- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Olay o o zaten simdi maskeyi kulllanan atarken. Cope atacak sokaga atilinca hastalik artar bide dis kisminsan Tutulmaz ve duzeltmek icin surekli eliyle caaba harciyor insan distaki virusu ellemis oluyor o yuzden maske kullanmayi bilmek onemliDün tvde de dedi bir maske 2 saat kullanilmali dedi, zaten maske hastalıktan korumaz ama hava yoluyla yayılımı yavaslatir azaltır dedi. Cerrahi maskelerde geniş gözenekli ama yüzde 30 civarinda korur dedi. Mesela sutyen cuplarindan yapilabilir kalin olanlardan benimde sansa hep tul:) yani gömlekten bile yapabilirsnz yıkarsinzi dedi
Ama diğer doktor cok temiz kullanirlar mj bilemedim dedi
Birde burda bir arkadas demişti elektirikli süpürge torbalarından olabilir diye bana mantıklı geldi çünkü tozu disari çıkarmıyor.
Az önce tvde dokturyn biride filtreleri maskeler var ama kullanmak Cok zor dedi.
Mesela yikanabilir maske olsa 2 tane, esim ise giderken arabayla gidiyor giderken takar 10-15 dk is yeri sonra, ikinci maskeyide gelirken takar diye düşündüm
Evet bunu yazdm bende bence bu konuda videolar yayinlanmali yanlis kullanim.cok daha kotu sonucAyrıca, az önce söylediğim gibi çoğu insan maskeyi ve eldiveni nasıl çıkaracağını, nereye atacağını bilmiyor. Bunun içinde güzel bir video hazırlanmış. İzleyebilirsiniz.
Evet maske Tek kullanimlik sekiz saat kullanilablr toplamdaEki Görüntüle 2613918
Arkadaslar bu maske tek kullanimlik mı. Esimin arkadasi türkiyede yasiyan bir japon oglum icin 1 tane bu maskeden 1 tanede gözlük vermis . Oglum riskli grupta o güvende. olsunda. Paketleri acmadik ama bunlardan. artik maske hediye eder olduk
Eki Görüntüle 2613923
Aynen öyle.Evet bunu yazdm bende bence bu konuda videolar yayinlanmali yanlis kullanim.cok daha kotu sonuc
425 yazıyor mynetteKızlar ölüm 425 değilmi mynette 591 yazmış
Gozlugu sabunla yikiyip kullanirsiniz ama maskeyi bir gun icinde sekiz saat koruyuculugu var distan tutmayinEki Görüntüle 2613918
Arkadaslar bu maske tek kullanimlik mı. Esimin arkadasi türkiyede yasiyan bir japon oglum icin 1 tane bu maskeden 1 tanede gözlük vermis . Oglum riskli grupta o güvende. olsunda. Paketleri acmadik ama bunlardan. artik maske hediye eder olduk
Eki Görüntüle 2613923
Ben şöyle dikeceğim, makinem yok ama elde artık..
Gozlugu sabunla yikiyip kullanirsiniz ama maskeyi bir gun icinde sekiz saat koruyuculugu var distan tutmayin
Evet de başka yerlere gorevlendırme var sanırım biraz belirsizCanm Annen nasil eve geliyormu
Ben bebişimin doğumuna küvöz kenarına süs yapmak için tül, lastik vs almıştım, o lastiği kullanacağımBen beyaz dikerim. Camasir suyuyla yikamak icin. Lastik bulmali. Artik donlari sökeriz.
425 yazıyor mynette
Kızlar keşke size maske ulaştırabilme imkanım olsaydi.
Filtreli maskeleri eşim 4 TL den satti.
Eczanelerde 40 50 tl olan maskelerdi bunlar.
İçimiz el vermedi o fiyata satabilmeye.
Fırsatçılık bu ülkede haddinden fazla maalesef.
Benim telefonda mynet yüklü böyle yansıtılmamış şaşırdım
Bir sakin canm hanilesin stres yapma o kiz sunuda soyledi hastaneye Yatinca belirtileri de baslamis zaten. Nefes darligi olmasi lazim mutlakaaaa ates oksuruk bunlar daha belirliyicihanımlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere. Özellikle doktor tanıdığı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. 2 3 gündür bel ağrım vardı bugün sabah kalktığımda tek gözüm sanki patlayacakmış gibi,içerden kesik atılıyormuş gibi ağrımaya başladı. Baya şiddetliydi. Sonra baş ağrısı eklendi şiddetli yine. Normalde bunları koronaya yormazdım belirtilerinde yok diye biliyodum lakin haberlerde taburcu olan bi kadını gösterdiler. “Bende herhangi bi belirti yoktu hastaneye yattıktan 2 3 gün sonra bel ağrısı,baş ağrısı ve halsizlik başladı” dedi. Arkadaşı pozitif çıktığı için yaptırmış testi ve pozitif çıkmış. Öyle aynı belirtiler olunca bi acaba mı ? dedim. Dışarı çıkmıyoruz sadece market alışverişi. Onu da olabildiğince az yapmaya çalışıyoruz ama evde küçük çocuk olunca çok az olamıyor o market alışverişi. Aldıklarımızın temizliğine de dikkat ediyoruz. Ev halkında benim haricimde bişey yok. Böyle bişey duyan,bilen var mı aranızda ? Ağrı kesici aldım etki etmedi baş ağrısına. Göz ağrımda hafiflese de devam ediyor. Ateş,öksürük vs yok. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?