Evet bende öyle düşündüm , hatta çalışan eşim icin de koruyucu olabilir gibi geldi .Hapsirik ve oksuruge etkili gibi
Kaynak nedir? Nerede diyor kim diyor? bakın benim psikolojim hiç iyi değil. Bir bigi veriyorsunuz. Kaynağını da verin lütfen yoksa ben burayı takip etmeyi bırakacağım. Artık hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım. Sağlıklı şeyler değil.
Kesinlikle harika oldu bizim de burada grup oturmaları basket oynayanlar parkta vızır vızır dönen çocuklar yarın benden çekecekleri var balkonda nöbetteyimya ben bugün markete gittim gençler hep sokakta 3 erli 5 erli geziyordu.
çok iyi oldu bu yasak. en çok onlar dışarıdaydı.
hayır toplamı demiyorum.
şu anda alt yazı geçiyor ist 12 bin..
dün 8 bindi.
arada 4 bin var aşağı yukarı. 2786 yeni vaka ise nasıl oluyor bu
Evde tülbent tarzı bir şeyler var mı?
Yumuşak kumaş, örtü?
Paket lastiği?
Biz kendi maskemizi kendimiz yaptık eşimle.
Her kullanımdan sonra beyaz kalıp sabunla Yıkayıp ütüleyip temiz buzdolabı poşetinin içine kaldırıyoruz.
Tülbenti iç kısma dikiyorsunuz.Tülbent delikli oldugundan sizdurmazmi acaba. Daha naylonumsu sert tok kumas yaziyor bazi yerlerde. Yikanabilenlerde öyle
Tek kat olursa evet ama biz enli kumaştan yapıp ikiye katladık iki uca lastik takılan yerleri de üst üste içe katlayınca 3-4 kat oluyor.Tülbent delikli oldugundan sizdurmazmi acaba. Daha naylonumsu sert tok kumas yaziyor bazi yerlerde. Yikanabilenlerde öyle
Tülbenti iç kısma dikiyorsunuz.
Tek kat olursa evet ama biz enli kumaştan yapıp ikiye katladık iki uca lastik takılan yerleri de üst üste içe katlayınca 3-4 kat oluyor.
Kısa süreli market, eczane, atm işleri için iş görür bence, hiç yoktan iyidir.
Ben şöyle dikeceğim, makinem yok ama elde artık..Himmm bende dikicem ama ben südyen silikonunu düsündüm . Fikirlere acigim
Okdra izin verilirArkadaşlar iyi geceler benim eşim izmir de çalışıyor askeri personel ama biz balıkesirde oturuyoruz oğlumla eşim şimdi gelemeyecek mi artık ben anlamadım
bunlara belli olmaz :)Okdra izin verilir
Canm Annen nasil eve geliyormuYok o ben degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?