırlar, bu virüsün kuluçka dönemi 2 ila 14 gün arası deniyor ama bazı vakalarda kuluçka süresi 21 güne kadar çıkabiliyormuş, bünyeden bünyeye değişiyor hastalıklara tepkimiz.Hiç bir yere çıkmamış beyfendi.
Evde de yakın temas kurmamışlar anne babalarıyla yaşları 60 civarında diye.
Son 12 gündür evden hiç kimse çıkmadı Hocam diyor öğretmenim.
Şaşkınlık içindeyiz.
Belki market veya su siparişlerinden geçmiş olabilir.
Yapıyor toplam 406 vefat sayısı olduBakan bugun açıklama yapacaktı yaptı mı?
Şu an sağlık bakanı açıklama yapıyor.Bakan bugun açıklama yapacaktı yaptı mı?
Yapıyor şu an.Bakan bugun açıklama yapacaktı yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?