Tekrar merhaba genelgenin detaylarını okudum şimdi. Akrabanız şu yolu izleyecek:Benim bir akrabam işe İstanbul dan Kocaeli'ne gidiyordu. Onu kapsar mı acaba? Yoksa işsiz mi kalacak?
Genel bilgiler verildi bugün yapılan bilim kurul toplantısının amacı tamamen yasaklara dayalı olmuş belli kiBakanımız ne dedi da bir bilgi verirmisiniz
20 yaş altına sokağa çıkma yasağı verilmiş dimiGenel bilgiler verildi bugün yapılan bilim kurul toplantısının amacı tamamen yasaklara dayalı olmuş belli ki
Açılışı sağlık bakanımız yaptı
Noktayı cumhurbaşkanı koydu
Özetle böyle oldu
Evet kalabalık alanlara maskesiz çıkma yasağı20 yaş altına sokağa çıkma yasağı verilmiş dimi
Evde kaldin canım.20 yaş altına sokağa çıkma yasağı verilmiş dimi
Yok o ben degılımEvde kaldin canım.
Yaşı kaç kiEvde kaldin canım.
Evde tülbent tarzı bir şeyler var mı?Ya şimdi maske zorunlu oldu ya bulamayan ne yapacak?
Bende yok arabistan sahabeleri gibi sarinip gidiyom bakkalaYa şimdi maske zorunlu oldu ya bulamayan ne yapacak?
Maalesef henüz başındayız salgınınNe zamana bıtıyormuş bu dik artış var ne dediler bunun için
Böyle mi dedilerMaalesef henüz başındayız salgının
İç rahatlatma cümleleri kurmadı mı dkdkdk ilginçMaalesef henüz başındayız salgının
Evimin hemen karşısı park her gün çoluk çocuk dolu yarın bi tane göreyim hemen polisi arıcam büyük keyifle
O anne karninda olmus cnm
Genç ama tam bilmiyorum yaşını.Yaşı kaç ki
Hapsirik ve oksuruge etkili gibiBana gelen maske n95 değil , pek koruyuculuğu yok daha çok polen ve tozlar içinmiş . Söyle bir ürün daha mı kullanışlı olur acaba
Yok maalesef çünkü yasaklara uymayan bir sürü insan var biraz bu duruma dem vurduİç rahatlatma cümleleri kurmadı mı dkdkdk ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?