bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İstanbul'da ikamet eden arkadaşlar, haberiniz olsun.
Yarından itibaren otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına yüzünde maske olmayan vatandaşlar alınmayacakmış. Ekrem İmamoğlu paylaşmış.
Keşke bunu bütün ülke geneline yasak kimse maskesiz sokağa çıkamasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay o o zaten simdi maskeyi kulllanan atarken. Cope atacak sokaga atilinca hastalik artar bide dis kisminsan Tutulmaz ve duzeltmek icin surekli eliyle caaba harciyor insan distaki virusu ellemis oluyor o yuzden maske kullanmayi bilmek onemli

Arkadaslar bu maske tek kullanimlik mı. Esimin arkadasi türkiyede yasiyan bir japon oglum icin 1 tane bu maskeden 1 tanede gözlük vermis . Oglum riskli grupta o güvende. olsunda. Paketleri acmadik ama bunlardan. artik maske hediye eder olduk

Evet bunu yazdm bende bence bu konuda videolar yayinlanmali yanlis kullanim.cok daha kotu sonuc
Aynen öyle.
Çoğu insan kullanmasını da atmasını da bilmiyor. Ben pendikte hep yerlerde maske gördüm. İnsanlar kullanıp kullanıp sağa sola atıyorlar.

hanımlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere. Özellikle doktor tanıdığı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. 2 3 gündür bel ağrım vardı bugün sabah kalktığımda tek gözüm sanki patlayacakmış gibi,içerden kesik atılıyormuş gibi ağrımaya başladı. Baya şiddetliydi. Sonra baş ağrısı eklendi şiddetli yine. Normalde bunları koronaya yormazdım belirtilerinde yok diye biliyodum lakin haberlerde taburcu olan bi kadını gösterdiler. “Bende herhangi bi belirti yoktu hastaneye yattıktan 2 3 gün sonra bel ağrısı,baş ağrısı ve halsizlik başladı” dedi. Arkadaşı pozitif çıktığı için yaptırmış testi ve pozitif çıkmış. Öyle aynı belirtiler olunca bi acaba mı ? dedim. Dışarı çıkmıyoruz sadece market alışverişi. Onu da olabildiğince az yapmaya çalışıyoruz ama evde küçük çocuk olunca çok az olamıyor o market alışverişi. Aldıklarımızın temizliğine de dikkat ediyoruz. Ev halkında benim haricimde bişey yok. Böyle bişey duyan,bilen var mı aranızda ? Ağrı kesici aldım etki etmedi baş ağrısına. Göz ağrımda hafiflese de devam ediyor. Ateş,öksürük vs yok. Bilemedim

Elinizde hala var mı ?

Sizce maske fiyatları düşer mi? Büyük miktarda üretim başladı diye biliyorum, fiyatları etkiler mi yoksa yüksek fiyattan satmaya devam mı ederler?

Bir sakin canm hanilesin stres yapma o kiz sunuda soyledi hastaneye Yatinca belirtileri de baslamis zaten. Nefes darligi olmasi lazim mutlakaaaa ates oksuruk bunlar daha belirliyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…