bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Canim haberlerde verildi. Cin'de bir hasta 49 gun boyunca virusu tasimis. 8 testi pozitif cikmis.

ya ben bugün markete gittim gençler hep sokakta 3 erli 5 erli geziyordu.
çok iyi oldu bu yasak. en çok onlar dışarıdaydı.
Kesinlikle harika oldu bizim de burada grup oturmaları basket oynayanlar parkta vızır vızır dönen çocuklar yarın benden çekecekleri var balkonda nöbetteyim

Arkadaşlar iyi geceler benim eşim izmir de çalışıyor askeri personel ama biz balıkesirde oturuyoruz oğlumla eşim şimdi gelemeyecek mi artık ben anlamadım

Tülbent delikli oldugundan sizdurmazmi acaba. Daha naylonumsu sert tok kumas yaziyor bazi yerlerde. Yikanabilenlerde öyle

Tülbent delikli oldugundan sizdurmazmi acaba. Daha naylonumsu sert tok kumas yaziyor bazi yerlerde. Yikanabilenlerde öyle
Tek kat olursa evet ama biz enli kumaştan yapıp ikiye katladık iki uca lastik takılan yerleri de üst üste içe katlayınca 3-4 kat oluyor.
Kısa süreli market, eczane, atm işleri için iş görür bence, hiç yoktan iyidir.

Sifa olsun korusun insallah

Dün tvde de dedi bir maske 2 saat kullanilmali dedi, zaten maske hastalıktan korumaz ama hava yoluyla yayılımı yavaslatir azaltır dedi. Cerrahi maskelerde geniş gözenekli ama yüzde 30 civarinda korur dedi. Mesela sutyen cuplarindan yapilabilir kalin olanlardan benimde sansa hep tul:) yani gömlekten bile yapabilirsnz yıkarsinzi dedi
Ama diğer doktor cok temiz kullanirlar mj bilemedim dedi

Birde burda bir arkadas demişti elektirikli süpürge torbalarından olabilir diye bana mantıklı geldi çünkü tozu disari çıkarmıyor.
Az önce tvde dokturyn biride filtreleri maskeler var ama kullanmak Cok zor dedi.

Mesela yikanabilir maske olsa 2 tane, esim ise giderken arabayla gidiyor giderken takar 10-15 dk is yeri sonra, ikinci maskeyide gelirken takar diye düşündüm

Bu arada ne dikis makinam var ne el becerim var, elde dikilecek olsa sanirim esim yapar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…